x8diesel Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) «από ότι φαίνεται η Sony κατά κάποιο τρόπο αντλεί έμπνευση από την LG που είχε παρουσιάσει πριν από δύο χρόνια την Crystal Sound OLED TV» εδω αγαπητέ κανείς λάθος, την ίδια χρόνια που η LG το παρουσίασε σαν prototype (2017) η Sony το είχε εφαρμόσει ήδη στην OLED A1E, τοποθέτησε actuators πίσω από το πάνελ και ο ήχος έβγαινε μέσα από την οθόνη 😉 (btw την πρώτη τους OLED την έβγαλαν το 2007) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από x8diesel
georgepppo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Στις 8/1/2020 στις 12:23 ΜΜ, Madness1 είπε Sony=οι καλύτερες τηλεοράσεις σε θέμα ποιότητας εικόνας έχω μια bravia lcd 1080p και πριν το 2010 , παίζει καλύτερα απο όλες τις 4K των 500 ευρώ 😉 καλά δεν μιλάμε για ήχο εκεί τις εξαφανίζει με αυτά τα ψεφτογυφτοφαναρίτικα ηχεία που βάζουν σήμερα στις τηλεοράσεις που η ποιότητα ήχου είναι σαν να έβαλες μεγάλα ηχεία απο laptop στο πίσω μέρος της τηλεόρασης και καθάρισες ...... θυμάμαι παλιά είχα πάρει samsung lcd hd ready 32" και είχε πάνω σύστημα ήχου JBL , πραγματικά τα έσπαγε αλλά ήταν και θεόβαρη. πλεον είναι όλα ψέφτικα αυτά τα φτηνίαρικα απο πολλές απόψεις, δεν μπορεί μια TV του 2020 να παίζει χειρώτερα απο μια προ δεκαετίας και να μου την παρουσιάζουν σαν 4K με 1000 ψεφτο χαρακτηριστικά όταν είναι σάπια μέχρι το τελευταίο transistor ποιοτικά. 1
tsibosp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 8/1/2020 στις 1:05 ΜΜ, jimmyrock είπε Συμφωνώ απόλυτα. Η Sony έχει με διαφορά την ποιοτικότερη εικόνα στις τηλεοράσεις. Ο επεξεργαστής x1 ultimate είναι με διαφορά ο πιο προηγμένος τεχνολογικά Ισως να ειμαι τυφλος αλλα επειδη ηθελα να παρω ενα καλο πανελ φετος, κατεληξα στην LG C9 εναντι της SONY. HDMI 2.1 που η SONY δεν το ειχε σε κανενα μοντελο 2019 και η ποιοτητα της εικονας ηταν σχεδον η ιδια. Μου φαινοταν ανεπαισθητα καλυτερη συνολικα της SONY αλλα οχι σε τετοιο βαθμο που να δικαιολογει την τιμη της που ηταν 1/3 ακριβοτερη απο την C9. Θεωρω οτι ζητανε πολλα χρηματα παραπανω για αυτο που προσφερουν συγκριτικα, η διαφορα σιγουρα δεν αξιζε500-600 παραπανω που ζηταγε η SONY μην τρελαθουμε. Προσωπικα εχω την αισθηση οτι πλεον τα high end μοντελα της απευθυνονται μονο σε videophiles. (Τελικα φετος δεν πηρα τπτ γτ προεκυψε μετακομιση και μετεθεσα την αγορα μου για τα Χριστουγεννα του 2020 αλλα απο οτι ειδα ετσι θα πανε τα πραγματα και με τα φετινα μοντελα και δεν με βλεπω για SONY μοντελο για κανενα λογο.) Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από tsibosp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα