Hellenicsun Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Υπάρχει κάποια εξήγηση (..και λύση) στο γιατί τόσο μέσω Chrome όσο και μέσω Firefox δεν υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής HDR βίντεο στο YouTube; Μέσω Edge όλα καλά.
htaccess Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά !! Για τον firefox δοκίμασε το παρακάτω > about:config / media.mediasource.webm.enabled και γύρισέ το από false σε true. 1
Hellenicsun Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, htaccess είπε Καλημέρα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά !! Για τον firefox δοκίμασε το παρακάτω > about:config / media.mediasource.webm.enabled και γύρισέ το από false σε true. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση - είναι ήδη true 🤔
htaccess Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Για παράδειγμα, εδώ > www.youtube.com/watch?v=mkggXE5e2yk , δεν μπορείς να επιλέξεις ποιότητα video από τα settings (το γραναζάκι) ? Σου έχει κάποιο όριο που δεν σε αφήνει να επιλέξεις παραπάνω ?
Hellenicsun Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Ναι. Chrome & Firefox μου επιτρέπουν να δω ως 1080p60 - όσο υποστηρίζει η οθόνη δηλαδή. Ο Edge μου επιτρέπει να επιλέξω ακόμη μεγαλύτερες αναλύσεις και βέβαια μου επιτρέπει την αναπαραγωγή HDR - που είναι και το εξαρχής θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα