Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά , πρόσφατα και εγώ έκανα παραγγελία από το netmobile.gr που είναι στο best price , και από ότι είδα και αυτό κάπως εμπλέκεται σε όλο αυτό ( σχετικά με το a-mobiles.gr και τις άπατες , υπάρχει εξάλλου ξεχωριστό θέμα οποίος θέλει μπορεί να το διαβάσει στην κατηγορία αυτή, το είχε αναφέρει ένας στο φόρουμ , ότι τα μπλεγμένα μαγαζιά είναι worldmobile, trackstore, a-mobiles , και τα ονόματα των σερβερς βρίσκονται στο NETMOBILE.gr , τώρα η απορία μου είναι να ακυρώσω εγώ την παραγγελία μου η όχι , να σημειώσω εδώ ότι έκανα παραγγελία με αντικαταβολή , δηλαδή θα πληρώσω εφόσον έρθει το δέμα , το NETMOBILE.gr δεν βλέπω να έχει κάποιο θέμα , μηνύσεις κλπ , δουλεύει κανονικά το σάιτ λειτουργεί κανονικά κλπ κλπ , να πω επίσης πως ένας φίλος παλιά είχε αγοράσει από το trackstore , και όλα κομπλέ , βέβαια μετά από 6 μήνες του έβγαλε πρόβλημα το κινητό αλλά φαντάζομαι σε αυτό δεν φταίει το κατάστημα, όποτε να περιμένω τελικά να παραλάβω το κινητό , που αν έρθει πιστεύω θα είμαι οκ και δεν θα είναι προβληματικό κλπ ( iPhone 11 αγόρασα ) η να το ακυρώσω για καλό και κακό , αλλά να μου πεις δεν χάνω και κάτι ,θα δω όταν έρθει αν είναι σφραγισμένο το κουτί , κλειστό κλπ κλπ  , το αγοράζω , αν όχι το στέλνω πίσω και τέλος , εσείς τι λέτε; Και από ότι κατάλαβα το θέμα δεν είναι στην συσκευή ότι δηλαδή ήρθε ελαττωματική κλπ , αν τελικά θα ερχόταν η συσκευή όλα κομπλέ , το θέμα είναι ότι οι πελάτες πλήρωσαν με κάρτα αλλά δεν παρέλαβαν ποτε τα κινητά τους.( Αυτό έγινε στο a-mobiles.gr ), οποίος έχει κάποια πιο ξεκάθαρη άποψη πάνω σε αυτό το θέμα και έχει αγοράσει από το NETMOBILE.gr ας γράψει εδώ, θα με βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Aφου δεν έχεις πληρώσει δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχείς.Αν δεν στο στείλουν όταν έχουν πει τοτε ακυρωσε και τέλος.Τι σκας;

Δεν αγχώνομαι για αυτό εντάξει , πιστεύω θα το στείλουν δεν υπάρχει πρόβλημα , με ανησυχεί μην είναι προβληματικό , ανοιγμένο κλπ η μπορεί να είναι σφραγισμένο , να το αγοράσω και όταν το ανοίξω να είναι χωρίς ζελατίνες , η με βλάβη κλπ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MASTER9800 είπε

Δεν αγχώνομαι για αυτό εντάξει , πιστεύω θα το στείλουν δεν υπάρχει πρόβλημα , με ανησυχεί μην είναι προβληματικό , ανοιγμένο κλπ η μπορεί να είναι σφραγισμένο , να το αγοράσω και όταν το ανοίξω να είναι χωρίς ζελατίνες , η με βλάβη κλπ

Μπορεί να πέσει και ένας κομήτης και να πεθάνουμε όλοι την ωρα που πατάς το ΟΝ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μπορεί να πέσει και ένας κομήτης και να πεθάνουμε όλοι την ωρα που πατάς το ΟΝ.

Άρα εντάξει δεν το ακυρώνω , αν έρθει τελικά το κινητό , θα το αγοράσω , εφόσον δω ότι είναι σφραγισμένο. 

Δημοσ.

για εμένα, από τη στιγμή που υπάρχουν πράγματα που σε προβληματίζουν και σε "αγχώνουν" απλά κοιτάς σε άλλο μαγαζί με λίγα παραπάνω λεφτά, ή σε άλλο μαγαζί άλλο προϊόν..

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , τελικά ακύρωσα την παραγγελία για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο , θα το παραγγείλω από το tokinito.gr , θα περιμένω βέβαια μέχρι να έρθει επειδή είναι κατόπιν παραγγελίας αλλά εντάξει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...