Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα θέλω να αλλάξω λάστιχα σε opel astra twintop, 205/55 r16. Μου πρότειναν 4 εποχών και μια μάρκα που δεν την ήξερα, τα Barum. Έχει κανείς άποψη για τη συγκεκριμένη; Η χρήση είναι κυρίως σε εθνική οδό και μένω στη Βέροια, σε χιόνια δεν πάω ποτέ σχεδόν και η χρήση δεν είναι συχνή. Επίσης δε θέλω να βάλω πολύ ακριβά γιατί το αμάξι είναι προς πώληση. 

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, chessplayer-alexis είπε

Και τα cross climate είναι τα αντίστοιχα της Michelin. 

Καλή λύση 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, chriskourou είπε

Καλησπέρα, για να μην ανοίγω νέο θέμα θέλω να αλλάξω λάστιχα σε opel astra twintop, 205/55 r16. Μου πρότειναν 4 εποχών και μια μάρκα που δεν την ήξερα, τα Barum. Έχει κανείς άποψη για τη συγκεκριμένη; Η χρήση είναι κυρίως σε εθνική οδό και μένω στη Βέροια, σε χιόνια δεν πάω ποτέ σχεδόν και η χρήση δεν είναι συχνή. Επίσης δε θέλω να βάλω πολύ ακριβά γιατί το αμάξι είναι προς πώληση. 

Ευχαριστώ

Η τσεχική Barum είναι από τις πλέον παλιές εταιρείες στον χώρο , χωρίς φυσικά την αίγλη , αλλά και την τεχνογνωσία της Michelin και ξαναβγήκε στο προσκήνιο χάρις στην νέα γενιά των Skoda . Εκείνα τα χρόνια όλες οι σαμπρέλες ήταν της Barum .

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα bridgestone a005 allweather τα έχω δοκιμάσει σε βροχή και το καλοκαίρι σε υψηλές θερμοκρασίες. Το καλοκαίρι είναι αψεγάδιαστα με πολύ καλό φρενάρισμα , σε έντονη βροχή είναι απίστευτα πράγματικα ότι καλύτερο σε συνθήκες βροχής, σε χιόνι ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει αξίζουν σαν αγορά και έχουν αρκετή διαφορά από michelin crossclimate οπότε τα πρότεινε ανεπιφύλακτα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα ειναι οτι τα μπριγεστονε "ξεραίνονται" γρήγορα μετα το πρωτο καλοκαιρι και μετα αργουν πολυ να ζεσταθουν και χανουν σε προσφυση.Τωρα αν αλλαζεις στα2- 3 χρονια πασο

Επεξ/σία από SPYRER_007
Δημοσ.

Michelin primacy hp και bridgestone turanza.Δεν ειναι 4ων εποχων αλλα τα εχω δοκιμασμενα σε ολες τις συνθηκες σε opel vectra c 1.8 του 2007 και τους εχω ριξει πολυ ξυλο.Το αμαξι τρενο και στην πολη αλλα πολυ περισσοτερο σε ΠΑΘΕ που οδηγουσα εγω.

Τωρα στο starlet που δεν εχει τιποτα απο τις σημερινες πολυτελειες με τα dunlop bluresponse που το ειχα παρει δαγκωνε κατω ειτε στεγνο ειτε βρεγμενο αλλα κοστιζουν.

Τωρα για το φιλο που λεει για τα λαστιχα ανα 2-3 χρονια,δηλαδη ποτε να τα αλλαξει στην 5-6ετια? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...