dimi.d Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, ανοιγω ενα αρχειο textedit και μου βγαζει αυτα εδω. Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να το διορθωσω ;
mourouzis2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Αλλαξε τη default γραμματοσειρα του προγραμματος απο τα Options σε Times New Roman greek
htaccess Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, dimi.d είπε Καλησπέρα, ανοιγω ενα αρχειο textedit και μου βγαζει αυτα εδω. Μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να το διορθωσω ; Δεν γνωρίζω από Mac άλλα από αυτά που διαβάζω πρόσεχε τι αρχείο προσπαθείς να κάνεις edit. "Plist files contain preference specifics and properties relevant to a particular application or portion of Mac OS X system software. Depending on where the plist file is located and what function they serve, they can either be in XML format, binary format, and sometimes even json." How to Convert plist Files to XML or Binary in Mac OS X http://osxdaily.com/2016/03/10/convert-plist-file-xml-binary-mac-os-x-plutil/
dimi.d Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Τα ιδια απλα αλλαξε η γραμματοσειρα. Ισως ειναι κατι απο το plain text encoding & μου διαφευγει ? εχω δοκιμασει αρκετα...τιποτα μεχρι τωρα
CheOnWeb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, dimi.d said: Τα ιδια απλα αλλαξε η γραμματοσειρα. Ισως ειναι κατι απο το plain text encoding & μου διαφευγει ? εχω δοκιμασει αρκετα...τιποτα μεχρι τωρα TextEdit > Preferences > Open and Save > Plain Text Encoding > Opening/Saving. Δεν μπορώ να ξέρω τι ρύθμιση θέλει και δεν είμαι σε MAC τώρα, αλλά λογικά, εκεί μέσα είναι η λύση. Είσαι σίγουρος ότι είναι οκ το txt? Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από CheOnWeb
dimi.d Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 ναι, το αρχειο ειναι οκ. εχω δοκιμασει αρκετα απο το enconding list παλι τιποτα.
dimi.d Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Να το στειλω σε καποιο ατομο που εχει Mac μηπως το διαβασει?
coffeex Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dimi.d είπε Να το στειλω σε καποιο ατομο που εχει Mac μηπως το διαβασει? Δοκίμασε να το διαβάσεις σαν ISO 8859-7 αν είναι plist δοκίμασε αυτό που σου έγραψε ο htaccess παραπάνω. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από coffeex
georgeadams Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δοκίμασε και με κάποιον άλλο editor. Πχ, το BBedit.
dimi.d Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Το κατέβασα πάλι τα ίδια. Με το plist δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα