geogr13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και χρονια πολλα!!!! Παιδια ξερετε καποιο προγραμμα να στελνω φαξ απ τον υπολογιστη που να μην θελει πολλες ρυθμισεις?? Σας ρωταω γιατι 1ον οταν στελνω φαξ ειναι πολλες σελιδες και δεν με βουλευει να στελνω μια - μια χειροκινητα, 2ον για οικονομια χαρτιου γιατι πρωτα πρεπει να τις εκτυπωσω τις σελιδες και μετα στην αποστολη μια - μια μου εκτυπωνει και αναφορα για την καθε σελιδα και 3ον φαινεται ο αριθμος του τηλεφωνου μου σε καθε σελιδα.. Επισης ανοιξα το φαξ των win και εκτος οτι δεν καταφερα να κανω κατι ειναι και παρα πολλες οι ρυθμισεις.. Το πολυμηχανημα το εχω με wifi στο ρουτερ και εχω τραβηξει καλωδιο απ το phone 2 του ρουτερ για το φαξ.. Χειροκινητα δουλευει κομπλε αυτο που θελω ειναι ενα ευκολο στη χρηση και στις ρυθμισεις προγραμμα να μπορω να τα κανω ΟΛΑ απ τον υπολογιστη.. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από geogr13
Conan2046 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Το ίδιο το πιλυμηχανημα δεν έχει πρόγραμμα φαξ με εικονικό εκτυπωτή; Τι μάρκα είναι;
geogr13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Το ίδιο το πιλυμηχανημα δεν έχει πρόγραμμα φαξ με εικονικό εκτυπωτή; Τι μάρκα είναι; Eχει προγραμμα αλλα δεν μπορεις να επισυναψεις δικα σου εγγραφα.. Εκτυπωνεις και μετα σκαναρεις αυτο που θελεις να στειλεις.. Οταν ενα εγγαφο ειναι 15 σελιδες οπως καταλαβαινεις δεν μπορει να γινει αυτο.. Χρειαζομαι καποιο προγραμμα οπως το αναφερω στην περιγραφη μου.. Τιποτα λιγοτερο.. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από geogr13
Conan2046 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Συνήθως έχουν πρόγραμμα φαξ. Είναι ένας εικονικός εκτυπωτής, μόνο που όταν πατάς εκτύπωση στέλνει φαξ. Τι μάρκα είναι;
dpolal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Αν μιλάμε για πολυμηχάνημα των τελευταίων λίγων ετών τότε σίγουρα έχει πρόγραμμα για να το χειρίζεσαι από τον υπολογιστή και σαν φαξ. Δεν χρειάζεται καν εφαρμογή, τις ποιό πολλές φορές δημιουργεί έναν ακόμα εικονικό εκτυπωτή στο πισί σου και όποτε δίνεις εκτύπωση σε αυτόν, ρωτάει πρώτα τον τηλεφωνικό αριθμό και στέλνει κατευθείαν σε φαξ το έγγραφο. Το ότι σου βγάζει συνέχεια αναφορές σημαίνει ότι έχεις κάνει λάθος ρύθμιση στο φαξ από το control panel του πολυμηχανήματος.
geogr13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ΗP 3835 εχω.. Στο προγραμμα του εκτυπωτη δεν μου εχει επιλογη να επισυναψω κατευθιαν εγγραφα απ τον υπολογιστη παρα μονο εαν τα κανω πρωτα σκαναρισμα.. Οριστε.. Στην προσθηκη συνοδευτικης σελιδας εχει επιλογες για τυποποιημενα εγγραφα και οχι δικο μου.. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από geogr13
Conan2046 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δεν θα ανοίγεις το πρόγραμμα. Θα πηγαίνεις στο αρχείο, θα πατάς εκτύπωση και από τους διαθέσιμους εκτυπωτές θα επιλέγεις τον fax printer hp κάτι. Βάζεις τον αριθμό αποστολή και στο στέλνει απευθείας 1
geogr13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Δεν θα ανοίγεις το πρόγραμμα. Θα πηγαίνεις στο αρχείο, θα πατάς εκτύπωση και από τους διαθέσιμους εκτυπωτές θα επιλέγεις τον fax printer hp κάτι. Βάζεις τον αριθμό αποστολή και στο στέλνει απευθείας Αυτο λες??
geogr13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Σωστά Σε ευχαριστω πολυ φιλε!!!!! Μολις με εσωσες απο πολυ κοπο και απο πολυ χαρτι που εχω χαλασει τοσες μερες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα