elpaso1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Γίνεται κάτι τέτοιο; Μόλις έβαλα τον καινούριο μου ssd και θέλω να μεταφέρω τα παιχνίδια από τον παλιό ssd στον καινούριο, χωρις να χάσω τα saves ή να χρειάζεται να κατεβάσω extra data.
Jiakometi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Ναι φυσικά μπορείς. Μπορείς να πάρεις ένα image του δίσκου (να τον κλωνοποιήσεις) με δύο τρόπους. Η με το software που ενδεχομένως συνοδεύει τον δίσκο ή με κάποιο σαν το Acronis. Θα πάρεις τα αρχεία σου και τα data ακριβώς όπως ήταν και στον προηγούμενο.
elpaso1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δεν θελω να κλωνοποιησω ολο τον σκληρο δισκο, αλλα να μεταφερω 2,3 παιχνιδια μονο.
Jiakometi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δυστυχώς δεν ξέρω πως μπορείς να το κάνεις αυτό. Δεν ξέρω που ακριβώς «γράφουν» αυτά τα παιχνίδια. Μια εμπειρική λύση θα ήταν κλωνοποιήσεις για να σιγουρευτείς ότι όλα πήγαν στον νέο δίσκο και αμέσως μετά να διαγράψεις ότι δεν χρειάζεσαι. Περίμενε μήπως κάποιος άλλος έχει μια καλύτερη ιδέα .....
elpaso1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Κατεβασα το Steam mover, θα το τσεκαρω αυριο.
noble Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Αν μιλάμε για Steam είναι εύκολο αν το έχεις κάνει μια φορά. Ουσιαστικά πηγαίνεις και δηλώνεις "libraries" στις ρυθμίσεις του steam και μετά στις ιδιότητες του παιχνιδιού στο local files πας και του λες πήγαινέ μου το στο τάδε "library" Settings -> Downloads -> Steam Library Folder είναι τα Libraries και μετά για τα όποια παιχνίδια πας στη βιβλιοθήκη σου και αριστέρα στη λίστα διαλέγεις game και Properties -> Local Files -> Move Install Folder
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα