fotmak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σας. Άλλαξα τον δίσκο και έβαλα ssd. Προσπαθώ να εγκαταστήσω το catalina από bootable usb που έχω ετοιμάσει, και όταν πάει στην πρώτη σελίδα που πρέπει να αποφασίσω αν θα θα κάνω εγκατάσταση macos ή επαναφορά από Time Machine , δεν λειτουργεί ούτε το ποντίκι ούτε το πληκτρολόγιο ( ασύρματα και τα δύο ). Οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω.
Jiakometi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δοκίμασε με ένα USB πληκτρολόγιο και ποντίκι .... Μια και δεν υπάρχει λειτουργικό δεν μπορεί να συνδεθεί το ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Δεν τα βλέπει.
Jiakometi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Οταν λες «πρώτη σελίδα» εννοείς αυτήν που προκύπτει μετά το ALT ή το CMD - R ? Σε κάθε περίπτωση δοκίμασε με ενσύρματα και βλέπουμε ....
fotmak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δεν έχω γαμώτο ενσύρματα... Πρώτη εννοώ αυτή που μου βγάζει μετά το Alt
Jiakometi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Βρες ένα δανεικό... δεν χρειάζεται να είναι Apple.
Jiakometi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Τίποτα... Αν θέλεις γράψε μετά πως τα κατάφερες .....
fotmak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Κάποια στιγμή με cmd + R είδε και το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Μπήκα στο βοήθημα δίσκων, φορμάρισα τον δίσκο, του είπα να κάνει restore από time machine, αλλά αφού τελείωσε, κόλησε για ώρα στο μηλαράκι... Και μετά πάλι τα ίδια.. Έκανα force restart και μετά, τα ίδια...Δεν τα βλέπει... Θα δοκιμάσω αύριο με ενσύρματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα