Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Καλησπέρα! 

Βρίσκομαι στο 3ο και τελευταίο έτος της σχολής μου για την απόκτηση του πτυχίου Βachelor's οf science in Psychology ( city college). Γενικά γνωρίζω πως αναγνωρίζεται το πτυχίο από το συγκεκριμένο κολέγιο όμως αλλάζουν συνεχώς τα πράγματα και δεν είμαι πολύ σίγουρη πλέον. Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι παραπάνω? Αν αναγνωρίζεται, πόσο χρόνο θα χρειαστεί κλπ?

Δημοσ.

Σε ενδιαφέρει να δουλέψεις στο Δημόσιο? Γιατί άλλος λόγος αναγνώρισης δεν υπάρχει........... Οι εταιρείες προτιμούν ιδιωτικα πτυχία και δεν ενδιαφέρει αν το κράτος τα αναγνωρίζει.......... Τελείωσα Αμερικάνικο κολέγιο στους καιρούς που τα κλείνανε τα κολλέγια στην Ελλάδα (που εδώ και χρόνια έκλεισε) πριν πολλά χρόνια και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα σε εταιρείες τέρατα (που δούλεψα και δουλεύω), ούτε και με 50+ interviews  που έχω κάνει στη ζωή μου δεν με ρώτησε κανείς εάν είναι αναγνωρισμένο. Οι εταιρείες προσλαμβάνουν για πραγματική γνώση του αντικειμένου σου και την εμπειρία σου και όχι για αναγνώριση.......

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sellsoap είπε

Σε ενδιαφέρει να δουλέψεις στο Δημόσιο? Γιατί άλλος λόγος αναγνώρισης δεν υπάρχει........... Οι εταιρείες προτιμούν ιδιωτικα πτυχία και δεν ενδιαφέρει αν το κράτος τα αναγνωρίζει.......... Τελείωσα Αμερικάνικο κολέγιο στους καιρούς που τα κλείνανε τα κολλέγια στην Ελλάδα (που εδώ και χρόνια έκλεισε) πριν πολλά χρόνια και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα σε εταιρείες τέρατα (που δούλεψα και δουλεύω), ούτε και με 50+ interviews  που έχω κάνει στη ζωή μου δεν με ρώτησε κανείς εάν είναι αναγνωρισμένο. Οι εταιρείες προσλαμβάνουν για πραγματική γνώση του αντικειμένου σου και την εμπειρία σου και όχι για αναγνώριση.......

Ψυχολόγος λέει, ξέρεις αν χρειάζεται άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ή οχι;

Εγώ νομίζω ότι χρειάζεται (οπότε θέλεις αναγνώριση) αλλα δεν είμαι καθόλου σίγουρος.

Δημοσ.

απάντησα γενικώς, δεν ξέρω για άδειες στον Ιατρικό τομέα.... Υποθέτω ότι εάν χρειαζόταν άδεια, θα το ήξερε η NICKI και δεν θα το πόσταρε.......... anyway.....

Δημοσ.

- Τι δουλειά έχει η Ψυχολογία με τον Ιατρικό τομέα;

- Το θέμα έχει υποβληθεί και παλαιότερα και έχει απαντηθεί επαρκώς από μέλος που έχει τις απαραίτητες γνώσεις, αναζητήστε το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...