kyriakosssss Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σήμερα μπήκα στην inalan Και προσπαθώ να συνδεθώ από τον δευτερο υπολογιστή μου Και όταν βάζω τον κωδικό μου βγάζει αυτό. Να επισημάνω ότι δεν συνδέομαι με το καλώδιο ethernet αλλά με αντάπτορα. Παλιά ήμουν σε άλλη εταιρία και δεν είχα αυτό το πρόβλημα τι φταίει; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από kyriakosssss
kyriakosssss Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, ice25 είπε βαζεις λάθος κωδικό?? Oxi einai swstos ton allaksa kiolas gia na dw an ehei thema alla tpt to idio
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 θα πρέπει μάλλον αν δεις από το ρούτερ της ΙΝΑΛΑΝ τις ρυθμίσεις για το WiFi και συγκεκριμένα με το Security να δεις μήπως διαφέρει κάτι με τις ρυθμίσεις που έχεις στον υπολογιστή επίσης τον κωδικό μην τον κάνεις copy & paste αλλά να τον πληκτρολογείς.
kyriakosssss Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Στις 8/1/2020 στις 3:13 ΜΜ, ikorolis είπε θα πρέπει μάλλον αν δεις από το ρούτερ της ΙΝΑΛΑΝ τις ρυθμίσεις για το WiFi και συγκεκριμένα με το Security να δεις μήπως διαφέρει κάτι με τις ρυθμίσεις που έχεις στον υπολογιστή επίσης τον κωδικό μην τον κάνεις copy & paste αλλά να τον πληκτρολογείς. ευχαριστω πολυυ το ελυσα ειχα διαφορετικη ρυθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα