artist1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Ενω δεν χρωσταω στην εφορια, δεν ειχα ποτε αμάξι κλπ δεν ειχα καμια κλήση δεν χρωσταω σε δημους μου κανα κατασχεση 58 ευρω ξερει κανεις γιατι εγινε αυτο; Πως ειναι δυνατόν; Αν πχ εκανα λάθος στην δηλωση μου δεν μου εβγαλε επιτόπου πως πχ αν δεν ειχα τις απαραίτητες ηλεκτρονικές αποδειξεις πως χρωσταω το ταδε ποσο; Τι αλλο μπορει να ειναι δεν μπορώ να σκεφτώ! Οτι και να ειναι δεν επρεπε να μπορω να δω την οφειλή στο taxisnet να ξερω και εγω οτι χρωσταω και που χρωστάω πως γινεται να κανουν ετσι οτι θελουνε; Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από artist1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, artist1 είπε Καλησπέρα! Ενω δεν χρωσταω στην εφορια, δεν ειχα ποτε αμάξι κλπ δεν ειχα καμια κλήση δεν χρωσταω σε δημους μου κανα κατασχεση 58 ευρω ξερει κανεις γιατι εγινε αυτο; Πως ειναι δυνατόν; Αν πχ εκανα λάθος στην δηλωση μου δεν μου εβγαλε επιτόπου πως πχ αν δεν ειχα τις απαραίτητες ηλεκτρονικές αποδειξεις πως χρωσταω το ταδε ποσο; Τι αλλο μπορει να ειναι δεν μπορώ να σκεφτώ! Οτι και να ειναι δεν επρεπε να μπορω να δω την οφειλή στο taxisnet να ξερω και εγω οτι χρωσταω και που χρωστάω πως γινεται να κανουν ετσι οτι θελουνε; Με την τραπεζα επικοινώνησες; Είσαι μονος στον λογαριασμό;
artist1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Με την τραπεζα επικοινώνησες; Είσαι μονος στον λογαριασμό; Ναι μονη ειμαι δεν υπαρχει αλλο ονομα! Δεν επικοινώνησα ακομα θα το κάνω ομως με την πρωτη ευκαιρία.
Zazula Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Κοίταξες στο ebanking κι εμφανίζεται απλώς ένα ποσό ως δεσμευμένο, ή είσαι βέβαιη πως πρόκειται για κατάσχεση; Διότι θα μπορούσε να μην είναι κατάσχεση αλλά χρέωση τραπεζικών εξόδων. Για παράδειγμα σήμερα στις 15:08 η Εθνική Τράπεζα χρέωσε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς της κατηγορίας «Όψεως Εταιριών Α.Ε. & Ε.Π.Ε.» με 120€ για Ετήσιο Τέλος Παροχής Υπηρεσιών. Το ίδιο συνέβη και με άλλες κατηγορίες λογαριασμών που έχουν ετήσια επιβαλλόμενο κόστος.
artist1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Zazula είπε Κοίταξες στο ebanking κι εμφανίζεται απλώς ένα ποσό ως δεσμευμένο, ή είσαι βέβαιη πως πρόκειται για κατάσχεση; Διότι θα μπορούσε να μην είναι κατάσχεση αλλά χρέωση τραπεζικών εξόδων. Για παράδειγμα σήμερα στις 15:08 η Εθνική Τράπεζα χρέωσε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς της κατηγορίας «Όψεως Εταιριών Α.Ε. & Ε.Π.Ε.» με 120€ για Ετήσιο Τέλος Παροχής Υπηρεσιών. Το ίδιο συνέβη και με άλλες κατηγορίες λογαριασμών που έχουν ετήσια επιβαλλόμενο κόστος. Δεν εγινε σημερα αυτο εχει μερες αλλα στην αρχη νομιζα επειδη περιμενα απο καπου χρηματα πως δεν εχουν εμφανιστεί ακομα και ημουν βιαστική και δεν εκατσα να ασχοληθώ παραπάνω επισης τι να με χρεωσει αφου δεν εχω καταθέσεις ίσα που κινούμαι στην κυριολεξία γινεται να με χρεωνει χωρις λόγο δηλαδη τετοιο ποσό; Δεν εχω επιχείρηση. Γραφει δεσμεύσεις παντως. 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και τωρα μπορείς να πάρει τηλέφωνο. Συνηθως δεν δινουν τετοιες πληροφοριες απο το τηλεφωνο πρεπει να παω απο εκει ! Θα παω μες στην εβδομάδα! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από artist1
3DJIN Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) μηπως εκανες καποια αγορα? Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από 3DJIN 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, artist1 είπε Δεν εγινε σημερα αυτο εχει μερες αλλα στην αρχη νομιζα επειδη περιμενα απο καπου χρηματα πως δεν εχουν εμφανιστεί ακομα και ημουν βιαστική και δεν εκατσα να ασχοληθώ παραπάνω επισης τι να με χρεωσει αφου δεν εχω καταθέσεις ίσα που κινούμαι στην κυριολεξία γινεται να με χρεωνει χωρις λόγο δηλαδη τετοιο ποσό; Δεν εχω επιχείρηση. Γραφει δεσμεύσεις παντως. Συνηθως δεν δινουν τετοιες πληροφοριες απο το τηλεφωνο πρεπει να παω απο εκει ! Θα παω μες στην εβδομάδα! Δηλαδή πήρες και δεν σου είπαν ή το φαντάζεσαι ´οτι δεν θα σου πουν;Και γιατί όχι αυριο πρωί; Κοίτα,αν δεν είναι επείγον για εσένα ,δεν είναι σίγουρα για εμάς.
Mene Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Σχεδόν σίγουρα έκανες κάποια αγορά και ακόμα δεν έχει περάσει στον λογαριασμό σου, δες λίγο κι εδώ: Αν τυχόν δεν έκανες αγορά, τότε κάνε ένα τηλέφωνο στην τράπεζα. 1
artist1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή πήρες και δεν σου είπαν ή το φαντάζεσαι ´οτι δεν θα σου πουν;Και γιατί όχι αυριο πρωί; Κοίτα,αν δεν είναι επείγον για εσένα ,δεν είναι σίγουρα για εμάς. Εχω παρει πριν κατι μηνες για τον ιδιο λογο και μου παν πως οχι δεν μπορουν να μου πουν για τετοια θεματα και να παω απο το καταστημα να ενημερωθω! Τωρα να χρεωνω την καρτα μου αδικα ενω ξερω πως δεν θα μου πουν δεν λεει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα