Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο σκατα με κανει να αισθάνομαι που το 2020 (ανώτερος άνθρωπος σου λεει) κάθονται ενα ματσο παπαρ-ες/ατσοι κ φωτογραφίζουν ενα ηλίθιο λογότυπο νο φακην ρηζον. Πιστεύετε οτι η μέγιστη ειδωλολατρία εχει επιτευχθεί στο παρελθόν ; Τι ζουμε;

Αα... Δεν θα σχολιάσω τη πρωτοτυπία του λογότυπου καθως το καναν αλλοι πολυ ωραια παραπανω.

• Like 4
Δημοσ.

καλα το logo αναγκαστηκα να το γκουγκλαρω! μιλαμε για τεραστια διαφορα με το ps1! τωρα στα βασικα το backwards compatibility, παπας, μονο 4αρι, τσαμπα τα λογια να μην πουλαμε τα παιχνιδια απο τις αλλες γενιες. οποτε σε discount σε καμια χριστουγενιατικη προσφορα καποια στιγμη μετα απο 1 χρονο, ως τοτε εχω ps pro κ οτι βγει σε pc που η 2080 μου τα σηκωνει για τα 4κ σε φυσιολογικα settings. δεν ειμαι elite κ αυτα μου ειναι αρκετα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ELMastas είπε

Ρε εδώ βγήκαν leaks για specs series X και Ps5 και μείς είμαστε στο λογότυπο που είναι pretty ridiculous.

Μεγαλύτερος ντορος εγινε στο λογότυπο. Πράγμα που δείχνει την διαφορά δυναμικής. 

2 ώρες πριν, White-Wolf είπε

καλα το logo αναγκαστηκα να το γκουγκλαρω! μιλαμε για τεραστια διαφορα με το ps1! τωρα στα βασικα το backwards compatibility, παπας, μονο 4αρι, τσαμπα τα λογια να μην πουλαμε τα παιχνιδια απο τις αλλες γενιες. οποτε σε discount σε καμια χριστουγενιατικη προσφορα καποια στιγμη μετα απο 1 χρονο, ως τοτε εχω ps pro κ οτι βγει σε pc που η 2080 μου τα σηκωνει για τα 4κ σε φυσιολογικα settings. δεν ειμαι elite κ αυτα μου ειναι αρκετα.

"Elite" εισαι μεσα από τα παιχνίδια που παίζεις. Οχι απο τα τσιπακια που φοραει το PC σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Εντυπωσιακα τα νουμερα που παραθεσε  ,εδραιωνουν την αδιαμφισβητη πρωτοκαθεδρια της για αυτη την γενια .

o Don Mattrick θαναι υπερηφανος.

IMG_20200106_171057.jpg.33b3ee5835208758

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Παίδες προφανώς η συγκεκριμένη κίνηση είναι για να εδραιώσει το λογότυπο... Δεν είναι τελείως ηλίθιοι εκεί στη Sony, προσπαθούν να συνδέσουν τη συγκεκριμένη γραμματοσειρά με το υποσυνείδητο του καταναλωτή... Γιατί κανένας δεν κράζει τη Sony που δεν έχει αλλάξει ποτέ λογότυπο; Γιατί δεν κράζουμε την IBM, την apple, την Coca Cola που τα λογότυπα τους έχουν σχεδόν μηδενικές αλλαγές για πολλά χρόνια; 

Γιατί πολύ απλά όταν λέω Sony το μυαλό σας βλέπει αυτό

5848242ecef1014c0b5e49c8.png.00304a43c2fe674bbd2324bb57a91505.png

Προφανώς από δω και μπρος όταν θα ακούμε για PS4,5,6,7... η Sony θέλει στο μυαλό μας να βλέπουμε τη συγκεκριμένη γραμματοσειρά. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, lelisjr είπε

Παίδες προφανώς η συγκεκριμένη κίνηση είναι για να εδραιώσει το λογότυπο... Δεν είναι τελείως ηλίθιοι εκεί στη Sony, προσπαθούν να συνδέσουν τη συγκεκριμένη γραμματοσειρά με το υποσυνείδητο του καταναλωτή... Γιατί κανένας δεν κράζει τη Sony που δεν έχει αλλάξει ποτέ λογότυπο; Γιατί δεν κράζουμε την IBM, την apple, την Coca Cola που τα λογότυπα τους έχουν σχεδόν μηδενικές αλλαγές για πολλά χρόνια; 

Γιατί πολύ απλά όταν λέω Sony το μυαλό σας βλέπει αυτό

5848242ecef1014c0b5e49c8.png.00304a43c2fe674bbd2324bb57a91505.png

Προφανώς από δω και μπρος όταν θα ακούμε για PS4,5,6,7... η Sony θέλει στο μυαλό μας να βλέπουμε τη συγκεκριμένη γραμματοσειρά. 

Δεν ξερουν αυτοι ,ξερει ο Μητσος που μπαινει στα θεματα να κραξει μονο ,με αστεια επιπεδου Σεφερλη    και απο μεσα τον φωναζει η μανα του να  παει να φαει ο φαγητο του ...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γιατί τόσο πρεμούρα με το λογότυπο και την μη καινοτομία του ;

Βασικά και άλλο να έβγαζε πάλι θα κράζατε... 

Αυτό θέλει,  αυτό βγάζει.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία τα αστεία για το λογότυπο, σε κάποια βιντεάκια γέλασα με την καρδιά μου, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πειράξει η SONY τα λογότυπα και τις γραμματοσειρές της.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, music_lover είπε

5η γενιά PlayStation.. το αγάπησα από την πρώτη στιγμή πίσω στα 1996, εκείνο το γκρίζο ορθογώνιο μαγικό κουτί με το οποίο έπαιζα με τις ώρες το demo disk γιατί δεν είχα παιχνίδι να βάλω.. περιοδικό PlayStation  Magazine στα περίπτερα κάθε μήνα για νέο demo disk, οπότε το βρίσκαμε και αυτό, ηδονή, παλιές καλές νοσταλγικές εποχές.

Demo Disc, τα κλασσικά δισκάκια του μαθητή με χαρτζιλίκι

Υπήρχαν demo που είχα παίξει περισσότερο από full παιχνίδια όπως το demo με το Metal Gear Solid και το LoK: Soul Reaver. Και μη ξεχνάμε την ενότητα Net Yaroze με τα full indie παιχνίδια, υπήρχε και ένα demo που είχε όλα τα Net Yaroze παιχνίδια μέσα.

Κανονικό κάψιμο.

• Like 2
Δημοσ.

Τους έχω ικανούς να έχουν κατοχυρώσει το λογότυπο από το psone ps2 3 4 5 .... μέχρι το 1000 , με νούμερα , σύμβολα , λατινικά , κινέζικα , αραβικά και ότι άλλο βάζει ο νους σας

Δημοσ.
15 ώρες πριν, music_lover είπε

5η γενιά PlayStation.. το αγάπησα από την πρώτη στιγμή πίσω στα 1996, εκείνο το γκρίζο ορθογώνιο μαγικό κουτί με το οποίο έπαιζα με τις ώρες το demo disk γιατί δεν είχα παιχνίδι να βάλω.. περιοδικό PlayStation  Magazine στα περίπτερα κάθε μήνα για νέο demo disk, οπότε το βρίσκαμε και αυτό, ηδονή, παλιές καλές νοσταλγικές εποχές.

Πολύ όμορφες εποχές. Υπήρχε ένα σασπένς. Έλεγες "πωπω τι παιχνίδι να έχει μέσα τώρα το demo"

Συν την αγωνία που έτρεχες για το περίπτερο.

Τώρα, τίποτα

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...