Anagnwstis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Πόσο καιρό κάνει μια επιταγή να έρθει από την ACS ? (Έστειλα ένα προϊόν με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΉ)
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 48 λεπτά πριν, Anagnwstis είπε Πόσο καιρό κάνει μια επιταγή να έρθει από την ACS ? (Έστειλα ένα προϊόν με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΉ) Δε σου είπαν ότι θα σου τα βάλουν στο λογαριασμό σου στην τράπεζα? δε σου ζήτησαν Iban? νομίζω κρατάνε και ένα ποσό αν θυμάμαι καλά. Τελευταία που έστειλα δέμα με acs κατ' επιθυμία του αγοραστή του είπα να μου βάλει τα χρήματα στο paypal ή να βάλει τα έξτρα χρήματα στην τιμή
Anagnwstis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Xacti είπε Δε σου είπαν ότι θα σου τα βάλουν στο λογαριασμό σου στην τράπεζα? δε σου ζήτησαν Iban? νομίζω κρατάνε και ένα ποσό αν θυμάμαι καλά. Τελευταία που έστειλα δέμα με acs κατ' επιθυμία του αγοραστή του είπα να μου βάλει τα χρήματα στο paypal ή να βάλει τα έξτρα χρήματα στην τιμή Οχι δε μου ζήτησαν iban μου είπαν θα ταχυδρομηθεί επιταγή ο αγοραστής παρέλαβε πριν 7 μέρες επιταγή δε ήρθε ακόμα ... Εκτός αν είναι λόγω αργιών
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Anagnwstis είπε Οχι δε μου ζήτησαν iban μου είπαν θα ταχυδρομηθεί επιταγή ο αγοραστής παρέλαβε πριν 7 μέρες επιταγή δε ήρθε ακόμα ... Εκτός αν είναι λόγω αργιών Αν παρέλαβε 31-12 τότε έχουμε 4 μερες αργίας,θα έλεγα ότι βιάζεσαι λίγο.
Anagnwstis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Ίσως απλά ρωτάω γιατί νομίζω μου είπαν 3 εργάσιμες
korakios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 2 εβδομάδες υπολόγισε και μου κάνει εντύπωση που δε σου ζήτησαν iban .
Anagnwstis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, korakios είπε 2 εβδομάδες υπολόγισε και μου κάνει εντύπωση που δε σου ζήτησαν iban . Ίσως γιατί το έστειλα από αντιπροσωπο (pick up point)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα