thanasis00 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, Ψάχνομαι αρκετά τις τελευταίες μέρες για αγορά ενός AV Receiver. Η κύρια χρήση που θέλω να κάνω είναι ταινίες και σειρές μέσω Netflix/Prime Video/Plex/Youtube και μουσική από Spotify και ένα πικάπ με δικό του phono preamp. Επειδή είμαι σε μεταβατικό στάδιο ακόμα με το σπίτι (δεν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για πολλά ηχεία), δε θέλω να ασχοληθώ ακόμα με home cinema, Dolby Atmos κλπ, αλλά θα το κάνω μελλοντικά (σε κανα χρόνο το πολύ), οπότε για αρχή θα τον δουλεύω σαν stereo, με 2 ηχεία που έχω ήδη (τα οποία θα αναβαθμίσω μελλοντικά). Οπότε θέλω να πάω στην αγορά ενός ενισχυτή που είναι και λίγο future proof, αλλά και αν εξυπηρετεί καλά και το stereo κομμάτι που χρειάζομαι τώρα. Από συσκευές που θα συνδεθούν πάνω είναι ένα pc, ένα chromecast, ένα xbox one S και μια TV Sony 55" με arc (για να περνάει ο ήχος από Netflix/Youtube/Prime Video όποτε χρειάζεται). Γενικά όλες οι συσκευές παίζουν 4k HDR, και μπορούν να περάσουν multichannel ήχο στον AV Receiver μέσω HDMI. Επίσης θα είναι χρήσιμο και το streaming από κινητά για μουσική (αν και αυτό μπορώ να το έχω και μέσω chromecast που θα συνδεθεί έτσι κι αλλιώς πάνω στον AV Receiver), καθώς επίσης και το να μπορώ να συνδέσω ακουστικά (κατά προτίμηση και με bluetooth) στον ενισχυτή. H μόνη μου επιλογή για την ώρα είναι η εξής: https://www.skroutz.gr/s/19147884/Denon-AVR-X2600H.html Φαίνεται να καλύπτει μια χαρά όλα τα παραπάνω, αν και λίγο πιο ακριβή απ' ότι θα ήθελα. Αν έχετε καμιά άλλη πρόταση στα ίδια λεφτά ή πιο οικονομική θα ήταν χρήσιμη, όπως επίσης και τυχόν σχόλια για τα παραπάνω. Ευχαριστώ!
TechnoState Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Είναι από τους πιο οικονομικούς στις δυνατότητες που κοιτάς. Έχω τον x3500h με δύο Dali Oberon 7 ... είμαι πολύ ευχαριστημένος (... είχε γίνει αναβάθμιση απο marantz).
dmyl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Εχω το 1600Η θα τον ευχαριστηθεις αν επιλεξεις και αυτον και απο μεριας πικονομικου. Παρακατω οι διαφορες ειναι μεγαλες αρα μεινε καπου εδω που σου προτεινω. Μπορεις να κινηθεις και σε μεγαλυτερα μοντελα αναλογα χωρου και απαιτησεων παραπανω αυτων π γραφεις στη αρχη του νηματος.
thanasis00 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Απ' ότι καταλαβαίνω όλοι συμφωνείτε με τον X2600H οπότε μάλλον θα πάω όντως προς τα κει. Μόλις προβώ σε αγορά και δω πως είναι το setup μου, θα σας ξανακάνω ping για να δούμε και για 2 μπροστινά LR ηχεία! Να στε καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα