Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όποιον πιθανόν τον ενδιαφέρει: μέσα στις γιορτές παρήγγειλα το Skoda Kodiaq, μετά από ενημέρωση της αντιπροσωπείας ότι υπάρχουν κάποια τελευταία κομμάτια που θα εκτελωνίζονταν την πρωτοχρονιά. Αφορά στην έκδοση Ambition με τον κινητήρα 1.5 / 150PS, μηχανικό κιβώτιο, με έξτρα τον "executive" εξοπλισμό που περιλαμβάνει 18άρες ζάντες, αυτόματα αναδιπλούμενους καθρέπτες, φιμέ πίσω τζάμια, ημιδερμάτινο σαλόνι και σύστημα ξεκλειδώματος Full Kessy. Κανονική τιμή είναι στα 31000, αλλά για αυτά τα τελευταία κομμάτια δίνεται 25500 τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι.

• Like 6
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα, επαναφέρω το θέμα μιας και ενδιαφέρομαι για το εν λόγω αυτοκίνητο. Φίλε μου πως σου φάνηκε; 

Δημοσ.

Είναι παλιό το νήμα, δεν υπάρχει αυτή η προσφορά, έχει βγει το facelift. Κατά τα άλλα είναι μια χαρα αυτοκίνητο, αν έχεις λύση το πρόβλημα του parking

Δημοσ.

Απ ότι κατάλαβα, δεν ενδιαφέρεται για την "προσφορά" πού έτρεχε τότε, αλλά μόνο για το μοντέλο σαν μοντέλο, αίσθηση οδήγησης κτλ 

• Like 2
Δημοσ.

Ας δώσω τότε μια ιδέα. Το οδήγησα για κανένα εικοσάλεπτο το kodiaq με Τον 1.5 αλλα σε αυτόματο. Ωραία κύλιση καλό πάτημα αλλά μου φάνηκε ότι ο κινητήρας ήταν λίγος για αυτό το σκάφος (ίσως έφταιγαν βέβαια και οι ασταμάτητες αλλαγές του dsg μιας κ τον ίδιο κινητήρα σε ίδιας μάζας σκάφος έχω και εγώ σε manual και είναι μια χαρά). Αυτό που δε μου άρεσε ήταν ο μπαγιάτικος εσωτερικός σχεδιασμός του βέβαια για 24Κ αυτό που έπαιρνες ήταν παραπάνω από vfm (χειροκίνητο σε αυτό το ποσό Ε..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...