Προς το περιεχόμενο

Mac Compatible USB TV tuner

Jiakometi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Αντιγράφω από παλαιότερο νήμα μου σε άλλη ενότητα το οποίο δεν απέδωσε

Εδώ και αρκετά χρόνια έχω αυτό το tv tuner https://www.geniatech.eu/product/eyetv-diversity/

Τότε αγοράστηκε ώς ELGATO. Μετά τα προϊόντα ELGATO στην Ευρώπη πέρασαν στην Geniatech, η οποία στην ουσία τα έχει εγκαταλείψει.

Συγκεκρμένα το λογισμικό που συνοδεύει το tuner δεν λειτουργεί πια και δεν υπάρχει ένδειξη αν και πότε θα γίνει update.

Επειδή με ενδιαφέρει να γράφω τηλεοπτικές εκπομπές, θα ήθελα να μου προτείνετε ένα tuner καλύτερα με δύο ή περισσότερους δέκτες για εγγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων και φυσικά λογισμικό που να επιτρέπει τον (ολιγοήμερο) προγραμματισμό των εγγραφών. 

Εχω ψάξει αρκετά αλλά δεν βρίσκω κάτι κατάλληλο .... Μήπως κάποιος έχει καμία ιδέα ή χρησιμοποιεί κάτι παρόμοιο ? 

Αν υπάρχει λύση και για Windows, θα το εκτιμούσα. Δεν έχω υπολογιστή Win αλλά  θα μπορούσα να πάρω ένα φορητό για να κάνω την δουλειά μου και να κάνω export/copy τα αρχεία σε mac OSX.

Η τελευταία λύση που για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να αποφύγω εντελώς είναι να πάρω αποκωδικοποιητές με PVR και να γράφω σε δίσκο.  Αλλά αυτό σημαίνει σύνδεση με οθόνη εξωτερικούς δίσκους, προγραμματισμό μιας μέρα μόνο με χαζό interface / EPG. 

Edit το βάζω εδώ και όχι στην ενότητα hardware γιατί το ουσιαστικό π΄ροβλημα είναι το λογισμικό που δεν υπάρχει πλέον, και αναζητώ άλλη λύση.

Επεξ/σία από Jiakometi
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...