Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/1/2020 στις 6:43 ΜΜ, PanosK212 είπε

ευχαριστώ πραγματικά το θέμα μου με το time machine λυθηκε κανοντας clean install!! ευχαριστω πολυ..

τα format στα win και τα mac πάντα δίνουν κάποιες λύσεις σε προβλήματα

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημέρα κι εγώ με πολλά προβλήματα όταν το πέρασα αρχικά ειδικά με το time machine που δεν δουλευε καθολου εκανα ενα clean install κ δουλευουν ολα ρολοι.

Δημοσ.
Στις 3/2/2020 στις 11:54 ΜΜ, Old_Trafford είπε

υπόψιν ότι με την 10.15.3, πολλά προβλήματα λύθηκαν, ειδικά αυτά που ανέφερα

Παραδοσιακά το mac OS μετά την .3 version έστρωνε!

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, jimdem582 είπε

Τον mail client που ανοίγει το παράθυρο όποτε του καπνίσει απο Mojave ακόμα δεν το έφτιαξαν

Δες και το AirMail 3.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα σας , εχω ενα macbook pro 15" 2019 και φοραω πανω την τελευταιο update του Mojave . Εχω διαβασει και εδω και αλλα φορουμ οτι πολυ προβλημα με το Catalina. Τωρα μου βγαζει για update σε 10.15.3 . Να προχωρησω ή να περιμενω κι αλλο?? 

διαβασα καποιοι προχωρησατε σε clean install και διορθωθηκαν προβληματα..τι ειναι το clean install?? sorry αλλα ειμαι λιγο newbie ...... ευχαριστω

Δημοσ.

γεια σας... μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το unrarx για αποσυμπιεση αρχειων, αλλα το catalina δεν το υποστηρίζει... υπάρχει καποιο άλλο εξισου καλό;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, fotisman78 είπε

καλησπερα σας , εχω ενα macbook pro 15" 2019 και φοραω πανω την τελευταιο update του Mojave . Εχω διαβασει και εδω και αλλα φορουμ οτι πολυ προβλημα με το Catalina. Τωρα μου βγαζει για update σε 10.15.3 . Να προχωρησω ή να περιμενω κι αλλο?? 

διαβασα καποιοι προχωρησατε σε clean install και διορθωθηκαν προβληματα..τι ειναι το clean install?? sorry αλλα ειμαι λιγο newbie ...... ευχαριστω

στη θέση σου δε θα το έκανα

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, dk1210 είπε

γεια σας... μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα το unrarx για αποσυμπιεση αρχειων, αλλα το catalina δεν το υποστηρίζει... υπάρχει καποιο άλλο εξισου καλό;

Ναι το  The Unarchiver

Δημοσ.

Καλησπερα...μολις αγορασα ενα μεταχειρισμενο macbook pro 13 late 2012 και μολις μου εβγαλε να κανω αναβαθμιση στο Catalina προχωραω κανονικα γιατι συνεχεια ακογα στις αρχες για αρκετα προβληματα

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/3/2020 στις 1:09 ΠΜ, gkokokiris είπε

Καλησπερα...μολις αγορασα ενα μεταχειρισμενο macbook pro 13 late 2012 και μολις μου εβγαλε να κανω αναβαθμιση στο Catalina προχωραω κανονικα γιατι συνεχεια ακογα στις αρχες για αρκετα προβληματα

στη θεση σου θα παρεμενα στο Mojave

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν και η γνώμη μου για την ποιότητα του MacOS είναι πολύ κακή (είναι πολύ κακογραμμένο), καλύτερα να αποφύγετε την  10.15.6. Χάνει μνήμη ο πυρήνας:

https://www.macrumors.com/2020/07/27/vmware-confirms-macos-virtualization-bug-causes-crashes/

Και ναι, πάλι εισήγαγε ασυμβατότητες, και σταματάνε να τρέχουν εφαρμογές. 🤬

Δημοσ.
17 ώρες πριν, petasis είπε

Αν και η γνώμη μου για την ποιότητα του MacOS είναι πολύ κακή (είναι πολύ κακογραμμένο), καλύτερα να αποφύγετε την  10.15.6. Χάνει μνήμη ο πυρήνας:

https://www.macrumors.com/2020/07/27/vmware-confirms-macos-virtualization-bug-causes-crashes/

Και ναι, πάλι εισήγαγε ασυμβατότητες, και σταματάνε να τρέχουν εφαρμογές. 🤬

Μην το γενικεύεις.

Το πρόβλημα είναι μόνο σε όσους τρέχουν virtual machines.

Επίσης αν η ποιότητα του Mac OS είναι κακή, των windows τι είναι;

Βασικά έχω να δω επαγγελματία προγραμματιστή με άλλο laptop από MacBook Pro πάνω από 10 χρόνια.

Και είναι φυσικό μιας και είναι το καλύτερο λειτουργικό για αυτή τη δουλειά.

Πρόσεξε τι θα απαντήσεις γιατί αναφέρομαι μόνο σε επαγγελματίες που δεν έχουν ούτε δευτερόλεπτο να χάσουν προσπαθώντας να λύσουν προβλήματα του λειτουργικού.

Ουσιαστικά η apple είναι ακριβή γιατί πουλάει το λειτουργικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...