Old_Trafford Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σας, έχω ένα macbook pro 2017 και από τότε που έβαλα το OSX Catalina, το λάπτοπ δεν πάει πολύ καλά. Παλαιότερα, αν έκλεινα την οθονη και επέστρεφα μετα απο λιγη ωρα, ήταν τα πάντα ακριβώς εκεί που τα άφησα. Με το Καταλίνα, αν ξανανοίξω την οθόνη, επέρχεται ένα τεράστιο κόλλημα και χρειάζεται restart για να συνέλθει. Έχω διαβάσει ότι το Καταλίνα είναι γενικώς προβληματικό, τι εμπειρίες έχετε από αυτό εως τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Σε MBP 13" 2017 wTB η αλήθεια είναι ότι μου κάνει κάτι μικρά χαζά που και που... αλλά γενικότερα δεν έχω κολλήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wired_1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μετά απο clean install σε iMac late 2012, δεν αναγνωριζει την photo library με αποτελεσμα να μην μπορω να δω τις φωτο μου !! Καποιος με το ιδιο θεμα να βρουμε λυση ? Εχω δοκιμασει διαφορα απο forum που διαβασα αλλα δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, wired_1 said: Μετά απο clean install σε iMac late 2012, δεν αναγνωριζει την photo library με αποτελεσμα να μην μπορω να δω τις φωτο μου !! Καποιος με το ιδιο θεμα να βρουμε λυση ? Εχω δοκιμασει διαφορα απο forum που διαβασα αλλα δεν... Το μέγεθος του αρχείου της Library είναι φυσιολογικό; Το επανέφερες με Restore από Time Machine ή manually? Όταν ανοίξεις το Photos με option πατημένο, σε αφήνει να διαλέξεις τη library? Βγάζει κάποιο μήνυμα; Έχεις Time Machine backup? Ποιο MacOS είχες πριν το clean Install? Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosK212 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα. Εμένα μετά την αναβάθμιση σε Catalina δεν ολοκληρωνεται το backup στο time machine εχω δοκιμασει τα παντα αλλα πλεον τιποτα!! κριμα κι ηταν πολυ βολικο.. ξερει καποιος καποια λυση τι μπορω να κανω να ξανα δουλεψει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Στις 7/1/2020 στις 3:15 ΜΜ, Old_Trafford είπε Καλησπέρα σας, έχω ένα macbook pro 2017 και από τότε που έβαλα το OSX Catalina, το λάπτοπ δεν πάει πολύ καλά. Παλαιότερα, αν έκλεινα την οθονη και επέστρεφα μετα απο λιγη ωρα, ήταν τα πάντα ακριβώς εκεί που τα άφησα. Με το Καταλίνα, αν ξανανοίξω την οθόνη, επέρχεται ένα τεράστιο κόλλημα και χρειάζεται restart για να συνέλθει. Έχω διαβάσει ότι το Καταλίνα είναι γενικώς προβληματικό, τι εμπειρίες έχετε από αυτό εως τώρα; Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έβλεπα εχθές από έναν YouTuber που αγόρασε το 16αρι 5000$ και το έχει πάει 3 φορές για να βρουν τι φταίει . Του είπαν ότι δεν είναι hardware πρόβλημα αλλά μάλλον του osx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wired_1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Το μέγεθος του αρχείου της Library είναι φυσιολογικό; Το επανέφερες με Restore από Time Machine ή manually? Όταν ανοίξεις το Photos με option πατημένο, σε αφήνει να διαλέξεις τη library? Βγάζει κάποιο μήνυμα; Έχεις Time Machine backup? Ποιο MacOS είχες πριν το clean Install? 1 μέγεθος φυσιολογικο 2 επαναφορά με time machine 3 βγάζει το παράθυρο επιλογής , αλλά δεν έχω καμία διαθέσιμη library 4 ναι mojave κάθε φορά που πάω να την ανοίξω το μηνυμα είναι ¨ δεν είναι δυνατή η αναγνώριση της βιβλιοθήκης φωτογραφιών ¨ Και manual να την επιλέξω το ίδιο βγάζει. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από wired_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 1 hour ago, wired_1 said: 1 μέγεθος φυσιολογικο 2 επαναφορά με time machine 3 βγάζει το παράθυρο επιλογής , αλλά δεν έχω καμία διαθέσιμη library 4 ναι mojave κάθε φορά που πάω να την ανοίξω το μηνυμα είναι ¨ δεν είναι δυνατή η αναγνώριση της βιβλιοθήκης φωτογραφιών ¨ Και manual να την επιλέξω το ίδιο βγάζει. Σε αφήνει να δημιουργήσεις μια νέα, κενή, Library? Αυτό το έχεις δει; (https://www.fireebok.com/resource/can-not-open-photos-app-or-access-photo-library-on-macos.html) 1. Repair Photo library Photos provides the repair functions to fix for the broken and version-incompatible photo library. a). If the Photos app on the Mac is open, choose Photos -> Quit Photos. b). Hold down Option-Command and double-click the Photos icon in the Applications folder c). In the Repair Library window, click Repair to rebuild your photo library. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Old_Trafford Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Στις 11/1/2020 στις 11:21 ΠΜ, tsofras είπε Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έβλεπα εχθές από έναν YouTuber που αγόρασε το 16αρι 5000$ και το έχει πάει 3 φορές για να βρουν τι φταίει . Του είπαν ότι δεν είναι hardware πρόβλημα αλλά μάλλον του osx αν μπορείς σε παρακαλώ δείξε μου το βίντεο αυτό Στις 11/1/2020 στις 10:36 ΠΜ, PanosK212 είπε Καλημέρα. Εμένα μετά την αναβάθμιση σε Catalina δεν ολοκληρωνεται το backup στο time machine εχω δοκιμασει τα παντα αλλα πλεον τιποτα!! κριμα κι ηταν πολυ βολικο.. ξερει καποιος καποια λυση τι μπορω να κανω να ξανα δουλεψει;; όταν εκανα αναβάθμιση σε Καταλίνα, ειχα πολλά πολλά θέματα. Τελικά έκανα ένα clean install μπας και σωθώ, και τελικά κάποια από τα θέματα λύθηκαν. Ένα Clean Install θα σε βοηθησει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Old_Trafford Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, tsofras είπε ευχαριστώ πολύ! έχω την αμυδρή εντύπωση ότι τα κολλήματα προκαλούνται από το Kaspersky Internet Security Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Old_Trafford είπε ευχαριστώ πολύ! έχω την αμυδρή εντύπωση ότι τα κολλήματα προκαλούνται από το Kaspersky Internet Security Δεν ξέρω , στην θέση σου θα έβγαζα οποιοδήποτε software και θα έκανα δοκιμές μέρα με την μέρα με κάθε application Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Old_Trafford Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 https://forums.macrumors.com/threads/macos-catalina-10-15-2-freezes-crashes-mba-every-single-day-am-i-alone.2216672/ τελικά εχουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα, ειδικά μετά το standby Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 19 ώρες πριν, Old_Trafford είπε ευχαριστώ πολύ! έχω την αμυδρή εντύπωση ότι τα κολλήματα προκαλούνται από το Kaspersky Internet Security Για firewall χρησιμοποίησε το lulu. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosK212 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Στις 12/1/2020 στις 1:48 ΜΜ, Old_Trafford είπε αν μπορείς σε παρακαλώ δείξε μου το βίντεο αυτό όταν εκανα αναβάθμιση σε Καταλίνα, ειχα πολλά πολλά θέματα. Τελικά έκανα ένα clean install μπας και σωθώ, και τελικά κάποια από τα θέματα λύθηκαν. Ένα Clean Install θα σε βοηθησει ευχαριστώ πραγματικά το θέμα μου με το time machine λυθηκε κανοντας clean install!! ευχαριστω πολυ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα