Old_Trafford Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σας, έχω ένα iPhone 8 Plus και έχω ένα συγκεκριμένο θέμα: Όταν εχω συνδεδεμένα τα ακουστικά του, και μετά κάνω κλήση στο Viber/Skype/WhatsApp, λειτουργεί ο ήχος απο τα ακουστικά αλλά δε λειτουργεί το μικρόφωνο τους. Αν αποσυνδέσω τα ακουστικά στη διάρκεια της κλήσης, και τα ξανασυνδέσω αμέσως, τότε θα δουλέψουν κανονικά. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Υπάρχει μήπως λύση; Ευχαριστώ πολύ!
taslikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Το κάνει μόνο σε εφαρμογές; Όταν καλείς μέσω δικτύου δηλαδή όχι;
Old_Trafford Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 καλώ πολυ σπανια μεσω δικτυου, οποτε εχω εμπειρία μόνο στις εφαρμογές. Θα το κοιτάξω όμως
Teotsala Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/1/2020 στις 3:04 ΜΜ, Old_Trafford είπε Καλησπέρα σας, έχω ένα iPhone 8 Plus και έχω ένα συγκεκριμένο θέμα: Όταν εχω συνδεδεμένα τα ακουστικά του, και μετά κάνω κλήση στο Viber/Skype/WhatsApp, λειτουργεί ο ήχος απο τα ακουστικά αλλά δε λειτουργεί το μικρόφωνο τους. Αν αποσυνδέσω τα ακουστικά στη διάρκεια της κλήσης, και τα ξανασυνδέσω αμέσως, τότε θα δουλέψουν κανονικά. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Υπάρχει μήπως λύση; Ευχαριστώ πολύ! για δοκίμασε κάποια αλλα ακουστικα βαζοντας τα στον ανταπτορα που σου δινει η apple αν δεν στο κανει μαλλον εχουν θεμα τα ακουστικα Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από Teotsala
Old_Trafford Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 το κάνει με όλα τα είδη ακουστικών!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα