Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά.

Ποιος είναι ο πιο φθηνός τρόπος αποστολής στο εξωτερικό για ιδιώτη? (3-4 αποστολές προς Ευρώπη/ έτος).

Βρήκα ένα σχετικό νήμα, αλλά ήταν του 2018 οπότε είπα να ρωτήσω πάλι :)

Δημοσ.

Εγώ έστελνα πάντα ΕΛΤΑ συστημένο. Αν η αξία του δέματος ήταν μεγάλη, έκανα και ασφάλεια για σιγουριά. Είναι μακράν το φθηνότερο απο όλα και παρατήρησα ότι σε κάποιες περιπτώσεις που έστελνα Αμερική, έφτανε σε 4 εργάσιμες. Ρεκόρ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

Για να το κάνω λίγο πιο συγκεκριμένο, θέλω να μπορώ πουλήσω πραγματάκια μέχρι 20€ στο ebay. Θα πρέπει αναγκαστικά να δώσω 20-25 μεταφορικά; Από ότι καταλαβαίνω μάλλον έτσι πρέπει να είναι..

Δημοσ.

ΠΑΝΤΑ ο φθηνοτερος τροπος να στειλεις κατι ειναι τα ελτα.Ολα τα υπολοιπα ειναι ακριβοτερα.Τωρα για αυτο με το ebay εσυ θα βαλεις στην περιγραφη το ποσο των μεταφορικων και οποιος θελει ας το πληρωσει.Εχω τυχει να πληρωσω 25 ευρω μεταφορικα σε προιον 20 ευρω γιατι δεν το εβρισκα πουθενα αλλου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, v-tidus είπε

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

Για να το κάνω λίγο πιο συγκεκριμένο, θέλω να μπορώ πουλήσω πραγματάκια μέχρι 20€ στο ebay. Θα πρέπει αναγκαστικά να δώσω 20-25 μεταφορικά; Από ότι καταλαβαίνω μάλλον έτσι πρέπει να είναι..

Εξαρτάται το προιόν και τα περιθώρια κέρδους. Αν αδειάσω την αποθήκη και βρω ένα σπάνιο δίσκο βινιλίου που η αξία του εκτιμάται στα 100€, δεν με νοιάζει να πληρώσω 20€ μεταφορικά. Αν όμως έχω 10 πλακέτες απο σκληρούς δίσκους που η αξία της καθε μίας είναι 10€, με συμφέρει να τις βάλω όλες μαζί πακέτο και να χρεώσω λιγότερα μεταφορικά στον αγοραστή.

Λίγο φαντασία θέλει. Απλά να ξέρεις πως αν κάποιος κάνει dispute, τότε το refund που παίρνει είναι για την αξία του προιόντος, όχι τα μεταφορικά. Αν δηλαδή πουλήσεις κάτι χωρίς μεταφορικά έξοδα με το σκεπτικό να τα πληρώσεις εσύ για να κερδίσεις ευκολότερα πελάτη, τότε χάνεις και τα λεφτά που έδωσες για τα μεταφορικά.

Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι πέρυσι. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι φέτος, πρέπει να ξαναδιαβάσω τους όρους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...