Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Πρώτη φορά γράφω στο insomnia γιατί χρειάζομαι βοήθεια στην αναγνώριση ενός αντικειμένου που βρέθηκε δίπλα σε "καμένo" υπολογιστή. Έχω σοβαρό θέμα να αποδείξω πως αιτία της υπερθέρμανσης δεν ήταν η συνδεσμολογία στον υπολογιστή που έφτιαξα αλλά αυτό το περίεργο μαύρο σώμα που μοιάζει με σόμπα , δίπλα από τον υπολογιστή (αριστερά από το σώμα, δεν φαίνεται εδώ το pc).

Μπορεί κανείς να αναγνωρίσει το συγκεκριμένο μοντέλο και τύπο σόμπας που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι; Αν έβρισκε κανείς φωτογραφία θα μου έκανε μεγάλη χάρη.

Δεν ξέρω αν εδώ είναι το κατάλληλο τμήμα του forum, αλλά πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς είναι φιλοπερίεργοι με παλιά μηχανήματα και θα πρόσεχαν μια τέτοια παλαιού τύπου σόμπα σε ένα σπίτι.

Ευχαριστώ

ΤROY 

φωτο δωματίου 1 - Αντιγραφή - Αντιγραφή.jpeg

• Sad 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά !!

Αν μπορείς να ανεβάσεις μεγαλύτερης ανάλυσης φωτογραφία...

Αυτό με την 1η ματιά παραπέμπει στο παρακάτω.

4003490-700x700.jpg.e044a623c46b0609fd97b0a890b11d95.jpg

Δημοσ.
6 ώρες πριν, troy80 είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!

Πρώτη φορά γράφω στο insomnia γιατί χρειάζομαι βοήθεια στην αναγνώριση ενός αντικειμένου που βρέθηκε δίπλα σε "καμένo" υπολογιστή. Έχω σοβαρό θέμα να αποδείξω πως αιτία της υπερθέρμανσης δεν ήταν η συνδεσμολογία στον υπολογιστή που έφτιαξα αλλά αυτό το περίεργο μαύρο σώμα που μοιάζει με σόμπα , δίπλα από τον υπολογιστή (αριστερά από το σώμα, δεν φαίνεται εδώ το pc).

Μπορεί κανείς να αναγνωρίσει το συγκεκριμένο μοντέλο και τύπο σόμπας που βρίσκεται πίσω από το κρεβάτι; Αν έβρισκε κανείς φωτογραφία θα μου έκανε μεγάλη χάρη.

Δεν ξέρω αν εδώ είναι το κατάλληλο τμήμα του forum, αλλά πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς είναι φιλοπερίεργοι με παλιά μηχανήματα και θα πρόσεχαν μια τέτοια παλαιού τύπου σόμπα σε ένα σπίτι.

Ευχαριστώ

ΤROY 

φωτο δωματίου 1 - Αντιγραφή - Αντιγραφή.jpeg

Εμενα καθολου δε μου θυμιζει σομπα, οπως και να χει ΜΟΝΟ ποιοτικα τροφοδοτικα, τα watt και η εταιρεια δε λενε τιποτα. Περισσότερες πληροφορίες εδω

https://linustechtips.com/main/topic/1116640-psu-tier-list-40/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...