Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xalkias99 είπε

Άλλαξα το τροφοδοτικό και για κανένα 5λεπτο ήταν όλα καλά μέχρι που ξανά έκανα το ίδιο πράγμα. Έλεγξα και την οθόνη βάζοντας άλλη και δεν είχε ούτε σε αυτή σήμα όποτε δεν είναι ούτε αυτό. Drivers εχω βαλει μερχι τωρα 5 διαφορετικα απο το 2017 εως τα πιο καινούργια και δεν αλλαζει κατι. Μηπως εχει να κανει με τα windows? Αξίζει να μπω στην διαδικασία να κάνω format?  

Κοίτα εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα να κάνω format για να εξαντλήσω τα πάντα πριν αρχίσω να ψάχνω το hardware (μητρική-μνήμες κλπ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον πηγα προχθες σε τεχνικο διοτι ειχα απεγνωστει και με πηρε τηλεφωνω το ιδιο απογευμα και μου ειπε οτι ο υπολογιστης δουλευει κανονικα οποτε πηγα και τον παρελαβα και οταν τον ξαναεβαλα αρχισε παλι τα ιδια! Πραγματικα δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο... Επειτα μου ειπε να τον ξαναπαω απο εκει αλλα επειδη τον εκοψα οτι ειναι λιγο μ**κας (σορρυ αλλα με εκνερισε πολυ η συμπεριφορα του οταν πηγαμε εκει) ισως θα τον παω σε αλλον τεχνικο μεσα στη βδομαδα εαν δεν βγαλω ξανα ακρη. 

Οποτε για ανακεφαλαιωση μεχρι τωρα, εχω τσεκαρει ξεχωριστα ενα-ενα και δουλευουν τα εξης: καρτα γραφικων, τροφοδοτικο, οθονη, ram, ssd, λογισμικο, drivers, καλοδιο hdmi. Εαν καποιος εχει την παραμικρη ιδεα τι μπορει να φταιει ή τι να κανω στο εξης ακουω γτ ειμαι απεγνωσμενος... 

Επεξ/σία από xalkias99
Δημοσ.
Στις 12/1/2020 στις 5:46 ΜΜ, xalkias99 είπε

Τον πηγα προχθες σε τεχνικο διοτι ειχα απεγνωστει και με πηρε τηλεφωνω το ιδιο απογευμα και μου ειπε οτι ο υπολογιστης δουλευει κανονικα οποτε πηγα και τον παρελαβα και οταν τον ξαναεβαλα αρχισε παλι τα ιδια! Πραγματικα δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο... Επειτα μου ειπε να τον ξαναπαω απο εκει αλλα επειδη τον εκοψα οτι ειναι λιγο μ**κας (σορρυ αλλα με εκνερισε πολυ η συμπεριφορα του οταν πηγαμε εκει) ισως θα τον παω σε αλλον τεχνικο μεσα στη βδομαδα εαν δεν βγαλω ξανα ακρη. 

Οποτε για ανακεφαλαιωση μεχρι τωρα, εχω τσεκαρει ξεχωριστα ενα-ενα και δουλευουν τα εξης: καρτα γραφικων, τροφοδοτικο, οθονη, ram, ssd, λογισμικο, drivers, καλοδιο hdmi. Εαν καποιος εχει την παραμικρη ιδεα τι μπορει να φταιει ή τι να κανω στο εξης ακουω γτ ειμαι απεγνωσμενος... 

Οταν λες την εβαλες σε αλλο PC και δουλεψε μια χαρα τι ακριβως εκανες? εβαλες να παιξει καποιο παιχνιδι η κατι που απαιτει 3d clocks η απλα ετσι στην επιφανεια εργασιας καθοσουν 5 λεπτα και λες ειναι οκ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/1/2020 στις 7:22 ΜΜ, xalkias99 είπε

Άλλαξα το τροφοδοτικό και για κανένα 5λεπτο ήταν όλα καλά μέχρι που ξανά έκανα το ίδιο πράγμα. Έλεγξα και την οθόνη βάζοντας άλλη και δεν είχε ούτε σε αυτή σήμα όποτε δεν είναι ούτε αυτό. Drivers εχω βαλει μερχι τωρα 5 διαφορετικα απο το 2017 εως τα πιο καινούργια και δεν αλλαζει κατι. Μηπως εχει να κανει με τα windows? Αξίζει να μπω στην διαδικασία να κάνω format?  

Κάνε φορμάτ. Για μπακαπ, αφαίρεσε τον δίσκο, συνέδεσε τον σε μια σάτα πορτ  ενός άλλου υπολογιστή  ( σαν δεύτερο σκληρό) και μετέφερε όσα χρειάζεσαι. Πριν τα κάνεις όλα αυτά, δοκίμασε να δεις αν θα κάνει boot στα windows ο δίσκος  στο άλλο pc σαν system disk, για να επιβεβαιώσεις ότι φταίνε όντως  τα windows, πριν κανείς φορμάτ.!

Επεξ/σία από Fredman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...