Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft μας δείχνει τον επεξεργαστή του Xbox Series X

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, maxx71 είπε

καλο αλλα αυτονοητο αφου οτι πληρωνεις παιρνεις, ολα εξ αλλου ειναι "pc" κινητα κονσολες τηλεορασεις. μια sony android tv 8k ειναι ενας καλος υπολογιστης και ολοκληρωμενος μαλιστα και με android 9 παρακαλω

Όλα είναι pc?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, NickTG είπε

Όχι δεν παίζεις. Όπως δεν παίζεις χωρίς αυτά και με την 2080ti. Άρα αυτά είναι έξοδα που θα τα κάνεις ούτως ή άλλως. 

Άρα μετά έχεις 2 επιλογές. Είτε δίνεις 25€ ακόμα για xbox one είτε δίνεις 40 φορές περισσότερα για 2080ti ώστε να έχεις 25 φορές καλύτερη απόδοση σε ένα παιχνίδι που πήραμε ως μέτρο σύγκρισης. 

Facts λοιπόν. 

Ακόμα περιμένουμε βέβαια το αντίστοιχο νούμερο σε σχέση με το One X που για κάποιο λόγο αποφεύγεις να το δώσεις. Μήπως δεν συμφέρει εκεί? Γιατί ακόμα και όταν έβαλες την πολύ φθηνότερη 580 αναγκάστηκες να βάλεις το υπόλοιπο PC refurbished για να κρατηθεί χαμηλά το κόστος. Και πάλι βέβαια βγήκε ακριβότερο. 

Μα εγώ δεν μίλησα για σκέτη 2080ti, για όλο το pc μίλησα. Οπότε τι χωρίς σκληρούς μου τσαμπουκάς ρε αδερφέ. 

Με το One X δεν χρειάζεται να δώσω κανένα νούμερο γιατί δεν έκανα κανένα claim περί vfm. Για το αρχικό xbox μίλησα. Πάντως άμα θες σου είπα, το πιάνουμε και το xbox one x, αφού πρώτα παραδεχτείς το αυτονόητο, αλλιώς δεν έχει νόημα. Ότι δηλαδή ένα pc με 1500 1600 ευρώ έχει απείρως καλύτερο vfm από το xbox,οποτε αυτά που έγραψε ο φίλος για ένα σκασμό χρήματα που δεν αποδίδουν όπως πρέπει λόγω κακού optimization είναι λάθος. Αυτό γράφω έχω και τόσες σελίδες και εσείς μιλάτε περί ανέμων και υδάτων για μαγικά xbox των 25 ευρώ. 😂

• Like 1

5 λεπτά πριν, Grimson είπε

Όλα είναι pc?

ναι με την εννοια του computer παντα αλλιως θα τα ονομαζαμε ολα το ιδιο :P και εφερα παραδειγμα να φερω αλλο ενα: το κινητο μου βαζει κατω ενα gaming pc με i7-4790k

19 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Με το One X δεν χρειάζεται να δώσω κανένα νούμερο γιατί δεν έκανα κανένα claim περί vfm. Για το αρχικό xbox μίλησα.

Τη μια μας λες ότι μιλάς για το αρχικό Xbox, την άλλη γενικά για κονσόλα όπως παρακάτω:

22 ώρες πριν, Ryzenlake είπε

Αυτό που λέω είναι ότι η ακριβότερη κάρτα που έχει βγει ποτέ για gaming pc έχει καλύτερο λόγο απόδοσης προς τιμή από μια κονσόλα!!

Αποφάσισε επιτέλους τι θες να πεις γιατί κάθε φορά φαίνεται να τα αλλάζεις ανάλογα με το πως σε συμφέρει.

Και το performance to price ratio επίσης είναι διαφορετικό για κάθε παιχνίδι. Πχ τα Gears 4 & 5, Forza 7, Forza Horizon 3 & 4 δεν τρέχουν 25 φορές καλύτερα (τον έκανες καραμέλα τον αριθμό) στην 2080 Ti απ' ότι στο απλό One. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Τη μια μας λες ότι μιλάς για το αρχικό Xbox, την άλλη γενικά για κονσόλα όπως παρακάτω:

Αποφάσισε επιτέλους τι θες να πεις γιατί κάθε φορά φαίνεται να τα αλλάζεις ανάλογα με το πως σε συμφέρει.

Και το performance to price ratio επίσης είναι διαφορετικό για κάθε παιχνίδι. Πχ τα Gears 4 & 5, Forza 7, Forza Horizon 3 & 4 δεν τρέχουν 25 φορές καλύτερα (τον έκανες καραμέλα τον αριθμό) στην 2080 Ti απ' ότι στο απλό One. 

Που μπερδεύτηκες? Λέω ότι έχει καλύτερο λόγω αποδοσης προς τιμή από μια κονσόλα. Το xbox είναι μια κονσόλα. 

Και όντως έχεις δίκιο, το performance to price αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ας πούμε στο pubg είναι 40 φορές πάνω. Εγώ πήρα την καλύτερη περίπτωση για τις κονσόλες που είναι το rdr2 γιατί το συγκεκριμένο τρέχει καλύτερα σε gcn αρχιτεκτονική που είναι και οι κονσόλες από ότι στις nvidia. Άμα πάρεις κάνα nvidia optimized τίτλο καληνύχτα, η 2080ti είναι εντελώς αλλού, το 25 γίνεται 40 και 50 και πάνω. Ace combat 7 για παράδειγμα, μη σου βγάλω νούμερο, θα φρίξεις 😎

Επεξ/σία από Ryzenlake
  • Like 1

10 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δεν βγάζεις άκρη... Άστο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Που μπερδεύτηκες? Λέω ότι έχει καλύτερο λόγω αποδοσης προς τιμή από μια κονσόλα. Το xbox είναι μια κονσόλα. 

Και όντως έχεις δίκιο, το performance to price αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ας πούμε στο pubg είναι 40 φορές πάνω. Εγώ πήρα την καλύτερη περίπτωση για τις κονσόλες που είναι το rdr2 γιατί το συγκεκριμένο τρέχει καλύτερα σε gcn αρχιτεκτονική που είναι και οι κονσόλες από ότι στις nvidia. Άμα πάρεις κάνα nvidia optimized τίτλο καληνύχτα, η 2080ti είναι εντελώς αλλού, το 25 γίνεται 40 και 50 και πάνω. Ace combat 7 για παράδειγμα, μη σου βγάλω νούμερο, θα φρίξεις 😎

Είπα εγώ ότι δεν υπάρχουν optimized PC τίτλοι που τρέχουν ακόμα καλύτερα? Όπως υπάρχουν και unoptimized ports πχ Dishonored 2, Evil Within 1 & 2, FFXV που η διαφορά πέφτει ακόμα περισσότερο...

Και το One X είναι κονσόλα αλλά με αυτό αποφεύγεις την σύγκριση γιατί τα νούμερα δεν είναι τόσο εντυπωσιακά υπέρ σου.

Επεξ/σία από D.Luffy

1 ώρα πριν, maxx71 είπε

ναι με την εννοια του computer παντα αλλιως θα τα ονομαζαμε ολα το ιδιο :P και εφερα παραδειγμα να φερω αλλο ενα: το κινητο μου βαζει κατω ενα gaming pc με i7-4790k

Παίζεις και far cry με το κινητό σου?

9 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Είπα εγώ ότι δεν υπάρχουν optimized PC τίτλοι που τρέχουν ακόμα καλύτερα? Όπως υπάρχουν και unoptimized ports πχ Dishonored 2, Evil Within 1 & 2, FFXV που η διαφορά πέφτει ακόμα περισσότερο...

Και το One X είναι κονσόλα αλλά με αυτό αποφεύγεις την σύγκριση γιατί τα νούμερα δεν είναι τόσο εντυπωσιακά υπέρ σου.

Ε άρα γιατί έχεις θέμα με το 25? Πάνω κάτω εκεί είναι η διαφορά. 

Τι εννοείς υπέρ μου? Εγώ δεν ειμαι η 2080ti. Για συσκευές μιλάμε, παραθέτω FACTS και μου επιτίθεστε. Δηλαδή πραγματικά, η συμπεριφορά σας είναι κατάπτυστη. 

Δεν αποφεύγω καμία σύγκριση, παρέθεσα 2 Facts για το xbox σε σχέση με την 2080ti ως απάντηση στο ποστ του άλλου παιδιού,και εδώ και 3 σελίδες διαφωνείτε με τα facts. Εφόσον συμφωνήσουμε ότι όντως έχω δίκιο στο αρχικό μου post και πως ένα pc με 2080ti έχει πολύ καλύτερο vfm από το xbox άρα ο φίλος ήταν απόλυτα λάθος, μπορούμε να συγκρίνουμε και το xbox one x. Άρα, είχα δίκιο? 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Ε άρα γιατί έχεις θέμα με το 25? Πάνω κάτω εκεί είναι η διαφορά. 

Τι εννοείς υπέρ μου? Εγώ δεν ειμαι η 2080ti. Για συσκευές μιλάμε, παραθέτω FACTS και μου επιτίθεστε. Δηλαδή πραγματικά, η συμπεριφορά σας είναι κατάπτυστη. 

Δεν αποφεύγω καμία σύγκριση, παρέθεσα 2 Facts για το xbox σε σχέση με την 2080ti ως απάντηση στο ποστ του άλλου παιδιού,και εδώ και 3 σελίδες διαφωνείτε με τα facts. Εφόσον συμφωνήσουμε ότι όντως έχω δίκιο στο αρχικό μου post και πως ένα pc με 2080ti έχει πολύ καλύτερο vfm από το xbox άρα ο φίλος ήταν απόλυτα λάθος, μπορούμε να συγκρίνουμε και το xbox one x. Άρα, είχα δίκιο? 

Δεν είπα ότι είσαι η 2080 Ti αγαπητέ. Απλώς αυτή την κάρτα χρησιμοποιείς ως το βασικό επιχείρημα σου.

Εγώ ο ίδιος σου είπα παραπάνω ότι δεν διαφωνώ ότι αυτή τη στιγμή ΟΚ, ισχύει ότι μια πρόσφατη κάρτα γραφικών μαζί με ένα PC είναι καλύτερο vfm από τις κονσόλες οι οποίες όμως βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της ζωής τους. Σου ξεκαθάρησα  ότι είναι σημαντικός ο παράγοντας της χρονικής περιόδου γιατί εσύ με μερικά posts έβγαλες πόρισμα ότι γενικά η ακριβότερη κάρτα της αγοράς είναι καλύτερο vfm από μια κονσόλα. Εδώ είναι η διαφωνία μας. Εξαρτάται για ποια χρονική περίοδο μιλάς.

Σου είπα ότι φέτος η ψαλίδα του vfm θα είναι υπέρ των καινούργιων κονσολών (ειδικά αν η nvidia συνεχίσει αυτή την τακτική με τις τιμές) για να στηρίξω το παραπάνω και εσύ μου λες "θα" , "θα" και ότι δεν έχει σημασία η χρονική περίοδος. Ε έλα όμως που έχει τι να κάνουμε? 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2

15 minutes ago, Ryzenlake said:

Μα εγώ δεν μίλησα για σκέτη 2080ti, για όλο το pc μίλησα. Οπότε τι χωρίς σκληρούς μου τσαμπουκάς ρε αδερφέ. 

Με το One X δεν χρειάζεται να δώσω κανένα νούμερο γιατί δεν έκανα κανένα claim περί vfm. Για το αρχικό xbox μίλησα. Πάντως άμα θες σου είπα, το πιάνουμε και το xbox one x, αφού πρώτα παραδεχτείς το αυτονόητο, αλλιώς δεν έχει νόημα. Ότι δηλαδή ένα pc με 1500 1600 ευρώ έχει απείρως καλύτερο vfm από το xbox,οποτε αυτά που έγραψε ο φίλος για ένα σκασμό χρήματα που δεν αποδίδουν όπως πρέπει λόγω κακού optimization είναι λάθος. Αυτό γράφω έχω και τόσες σελίδες και εσείς μιλάτε περί ανέμων και υδάτων για μαγικά xbox των 25 ευρώ. 😂

Δεν είπα κάτι δύσκολο να μπερδευτείς. Σκληρό και λοιπά θα πάρεις και στα 2 λοιπόν. 

Το έξτρα κόστος είναι αυτό που σε ενδιαφέρει. 

Αυτό το έξτρα στην περίπτωση της 2080ti είναι 40 φορές πάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δεν είπα ότι είσαι η 2080 Ti αγαπητέ. Απλώς αυτή την κάρτα χρησιμοποιείς ως το βασικό επιχείρημα σου.

Εγώ ο ίδιος σου είπα παραπάνω ότι δεν διαφωνώ ότι αυτή τη στιγμή ΟΚ, ισχύει ότι μια πρόσφατη κάρτα γραφικών μαζί με ένα PC είναι καλύτερο vfm από τις κονσόλες οι οποίες όμως βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της ζωής τους. Σου ξεκαθάρησα  ότι είναι σημαντικός ο παράγοντας της χρονικής περιόδου γιατί εσύ με μερικά posts έβγαλες πόρισμα ότι γενικά η ακριβότερη κάρτα της αγοράς είναι καλύτερο vfm από μια κονσόλα. Εδώ είναι η διαφωνία μας. Εξαρτάται για ποια χρονική περίοδο μιλάς.

Σου είπα ότι φέτος η ψαλίδα του vfm θα είναι υπέρ των καινούργιων κονσολών (ειδικά αν η nvidia συνεχίσει αυτή την τακτική με τις τιμές) για να στηρίξω το παραπάνω και εσύ μου λες "θα" , "θα" και ότι δεν έχει σημασία η χρονική περίοδος. Ε έλα όμως που έχει τι να κάνουμε? 

Ε αφού συμφωνούμε τότε γιατί το κουράζουμε δεν κατανοώ. Απλά μερικοί ενοχληθηκαν από τα facts και άρχισαν τις επιθέσεις και γιαυτό κρατάει η συζητηση 30 σελίδες. 

Το ολο θέμα ξεκίνησε από το παλικάρι που μη γνωρίζωντας έγραψε ότι στο pc ένα σκασμό λεφτά και παίζεις unoptimized ports, και του παρέθεσα Facts που τον βγάζουν λάθος, μιας και αυτός που σκάει ένα σκασμό λεφτά παίρνει πολύ καλύτερο vfm από ένα xbox. Κάτι με το οποίο συμφωνείς, και ευτυχώς δηλαδή γιατί κοντεύουν να με τρελάνουν οι υπόλοιποι με την εμπάθεια που έχουν προς την πραγματικότητα. Ας διαβάσει λοιπόν ο φίλος μας @Saloufas ότι ουσιαστικά έχει άδικο και το σταματάμε εδώ. 

Για τις νέες κονσόλες θα το δούμε. Συνήθως πάντως δεν ισχυει γιατί με το που βγουν δεν αξιοποιείται το hw τους. Πχ το ps4 ενώ είχε κάρτα περίπου 7850 απέδιδε αρκετά χειρότερα τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Θέλουν 2-3 χρόνια οι κονσόλες για να δείξουν τα δόντια τους από επιδόσεις. 

15 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν είπα κάτι δύσκολο να μπερδευτείς. Σκληρό και λοιπά θα πάρεις και στα 2 λοιπόν. 

Το έξτρα κόστος είναι αυτό που σε ενδιαφέρει. 

Αυτό το έξτρα στην περίπτωση της 2080ti είναι 40 φορές πάνω. 

Έχεις δίκιο. Στο σύμπαν που ζεις το xbox κοστίζει 25 ευρώ και έχει καλύτερο vfm από ένα pc των 1500 ευρώ. Στο σύμπαν για το οποίο συζητάμε εμείς οι insomniacs δυστηχως έχει 150 ευρώ και αρα έχει κάκιστο vfm. 

Επεξ/σία από Ryzenlake
  • Like 1

11 minutes ago, Ryzenlake said:

Έχεις δίκιο. Στο σύμπαν που ζεις το xbox κοστίζει 25 ευρώ και έχει καλύτερο vfm από ένα pc των 1500 ευρώ. Στο σύμπαν για το οποίο συζητάμε εμείς οι insomniacs δυστηχως έχει 150 ευρώ και αρα έχει κάκιστο vfm. 

Αν είναι να νιώσεις καλύτερα γιατί σε βλέπω κάπου πιέστηκες έτσι είναι. 

Κάνε μας τώρα και σύγκριση με το One X που περιμένουμε. 

3 λεπτά πριν, NickTG είπε

Αν είναι να νιώσεις καλύτερα γιατί σε βλέπω κάπου πιέστηκες έτσι είναι. 

Κάνε μας τώρα και σύγκριση με το One X που περιμένουμε. 

Τι να πιέστηκα ρε συ, σου είπα αν όντως στο κόσμο σου έχει 25 ευρώ το xbox τότε έχεις δίκιο. Στον δικό μου έχει 150 άρα δεν έχεις. Δεν σε βγάζω εγώ λάθος, τα μαθηματικά σε βγάζουν. Αλήθεια, μια απλή συνάρτηση είναι, δεν χωράει άποψη στο εν λόγω θέμα. Το 25x που είναι η απόδοση είναι μεγαλύτερο του 10x που είναι η τιμή. Ότι και να πιστεύεις επί του θέματος δεν έχει σημασία. 

Το τραγελαφικό αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι έχω παρει ακραίο σενάριο υπέρ του xbox και πάλι τρώει φύκια. Η ti είναι η χειρότερη κάρτα σε vfm που έχει βγει ποτέ και την συγκρίνω σε ένα παιχνίδι που δουλεύει ασυνήθιστα καλά σε gcn αρχιτεκτονική που είναι το xbox. Και παρόλο δηλαδή που πήρα όλα τα biased δεδομένα ΥΠΈΡ της κονσόλας, μου λες ότι... Πιέζομε. Όντως, πιεζομε να βγάλω το xbox ως καλύτερο σε vfm, αλλά τα μαθηματικά δυστηχως δεν μαφηνουν. Που να πιάσω κανα pubg η Ace combat να κάνω συγκρίσεις... Η καμία 5700xt.

• Like 1

35 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Τι να πιέστηκα ρε συ, σου είπα αν όντως στο κόσμο σου έχει 25 ευρώ το xbox τότε έχεις δίκιο. Στον δικό μου έχει 150 άρα δεν έχεις.

Χμμ. Ας το δυσκολέψουμε. :P

Έστω ότι κάποιος θέλει να διαθέσει ταβάνι 150 ευρώ συνολικά για ένα καινούργιο (όχι μεταχειρισμένο) gaming system. Έχει στην κατοχή του μόνο την TV.

Φτιάξε μας ένα καινούργιο PC σε αυτά τα λεφτά που έστω ας έχει και το ίδιο performance σε σύγκριση με το απλό Xbox. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...