Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Agony είπε

Ανυπομονώ να παιξω Last of us και God of War στα 8Κ του xbox …. 

Εγώ θα πάρω PS5 για να παίξω στα 8K 120fps (που λέει και ο Cerny) τα Halo: Infinite, Fable, Forza: Motorsport 8, Hellblade 2 και όλα τα υπόλοιπα πάνω στα οποία δουλεύουν τα XGS.

• Like 2
  • Confused 1
  • Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Εντάξει οι κονσόλες είναι ένας οικονομικός τρόπος για να παίζεις αλλά με περιορισμένα fps και γραφικά. Ενώ στα PC sky is the limit. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε..

Μεγάλη οικονομία με συνδρομή για να παίξεις online και 70άρες για τα παιχνίδια..Sure..

• Like 7
  • Sad 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Εντάξει οι κονσόλες είναι ένας οικονομικός τρόπος για να παίζεις αλλά με περιορισμένα fps και γραφικά. Ενώ στα PC sky is the limit. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε..

Δεν ειναι καν οικονομικο..

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Δεν ειναι καν οικονομικο..

Η πλακα ειναι δε σκοπευα να σχολιάσω, δεν ειχα λογο αλλωστε να κακολογησω ενα προιόν και οσους το προτιμανε, αλλα βλεπεις κατι προκλητικα σχολια τυπου "νο λαιφ πισι γκειμερς" και αναρωτιεσαι αμα τετοια τυπακια την βρισκουνε με τις διαμαχες

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

αυτο ακριβως πηρα μονιτορ 4Κ για το ΧΒΟΧ ΟΝΕ Χ και το περιεχομενο ειναι ελαχιστο και μου θελουν και 8Κ

Ελάχιστο;

https://www.xbox.com/en-us/games/xbox-one/xbox-one-x-enhanced-list

(Δες κάτω κάτω την λίστα)

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Ας διασκεδάσουμε με τα σχόλια των no-life, only-PC-building life PC gamers

Οι νέες κονσόλες αναμένονται καλύτερες και δυνατές αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να φτάσουν τη δύναμη ενός Gaming PC

• Like 3
  • Confused 2
Δημοσ.

Μας δίνουν σιγα σιγά στοιχεία για να διατηρηθεί/δημιουργηθεί hype

Καλά το πάνε

Το 8k δεν θα το δούμε κυρίως επειδή δεν θα έχουμε τα monitors/tvs αλλα σκοπος αυτή τη στιγμη ειναι ενα 4k με οσο το δυνατόν περισσότερα fps. Και θα το πετύχουν.

Προσωπικά θελω να δω τι έχουν να δώσουν τα studios που πλεον εχει η MS. Από αυτούς τους τίτλους θα καταλάβουμε και την ποιότητα που θα μπορούν να εχουν οι 3rd party τίτλοι.

Έχοντας και τις δυο κονσόλες αυτης της γενιας, κλείνω προς xbox για την επόμενη (θα περιμένω βέβαια να δω με τα ιδια μου τα ματια) κυρίως λόγω game pass

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Ελάχιστο;

https://www.xbox.com/en-us/games/xbox-one/xbox-one-x-enhanced-list

(Δες κάτω κάτω την λίστα)

ενταξει τα πιο πολλα παιχνιδια σου ελεγαν τι θες υψηλα γραφικα, μεγαλη αναλυση η πολλα καρε, παιχνιδια με 4κ 60 καρε σε high settings δεν εχω δει

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, argipen είπε

Εγώ θα πάρω PS5 για να παίξω στα 8K 120fps (που λέει και ο Cerny) τα Halo: Infinite, Fable, Forza: Motorsport 8, Hellblade 2 και όλα τα υπόλοιπα πάνω στα οποία δουλεύουν τα XGS.

Καλά, κράτα εσυ μικτό καλάθι για κατι fable και τα υπόλοιπα που δουλεύουν και βλέπουμε... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος είναι λίγο σχετικός με την τεχνολογία καταλαβαίνει πως το 8κ είναι μαρκετινιστικο κόλπο για να ενισχύσει στο μυαλό των αγοραστών την δύναμη της κονσόλας. Φυσικά και δεν πρόκειται να δίνει 8κ σε 30 fps σε game. Μου θυμίζει τις πρώτες φουρνιές LCD τηλεοράσεων που έγραφαν με μεγάλα γράμματα στο πλαίσιο τους ΗD READY. Καμία φυσικά δεν έπαιζε HD απλά ΘΑ μπορούσαν να παίξουν. Κάτι τέτοιο θα συμβεί και με αυτή την κονσόλα. Από την άλλη ποιός χρειάζεται πραγματικά 8κ την στιγμή που μικρό ποσοστό έχει 4κ τηλεόραση. Πέρα από όλα αυτά η νέες γενιές κονσολών πραγματικά θα έχουν να δώσουν κάτι ξεχωριστό σε σχέση με τις προηγούμενες και είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που θα αγοράσω και Χbox. Πραγματικά βρίσκω τον σχεδιασμό του πανέμορφο...

Επεξ/σία από badbad
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nekrik είπε

Καλά, κράτα εσυ μικτό καλάθι για κατι fable και τα υπόλοιπα που δουλεύουν και βλέπουμε... 

Έχει δώσει δυνατά δείγματα γραφής η Playground Games και αυτό οφείλεται στο εξαιρετικό management. Τα άτομα άλλωστε που απαρτίζουν την ομάδα του RPG ουδεμία σχέση έχουν με εκείνα της ομάδας του Forza: Horizon. Στην τελική, είτε Fable, είτε νέο RPG, για εμένα και τα δύο το ίδιο ευχάριστα νέα είναι.

15 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

ενταξει τα πιο πολλα παιχνιδια σου ελεγαν τι θες υψηλα γραφικα, μεγαλη αναλυση η πολλα καρε, παιχνιδια με 4κ 60 καρε σε high settings δεν εχω δει

4K, 60FPS και High Settings...

$400 έδωσες για την κονσόλα, όχι $1200 :P

Δημοσ.

Αν το νεο xbox τρεξει 4κ  στα 60 σε τιμες κοντα στο 500αρικο τα ακριβα  μοντελα καρτων του πετσινου δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 800 ευρω.

Πως θα σταθεις στον ανταγωνισμο οταν θα εχεις ακριβως  το ιδιο αποτελεσμα με την τριπλασια τιμη ; 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Αν και μιλησες μόνο για 4Κ, ορίστε μία άλλη λίστα που δείχνει και τα FPS.

Κάνε ταξινόμηση με βάση τα fps και θα δεις ότι είναι πολλά τα παιχνιδια που είναι 4Κ@60 με σταθερή ανάλυση (όσα δεν έχουν κάποια σημείωση δίπλα), κάποια με 4K@60 και dynamic resolution και κάποια 4K@60 με lower quality settings.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_X_enhanced_games

Πάντως όπως είπε και ο @argipen, για 400 ευρώ είναι περισσότερα και από όσα θα ήλπιζα!

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξύ τα gaming pc έχουν τροφοδοτικά που ανάβουν θερμοσίφωνα, αλλά κλαιν, πληρώνει το ρεύμα ο φούφουτος....

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...