Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, yannis27gr είπε Εδώ υπάρχει το τιμολόγιο εξετάσεων αλλά δεν ξέρω ποια είναι αυτή που δείχνει την καθαρότητα του πετρελαίου. Έχει ολόκληρο κατεβατό και δεν βγάζω άκρη. Ίσως ένα τηλεφώνημα να βοηθούσε. Eγώ πάντως το βρίσκω υπερβολικό να κάνεις αναλύσεις για πετρέλαιο θέρμανσης.Ασε που μπορεί να σου στοιχίσει παραπάνω το λίτρο οπότε μπορεί να σε συμφέρει να βαλεις κίνησης και να ξεμπερδεύεις.Αλλωστε ,δεν ξέρω αν συνεχίζεται ακόμη,οι δημόσιες υπηρεσίες σχολεία κλπ βάζουν κίνησης.
vagos789 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Νομιζω δεν υπαρχει πια διαφορα στο θερμανσης και κινησης Υπηρχε φορολογικη διαφορα και αλλος χρωματισμος για να ειναι διακριτο,αλλα απο την στιγμη που εξισωθηκαν λογικα δεν υπαρχει καμια διαφοροποιηση
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 58 λεπτά πριν, vagos789 είπε Νομιζω δεν υπαρχει πια διαφορα στο θερμανσης και κινησης Υπηρχε φορολογικη διαφορα και αλλος χρωματισμος για να ειναι διακριτο,αλλα απο την στιγμη που εξισωθηκαν λογικα δεν υπαρχει καμια διαφοροποιηση Εγώ βλέπω να έχουν 0,2€ διαφορά το λίτρο στα πρατήρια. Και διαφορά στην τιμή απο το διυλιστήριο ακόμα http://oil.gge.gov.gr/
ekrepali Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Ξεθάβω το thread. Διαβάζω ότι το πετρέλαιο παράδοσης Οκτωβρίου θα είναι 70$/βαρέλι, το πετρέλαιο παράδοσης Νοεμβρίου ξεκίνησε σήμερα 80$/βαρέλι και στις ειδήσεις διάβασα ότι το χειμώνα θα φτάσει $200/βαρέλι. Θα έχει δηλαδή ανάλογη αύξηση με το αέριο. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όσοι καίνε πετρέλαιο πρέπει να γεμίσουν δεξαμενές στις 15 Οκτωβρίου που θα ξεκινήσει η διάθεση; Λένε ότι η διάθεση θα ξεκινήσει με 1.05ευρώ/λίτρο σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη, 1.10 στη περιφέρεια και 1.20 στα νησιά. Ξέρει κανείς πώς γίνεται η μετατροπή από δολάρια/βαρέλι σε ευρώ/λίτρο... ώστε να έχουμε μια εικόνα πόσο / αν μας σφάζουνε;
papoys1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Πέρασε τα 85 δολάρια το βαρέλι και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει ανοδικά από τη στιγμή που υπάρχει και η αστάθεια στο φυσικό αέριο. Καλό είναι κάποιοι που δεν έχουν να βάλουν. Από την άλλη ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό μέχρι την 31 Δεκεμβρίου. Δηλαδή αν βάλω 10 - 20 Γενάρη πάπαλα η επιδότηση που δικαιούμαι. Προσωπικά λόγω ήπιου χειμώνα πέρυσι και άλλων πηγών θέρμανσης , είχα γεμίσει και αργά έχω αρκετό στη δεξαμενή και αν δεν κάνει βαρυχειμωνιά Νοέμβρη Δεκέμβρη η δεξαμενή μου σίγουρα θα έχει κάποιο καλό υπόλοιπο και έτσι δεν θα μπορώ να εκμεταλευθώ τις δύο επιδοτήσεις που δικαιούμαι εγώ και η κόρη μου. Τι παίζει με αυτό το θέμα. Υπάρχει πιθανότητα να πάρεις την επιδότηση βάζοντας πετρέλαιο και μετά την 31 Δεκεμβρίου;;;
Georgie2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Πέρσι ήταν ως εξής: Όσοι έβαζαν μέχρι 31/12/20 έπαιρναν την επιδότηση στην πρώτη φάση. Όσοι έβαζαν από 1/1/21-28/2/21 την έπαιρναν στη δεύτερη. Ρίξε και μια ματιά στο παρακάτω άρθρο που τα γράφει πιο αναλυτικά : https://www.star.gr/eidiseis/oikonomia/537645/epidoma-thermanshs-2021-poioi-tha-plhrwthoyn-sth-deyterh-dosh Μια παγίδα που υπάρχει, είναι ότι ακόμα και αν δεν υπολογίζεις να βάλεις πετρέλαιο μέσα στο έτος, δεν πρέπει να περιμένεις να μπει ο καινούργιος χρόνος για να κάνεις την αίτηση, δεν πρέπει να περιμένεις τη δεύτερη φάση. Δεν πάει ανάλογα με το πότε υπολογίζεις να βάλεις πετρέλαιο (σε ποια από τις δύο φάσεις θα πληρωθείς). Η πλατφόρμα αιτήσεων κλείνει κάποια στιγμή, αν δεν έχεις κάνει αίτηση απ' την αρχή, χάνεις την επιδότηση.
esertas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Έβαλε κανένας πετρέλαιο τώρα να μας πει πόσο πάει; Και εγώ έχω 300 λίτρα από πέρσι και δουλεύω αυτό. Αν είναι να φουλάρω. Παίρνει 1 τόνο.
kanesaxo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 1.16 πέριξ Θεσνικης. Ένα πρατήριο σελ το χει και 1.12.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα