Προς το περιεχόμενο

Mi 9 lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Σκέφτομαι να αγοράσω το mi 9 lite. Μετά από έρευνα που έκανα είδα ότι αυτή την στιγμή ανθρώπινη τιμή και ανθρώπινο κατάστημα από Ελλάδα δεν υπάρχει. Όσα καταστήματα φαίνονται αξιόπιστα παίζουν πάνω από 260 για την 64αρα έκδοση. Έτσι είδα από Κίνα (banggood) την 128αρα στα 210€ με κουπόνι. Τι λέτε; Έχετε εμπιστο κατάστημα από Ελλάδα σε χαμηλή τιμή; Επίσης θα με ενδιέφερε η 2ετη εγγύηση infoquest αλλά δεν το βλέπω. Έστω και 2ετη από αξιόπιστο καταστήμα. 

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Panos_G2 είπε

Γεια σας,

Σκέφτομαι να αγοράσω το mi 9 lite. Μετά από έρευνα που έκανα είδα ότι αυτή την στιγμή ανθρώπινη τιμή και ανθρώπινο κατάστημα από Ελλάδα δεν υπάρχει. Όσα καταστήματα φαίνονται αξιόπιστα παίζουν πάνω από 260 για την 64αρα έκδοση. Έτσι είδα από Κίνα (banggood) την 128αρα στα 210€ με κουπόνι. Τι λέτε; Έχετε εμπιστο κατάστημα από Ελλάδα σε χαμηλή τιμή; Επίσης θα με ενδιέφερε η 2ετη εγγύηση infoquest αλλά δεν το βλέπω. Έστω και 2ετη από αξιόπιστο καταστήμα. 

Εγώ από Bangood πήρα το Mi A3 με ένα χρόνο εγγύηση, πλέον το στέλνουν με DHL (χωρίς εξτρά έξοδά και χωρίς τελώνιο) σε 10 μέρες ήταν σπίτι μου. Αγορά μόνο με PayPal 😉

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι παντα με paypal. Το χτυπησα στα 200 το 128αρι ευρω με priority direct mail. Αναμενω να μου ερθει. 

Ξερει κανεις για τζαμακι; εχει δοκιμασει καποιο; Δεν εχω καμια ιδεα με τους αισθητηρες δακτυλικου αποτυπωματος πανω στην οθονη, οποιο τζαμι και να βαλω θα λειτουργει σωστα;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Panos_G2 είπε

Γεια σας,

Υπάρχει το abox στο Περιστέρι και σου δίνει και δύο χρόνια εγγύηση

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια προβληματιζομαι λιγο με την μεθοδο αποστολης. Δεν εχω τικαρει καμια επολογη (tarrif insurance κτλ) που εχει για την παραγγελια. Υπαρχει κινδυνος τελωνειου; Ειναι Priority Direct Mail και το tracking της μορφης CPXXXXXDE.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Panos_G2 είπε

Παιδια προβληματιζομαι λιγο με την μεθοδο αποστολης. Δεν εχω τικαρει καμια επολογη (tarrif insurance κτλ) που εχει για την παραγγελια. Υπαρχει κινδυνος τελωνειου; Ειναι Priority Direct Mail και το tracking της μορφης CPXXXXXDE.

παρε τηλεφωνο την dhl ... να σου πουν σε ποια μεταφορικη ειναι ... και παρε την μεταφορικη
εχεις το paypal για αυτο 

Επεξ/σία από jemadux
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jemadux είπε

παρε τηλεφωνο την dhl ... να σου πουν σε ποια μεταφορικη ειναι ... και παρε την μεταφορικη
εχεις το paypal για αυτο 

Για εξηγησε μου, δηλαδη να παρω την dhl greece και να μαθω με ποια μεταφορικη ερχεται ελλαδα; ή με ποια θα γινει παραδωση στην ελλαδα; επισης που θα με βοηθησει αυτο; περνανε αυτα τα δεματα τελωνειο; ηξερα πως γινεται εκτελωνισμος απο την postnl στην ολλανδια με καμια επιβαρυνση του παραληπτη. ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Panos_G2 είπε

Για εξηγησε μου, δηλαδη να παρω την dhl greece και να μαθω με ποια μεταφορικη ερχεται ελλαδα; ή με ποια θα γινει παραδωση στην ελλαδα; επισης που θα με βοηθησει αυτο; περνανε αυτα τα δεματα τελωνειο; ηξερα πως γινεται εκτελωνισμος απο την postnl στην ολλανδια με καμια επιβαρυνση του παραληπτη. ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. 

Αυτό με tariff insurance είναι ένα βήμα πριν ολοκληρώσεις την αγορά αν θυμάμαι σωστά (Δεν μπορώ να το δω τώρα δυστυχώς). Καλά έκανες και δεν το επέλεξες, τζάμπα λεφτά είναι. Και εγώ έτσι έκανα την αγορά αλλά και σε οδηγούς που είχα δει δεν το έβαζε κανείς. Όσο για το άλλο θέμα δεν θα περάσει τελωνείο. Απλά έχουν βρει τρόπο να το στέλνουν με dhl χωρίς να υπάρχει θέμα(νομίζω το στέλνουν μέσω Γερμανίας και όχι μέσω Ολλανδίας όπως πάνε τα άλλα προϊόντα). Από την στιγμή που έβαλες το priority direct mail όλα πάνε ρολόι. Είχε μια ακόμα επιλογή που είναι τικαρισνένη από μόνη της. Ούτε εκείνη δεν χρειάζεται εφόσον η αγορά έγινε μέσω Paypal, αν όμως την άφησες επιλεγμένη τότε απλά έδωσες τζάμπα λίγα λεφτά παραπάνω, αλλά δεν θα σε επηρεάσει σε κάτι. Είσαι οκ, δεν θα έχει κανένα θέμα με την παραγγελία.

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε, ναι ειχε 3 check. 1. shipping insurance, 2. tarrif insurance και 3. Broken screen. Τα θεωρησα και τα 3 αχρηστα και δεν εβαλα κατι καθως ηταν με κοστος. Φυσικα paypal παντα. Περιμενω απλα τωρα, εχω αρκετες μερες μπροστα μου, μολις σημερα μου το εστειλαν. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...