Alex-V Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, mphxths είπε Η φαση οτι προτεινει καποιος μια διανομη με την αιτιολογια "εχει ελαφρυ γραφικο" με ξεπερναει...Ελπιζω να γνωριζουμε οτι τα "γραφικα περιβαλλοντα" δεν ειναι αποκλειστικοτητα καποιας διανομης , αλλα υπαρχουν σε ολες...τουλαχιστον τα πιο διαδεδομενα απο αυτα. Αρα οταν καποιος ρωταει ποια διανομη να χρησιμοποιησει...δυο τινα πρεπει να γνωριζουμε : 1. Γνωσεις περι λινουξ 2.Hardware Αν καποιος εχει ελαχιστες γνωσεις , κοινως ειναι αρχαριος χρηστης , τοτε τα ubuntu-οειδη ειναι η καλυτερη περιπτωση για αυτον.Αν μιλαμε για παλιο hardware τοτε lxde και xfce ειναι τα πιο ελαφρια γραφικα.Συνδυαστε τα παραπανω υπογραμμισμενα στοιχεια και προτεινετε διανομες που να εχουν νοημα. Πρεπει να μαθουμε να δινουμε αντικειμενικες λυσεις και οχι να λεμε απλα ονοματα διανομων που μας αρεσουν και χρησιμοποιουμε.Με την λογικη αυτη λοιπον να προτεινω και εγω archlinux + lxde ...μια χαρα ελαφρια θα ειναι... Antix ο ενας , mx linux ο αλλος (και οι 2 debian stable δηλ...πακετα εχουν να ενημερωθουν εδω και μια χιλιετια) , προπαγανδα υπερ ubuntu + kde ο αλλος στο αλλο νημα...δηλαδη , ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου !! Εγω γιαυτο του προτεινα lubuntu LTS, γιατι και λογω της μεγαλης κοινοτητας και γιατι ειναι plug n play και γιατι εχει lxde που για το μηχανημα αυτο ειναι οτι πρεπει και σταθεροτατο και ενημερωμενα σχετικα πακετα
patclo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, mphxths είπε Η φαση οτι προτεινει καποιος μια διανομη με την αιτιολογια "εχει ελαφρυ γραφικο" με ξεπερναει...Ελπιζω να γνωριζουμε οτι τα "γραφικα περιβαλλοντα" δεν ειναι αποκλειστικοτητα καποιας διανομης , αλλα υπαρχουν σε ολες...τουλαχιστον τα πιο διαδεδομενα απο αυτα. Αρα οταν καποιος ρωταει ποια διανομη να χρησιμοποιησει...δυο τινα πρεπει να γνωριζουμε : 1. Γνωσεις περι λινουξ 2.Hardware Αν καποιος εχει ελαχιστες γνωσεις , κοινως ειναι αρχαριος χρηστης , τοτε τα ubuntu-οειδη ειναι η καλυτερη περιπτωση για αυτον.Αν μιλαμε για παλιο hardware τοτε lxde και xfce ειναι τα πιο ελαφρια γραφικα.Συνδυαστε τα παραπανω υπογραμμισμενα στοιχεια και προτεινετε διανομες που να εχουν νοημα. Πρεπει να μαθουμε να δινουμε αντικειμενικες λυσεις και οχι να λεμε απλα ονοματα διανομων που μας αρεσουν και χρησιμοποιουμε.Με την λογικη αυτη λοιπον να προτεινω και εγω archlinux + lxde ...μια χαρα ελαφρια θα ειναι... Antix ο ενας , mx linux ο αλλος (και οι 2 debian stable δηλ...πακετα εχουν να ενημερωθουν εδω και μια χιλιετια) , προπαγανδα υπερ ubuntu + kde ο αλλος στο αλλο νημα...δηλαδη , ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου !! Λέω απλά τι μου λειτούργησε σύμφωνα με τις ανάγκες μου ως χρήστη πολύ παλιού hardware (επαναλαμβάνω το πολύ παλιού hardware) από κάποιες από τις διανομές που δοκίμασα για χρήση browser και office που ρωτάει στο αρχικό ποστ.Στο antix, chrome σου κατεβάζει τον 79.0.3945 και libre office το 6.1.5. Το ububtu στο athlon που μπορούσε να εγκατασταθεί είχε σημαντικά χειρότερη απόκριση και το lubuntu μου κόλλαγε η εγκατάσταση στον ινσταλερ για κάποιο λόγο. Στο ατομ δεν υπήρχαν και πολλά πράγματα να δοκιμάσω γιατί είναι από τα λίγα που είχαν 32μπιτι έκδοση που μπουτάρει καταλαμβάνοντας 70mb ram. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από patclo
mphxths Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, patclo είπε Λέω απλά τι μου λειτούργησε σύμφωνα με τις ανάγκες μου ως χρήστη πολύ παλιού hardware (επαναλαμβάνω το πολύ παλιού hardware) από κάποιες από τις διανομές που δοκίμασα για χρήση browser και office που ρωτάει στο αρχικό ποστ.Στο antix, chrome σου κατεβάζει τον 79.0.3945 και libre office το 6.1.5. Το ububtu στο athlon που μπορούσε να εγκατασταθεί είχε σημαντικά χειρότερη απόκριση και το lubuntu μου κόλλαγε η εγκατάσταση στον ινσταλερ για κάποιο λόγο. Στο ατομ δεν υπήρχαν και πολλά πράγματα να δοκιμάσω γιατί είναι από τα λίγα που είχαν 32μπιτι έκδοση που μπουτάρει καταλαμβάνοντας 70mb ram. Φιλε μου , καταλαβαινω οτι ολοι να βοηθησουμε θελουμε , αλλα ας προσπαθουμε να ειμαστε αντικειμενικοι και εντος θεματος.Διαβασε το πρωτο ποστ..του φιλου που ζηταει την "βοηθεια" μας. Ρωταει καπου τι σου δουλεψε εσενα ή εμενα ? Εχει συγκεκριμενο hardware και συγκεκριμενες απαιτησεις απο τις διανομες που θα του προταθουν. Βεβαια δεν αναφερει ποσο καλα γνωριζει απο λινουξ , μια παραμετρο που θα παιξει ρολο στο τι διανομες θα του προταθουν...παμε παρακατω ομως... Εσενα σου δουλεψε λοιπον antix και mx linux. Παραθετω λοιπον απο το 1ο ποστ : "Να δεχεται updates να μην ειναι εγκαταλελημμενο." ... Το antix και το mx linux - που στηριζονται στο debian stable ενημερωνονται με τετοιους αργους ρυθμους..που ειναι σαν εγκατελειμενες διανομες !! Το antix ειναι στον κερνελ 4.9.x ενω αλλες εχουν πατησει 5.3.x και οι πιο ενημερωμενες στον 5.4.x !!! Firefox 68 , ενω μολις χτες βγηκε ο 72 και εχει περασει στις περισσοτερες αν οχι ολες τις σοβαρες διανομες... Απο την αλλη εγω , χωρις να λαμβανω υποψη το hardware του φιλου καθως και το επιπεδο των γνωσεων του , προτεινω archlinux + gnome ...γιατι στο δικο μου μηχανημα...αυτος ο συνδυασμος δουλεψε...Καταλαβαινεις που οδηγουμαστε ? Ολοι εχουμε λοιπον την καλη διαθεση να βοηθησουμε οταν καποιος ρωταει "ποια διανομη να βαλω" , αλλα οταν αρχιζουμε να πεταμε διανομες που δουλεψαν σε εμας ενω δεν αναφερουμε καποιες αλλες γιατι δεν δουλεψαν σε εμας..δεν γινεται δουλεια. Η λογικη λοιπον λεει , να μαθουμε πρωτα το 1. επιπεδο γνωσεων 2. το hardware , να προτεινουμε τις διανομες/γραφικα περιβαλλοντα ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να προτεινουμε ασχετως αν μας δουλεψαν ή μας αρεσουν εμας..και με τις δοκιμες (που θα κανει ο φιλος) θα αρχισει να αποκλειει διανομες... ΥΓ : Επισης ειναι μεγαλο φαουλ να λεμε , βαλε την ταδε διανομη γιατι εχει ελαφρυ γραφικο..αυτο που εγραψα και πριν δηλ.Να συνδεουμε δηλ μια διανομη με ενα γραφικο , λες και ειναι αποκλειστικοτητα τα γραφικα σε συγκεκριμενες διανομες.Αν θελουμε να προωθησουμε π.χ. το xfce το προωθουμε μονο του...ξερεις φιλε...βαλε μια διανομη με xfce γιατι θα ειναι ελαφρυ...δεν ειναι αποκλειστικοτητα ουτε του antix , ουτε το mx linux ουτε του ubuntu κλπ... 5
patclo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, mphxths είπε Φιλε μου , καταλαβαινω οτι ολοι να βοηθησουμε θελουμε , αλλα ας προσπαθουμε να ειμαστε αντικειμενικοι και εντος θεματος.Διαβασε το πρωτο ποστ..του φιλου που ζηταει την "βοηθεια" μας. Ρωταει καπου τι σου δουλεψε εσενα ή εμενα ? Εχει συγκεκριμενο hardware και συγκεκριμενες απαιτησεις απο τις διανομες που θα του προταθουν. Βεβαια δεν αναφερει ποσο καλα γνωριζει απο λινουξ , μια παραμετρο που θα παιξει ρολο στο τι διανομες θα του προταθουν...παμε παρακατω ομως... Εσενα σου δουλεψε λοιπον antix και mx linux. Παραθετω λοιπον απο το 1ο ποστ : "Να δεχεται updates να μην ειναι εγκαταλελημμενο." ... Το antix και το mx linux - που στηριζονται στο debian stable ενημερωνονται με τετοιους αργους ρυθμους..που ειναι σαν εγκατελειμενες διανομες !! Το antix ειναι στον κερνελ 4.9.x ενω αλλες εχουν πατησει 5.3.x και οι πιο ενημερωμενες στον 5.4.x !!! Firefox 68 , ενω μολις χτες βγηκε ο 72 και εχει περασει στις περισσοτερες αν οχι ολες τις σοβαρες διανομες... Απο την αλλη εγω , χωρις να λαμβανω υποψη το hardware του φιλου καθως και το επιπεδο των γνωσεων του , προτεινω archlinux + gnome ...γιατι στο δικο μου μηχανημα...αυτος ο συνδυασμος δουλεψε...Καταλαβαινεις που οδηγουμαστε ? Ολοι εχουμε λοιπον την καλη διαθεση να βοηθησουμε οταν καποιος ρωταει "ποια διανομη να βαλω" , αλλα οταν αρχιζουμε να πεταμε διανομες που δουλεψαν σε εμας ενω δεν αναφερουμε καποιες αλλες γιατι δεν δουλεψαν σε εμας..δεν γινεται δουλεια. Η λογικη λοιπον λεει , να μαθουμε πρωτα το 1. επιπεδο γνωσεων 2. το hardware , να προτεινουμε τις διανομες/γραφικα περιβαλλοντα ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να προτεινουμε ασχετως αν μας δουλεψαν ή μας αρεσουν εμας..και με τις δοκιμες (που θα κανει ο φιλος) θα αρχισει να αποκλειει διανομες... ΥΓ : Επισης ειναι μεγαλο φαουλ να λεμε , βαλε την ταδε διανομη γιατι εχει ελαφρυ γραφικο..αυτο που εγραψα και πριν δηλ.Να συνδεουμε δηλ μια διανομη με ενα γραφικο , λες και ειναι αποκλειστικοτητα τα γραφικα σε συγκεκριμενες διανομες.Αν θελουμε να προωθησουμε π.χ. το xfce το προωθουμε μονο του...ξερεις φιλε...βαλε μια διανομη με xfce γιατι θα ειναι ελαφρυ...δεν ειναι αποκλειστικοτητα ουτε του antix , ουτε το mx linux ουτε του ubuntu κλπ... Αν κάποιος μου λέει ότι έχει cpu τον Pentium D 940 που βγάζει passmark score 710 , πολύ χειρότερο δηλαδή από το 1253 στον οποίο έκανα τις δοκιμές μου στον αρχαίο athlon 4800 να μην το λάβω υπόψην μου δηλαδή? Να του πω προχώρα βάλε ubuntu και θα πηγαίνει σφαίρα; Ωραία, στο ubuntu θα μπορεί να βάλει κερνελ 5.4 και όχι μέχρι 5.2 που μπορεί να κλικάρει να βάλει στο antix και θα μπορεί να βάλει firefox 72 και όχι firefox 70 που μπορεί να κλικάρει να βάλει στο antix. Σε τι θα του κάνει διαφορά στην περίπτωση του; Να μην τον ενημερώσω ότι υπάρχει και μια διανομή η οποία είναι στημένη σε icewm και είναι φιλική για παλιούς επεξεργαστές χωρίς να παιδεύεσαι να κατεβάσεις κάποια άλλη και να προσπαθείς να το ελαφρύνεις από μόνος σου? 1
mphxths Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, patclo είπε Να του πω προχώρα βάλε ubuntu και θα πηγαίνει σφαίρα; lubuntu = ubuntu + lxde xubuntu = ubuntu + xfce Μια χαρα θα τρεξει τις παραπανω.Και οσες εχουν γραφικο lxde ή xfce...μην κολλας σε συγκεκριμενες διανομες , που απο θεμα ενημεροτητας ειναι τρισχειροτερες. Δεν ξερω τι passmark score βγαζει ο D 940 . Εγω βλεπω οτι ειναι διπυρηνος στα 3.2GHz/4mb l2 cache. Εδω διπλα μου εχω φορητο με τον su 4100 1.3 GHz /4gb ram / ssd (σε sata2 port) , πολυ χειροτερο επεξεργαστη δηλ και εχω τρεξει ο,τι διανομη και να του ριξα.Ο μονος περιορισμος ηταν η καρτα γραφικων (intel 4500hd) , στο τι γραφικο περιβαλλον θα του εβαζα... Ακομα δεν ξερουμε καν τι καρτα γραφικων εχει ο φιλος ...αλλα προτεινουμε ελαφρια γραφικα περιβαλλοντα μονο και μονο λογω ram....αλλιως παιζει και να εχει καρτα γραφικων που να σηκωνει τα παντα...ποτε δεν θα μαθουμε , αν δεν μπει να γραψει κατι Να συμπληρωσω κατι ακομα στο θεμα "ελαφρυ γραφικο περιβαλλον". Ενα γραφικο περιβαλλον ειναι ελαφρυ ή οχι αναλογως 3 παραγοντων.... 1.Επεξεργαστης 2.Μνημη* 3.Καρτα γραφικων Αν 1 και 3 τραβανε...τοτε τσεκαρουμε την μνημη για εναν και μονο λογο...ποση διαθεσιμη μνημη μας αφηνει.Τι εννοω. Το πιο βαρυ γραφικο περιβαλλον ειναι για μενα το gnome.Ειδικα στην υλοποιηση του Fedora με το καλημερα τρωει λιγο παραπανω απο 1gb ram. Αν λοιπον το συστημα εχει π.χ. 2-3gb ram , και υποθεσουμε οτι το gnome εχει φαει ηδη 1gb ...τοτε δεν μενει τιποτα απο μνημη για να τρεξεις καποια εφαρμογη. Ενω δηλ ο επεξεργαστης σου και η καρτα γραφικων σου θα το τρεχουν ανετα , απλα μετα δεν θα σου μενει μνημη να κανεις την δουλεια σου... Αρα στην προκειμενη περιπτωση , εχουμε πληροφοριες για μνημη και επεξεργαστη.Για μενα ο επεξεργαστης τραβαει να τρεξει το οτιδηποτε.Πληροφοριες για την καρτα γραφικων δεν εχουμε ΑΛΛΑ ξερουμε οτι το συστημα εχει 3gb ram .Αρα ο,τι και να ειναι τα (1) και (3) , μας περιοριζει το μεγεθος της μνημης...για αυτο καταληγουμε να προτεινουμε "ελαφρια" γραφικα περιβαλλοντα..ωστε η καταναλωση ram να ειναι οσο το δυνατον λιγοτερη.... Να ξεκαθαρισουμε οτι "ελαφρυ" γραφικο δεν σημαινει μονο "μικρη καταναλωση μνημης". Βαλε σε ενα συστημα π.χ. 8 γιγα ραμ και βαλτου μια καρτα του κωλου π.χ. intel 2000/3000 ή κατι παρεμφερες...ή/και εναν αδυναμο επεξεργαστη... μπορει απο θεμα μνημης να ειναι καλλυμενο το συστημα , το γραφικο δεν θα τραβαει λογω επεξεργαστη/καρτας γραφικων.... Στην περιπτωση των lxde/xfce απλα θα εχουν μικροτερες απαιτησεις απο επεξεργαστη/καρτα γραφικων... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από mphxths 1
czarjuly Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Peppermint κι απο εμενα την 9 που ειναι και lts
217alexis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω ξεμείνει με ένα παλιό pc με Athlon 4200+ , 3giga ram , και σκληρό Sata 2 από ένα παλιό λαπτοπ, και gt430 (1G ver) . Μέχρι λίγο πριν τον ερχομό του 2020 έτρεχε Windows 7 , με κλασσικ theme , και ότι μπορούσα να κάνω για να τον φέρω στα μέτρα μου ... Μάταια είναι πολύ παλιός και αδύναμος . Πρώτη επαφή με Ubuntu 8 , από τότε πολύ distrohopping... Μεγαλύτερες αγάπες , Debian , Arch. Είπα όμως να δοκιμάσω τον εαυτό μου και να εγκαταστησω κάτι καινούργιο ... Ωωωω, το compile είναι λίγο οδυνηρό , αλλά λατρεύω τι κάνει το pc μου . Gentoo είπα να δοκιμάσω , με Kde (άλλη αγάπη ) . 350-400 ram σε idle ... 9 παράθυρα ανοιχτά στον Firefox , το 1 YouTube ... Κανένα κόλλημα ... όλα κανονικά και responsive ... (Πείτε με αδύναμο αλλά Firefox και libreoffice δεν έγιναν compile !!!they are bins ). Αν θέλεις να πειραματιστείς και να νιώσεις περιπετειώδης ,(και να περιμένεις να τελειώσει το compile) , δοκίμασε ανεπιφύλακτα ). Btw, έβαλα και Kodi , κανένα παράπονο όλα τρέχουν ρολόι και σε hd... (720p). Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από 217alexis 1
mphxths Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, 217alexis είπε Έχω ξεμείνει με ένα παλιό pc με Athlon 4200+ , 3giga ram , και σκληρό Sata 2 από ένα παλιό λαπτοπ, και gt430 (1G ver) . Μέχρι λίγο πριν τον ερχομό του 2020 έτρεχε Windows 7 , με κλασσικ theme , και ότι μπορούσα να κάνω για να τον φέρω στα μέτρα μου ... Μάταια είναι πολύ παλιός και αδύναμος . Πρώτη επαφή με Ubuntu 8 , από τότε πολύ distrohopping... Μεγαλύτερες αγάπες , Debian , Arch. Είπα όμως να δοκιμάσω τον εαυτό μου και να εγκαταστησω κάτι καινούργιο ... Ωωωω, το compile είναι λίγο οδυνηρό , αλλά λατρεύω τι κάνει το pc μου . Gentoo είπα να δοκιμάσω , με Kde (άλλη αγάπη ) . 350-400 ram σε idle ... 9 παράθυρα ανοιχτά στον Firefox , το 1 YouTube ... Κανένα κόλλημα ... όλα κανονικά και responsive ... (Πείτε με αδύναμο αλλά Firefox και libreoffice δεν έγιναν compile !!!they are bins ). Αν θέλεις να πειραματιστείς και να νιώσεις περιπετειώδης ,(και να περιμένεις να τελειώσει το compile) , δοκίμασε ανεπιφύλακτα ). Btw, έβαλα και Kodi , κανένα παράπονο όλα τρέχουν ρολόι και σε hd... (720p). Ειλικρινα τωρα , προτεινες gentoo ? Πες μου οτι κανεις πλακα..εδω δεν παλευονται τα compiles σε καινουργια μηχανηματα...σκεψου ποσα χρονια θες σε παλιο.Ασε που δεν ειναι για αρχαριους/μεσους χρηστες... Το οτι ο καθενας προτεινει ο,τι μαλακια χρησιμοποιει χωρις να λαμβανει υποψη τις "απαιτησεις" και τις αναγκες του νηματοθετη...με ξεπερναει...Ειναι σαν να μην τα εγραψα μερικα ποστς παραπανω.... Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από mphxths
daredevil1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Χωρίς πολλά λόγια και σάλια βάλε lubuntu και θα είσαι καλυμμένος. 2
Zerg13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Στις 19/1/2020 στις 10:49 ΜΜ, daredevil1 είπε Χωρίς πολλά λόγια και σάλια βάλε lubuntu και θα είσαι καλυμμένος. Για να μην μπλεκω με εγκαταστασεις, δεν βιαζομαι. Λεω να βαλω την 20.04 τον Απριλη.
daredevil1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Και αυτήν που έχει τώρα να βάλεις μια χαρά θα είσαι και θα υποστηρίζεται για καιρό. Λογικά θα περάσει drivers κλπ μόνο του, πάνε χρόνια που θυμάμαι εγκατάσταση ubuntu-mint κάτι να μην δουλεύει.
Alex-V Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 31 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Για να μην μπλεκω με εγκαταστασεις, δεν βιαζομαι. Λεω να βαλω την 20.04 τον Απριλη. Συνηθως οταν βγαινει μια καινουργια lts εκδοση, οπως η 20.04 που ειπες, εχουν πολλα κουσουρια και για να στρωσει πρεπει να περιμενεις την 20.04.1 η ακομη και την 20.04.2 Οποτε δε βρισκω το λογο να περιμενεις και να μην βαλεις την 18.04.3 που ειναι αριστη Τον φεβρουαριο στις 6 βγαινει η 18.04.4 1
snbblp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Για να μην μπλεκω με εγκαταστασεις, δεν βιαζομαι. Λεω να βαλω την 20.04 τον Απριλη. Εχεις μια μητρική workhorse και τέρας σταθερότητας. Στη θέση σου θα της χάριζα μια GPU για να τα βγάζει πέρα, θα προτιμούσα ένα configuration 4Χ1024 RAM σε dual channel, και θα ακολουθούσα τις συμβουλές του μέλους mphxths. Για drivers μην ανησυχείς, υπάρχουν όλοι. Είχα το ίδιο mainboard. Θα παίξει οτιδήποτε. Διάλεξε διανομή με βάση τις γνώσεις σου στο λειτουργικό. 1
BritGreek Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Για πολύ παλιά μηχανήματα, το LXLE είναι απλά εξαιρετικό. Και με καλύτερο support για παλαιότερο hardware.
Zerg13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Στις 19/2/2020 στις 2:53 ΜΜ, BritGreek είπε Για πολύ παλιά μηχανήματα, το LXLE είναι απλά εξαιρετικό. Και με καλύτερο support για παλαιότερο hardware. Για 32bit CPU pendium 4 ddr1 2gb κανει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα