Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή χρονιά σε όλους δυστυχως έσπασε η οθόνη του κινητού του τίτλου και ψάχνω να την επισκευάσω. Βλέπω ότι παιζουν γυρω στα 25 ευρώ οι οθόνες να αγοραστουύν ξεχωριστά (Υπάρχουν με frame [πλαίσιο] και σκέτες) αλλιώς σε μαγαζί με αντικατάσταση μου δίνουν τιμές του στυλ 60-70 ευρώ. Έχει αλλάξει κάποιος οθόνη αυτού του κινητού ώστε να μου προτείνει μια οθόνη να παρω σε μαύρο χρώμα ή έστω έχει παει σε καποιο μαγαζι φθηνο για επισκευή? Επίσης γενικα θεωρείτε οτι αξιζει να το αλλαξω μονος?

Επεξ/σία από AllNatural
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα η διαδικασια να την αλλαξεις μονος σου δεν ειναι πολυ δυσκολη. Αν πιανουν τα χερια σου μπορεις σχετικα ευκολα να την αλλαξεις. Το ιδανικο ειναι να βρεις καποια γνησια μεταχειρισμενη οθονη, γιατι του εμποριου δεν ξερεις τι ποιοτητα ειναι. Σιγουρα θα παρεις με frame αν παρεις γιατι απλα ανοιγεις το κινητο λυνεις τα παντα και τα περνας διπλα. Αν δεν θες να πειραματιστης βρες ενα μαγαζι να στην αλλαξου(απλα παλι δεν ξερεις τι ποιοτητα οθονης θα σου βαλουν). Η διαδικασια ειναι περιπου αυτη (ειναι για το redmi 4) αν εχει frame και με σκετη οθονη ειναι αυτη (ποιο δυσκολη και χρειαζεται και και κολες και ιστοριες)για να παρεις μια ιδεα 

Επεξ/σία από ioakim100
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν ψάξεις υπάρχουν φθηνά καταστήματα εγώ την οθόνη της κοπέλας μου  την άλλαξα στο Mobicell στην Αγία Παρασκευή 59€ με εγγύηση μου είπαν και ολας δες γενικά υπάρχουν απλά ψάξε 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, psomakiablog είπε

Αν ψάξεις υπάρχουν φθηνά καταστήματα εγώ την οθόνη της κοπέλας μου  την άλλαξα στο Mobicell στην Αγία Παρασκευή 59€ με εγγύηση μου είπαν και ολας δες γενικά υπάρχουν απλά ψάξε 

Καλησπερα...Αριστειδου  10 Αθηνα ...Τηλεφωνο  210 3318433...Γιωργος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...