vlzvl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν μπορώ να βγάλω εύκολα άκρη, αν και έχω κάνει δεκάδες αιτήσεις Έχω χαρτί ΤΕ Πληροφορικής και 8 μήνες εμπειρίας σε κοινωφελές πρόγραμμα (ως ΤΕ Πληροφορική). Τους τελευταίους 2 μήνες τους πέρασα κάνοντας συνεχώς αιτήσεις τόσο σε ΤΕ (πληρ.) όσο και σε ΔΕ (διοικ.). Είμαι στην ευχάριστη θεση να προσληφθώ αύριο ως ΤΕ Πληρ. πάλι σε μια άλλη ΣΟΧ και να βάλω ακόμη 8 μηνάκια αλλά το θέμα μου είναι άλλο. Σε όλες τις ΔΕ που με απέρριψαν, δεν φαίνονταν στους πίνακες οι 8 μήνες εμπειρίας μου, ενώ στις ΤΕ θέσεις φαινόντουσαν. Υπάρχει μπέρδεμα μεταξύ ΔΕ και ΤΕ προυπηρεσίας? Υπάρχει και μια υποψία ότι τα χαρτιά ενσήμων για ΑΣΕΠ που έστειλα να μην φαίνονταν καθαρά οι σφραγίδες (..) αλλά δεν θυμάμαι. Αργότερα το διόρθωσα και αυτό αλλά για τις αρχικές μου αιτήσεις δεν θυμάμαι, για αυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς. Να το κάνω πιο λιανά με 2 παραδείγματα: - Έχω δουλέψει 8 μήνες σε ΤΕ Πληροφορική (κοινωφελές) και στο ΕΦΚΑ μου με γράφει ως "Γενικές Δραστηριότητες Διοικητικών Υπηρεσιών". Θα μετρήσουν οι 8 μήνες αυτοί σε μελλοντική ΔΕ Διοικ. θέση? - Έχω δουλέψει 8 μήνες σε ΔΕ Διοικ. (υπόθεση). Θα μετρήσουν οι 8 μήνες αυτοί σε μελλοντική ΤΕ Πληρ. θέση? Ο λόγος που ρωτάω είναι για να απομακρυνθώ απο ΔΕ θέσεις (και τα ταχυδρομικά έξοδα + μικρή πιθανότητα τους) ΕΑΝ η προϋπηρεσία τους δεν θα μετρήσει στις ΤΕ θέσεις (που κυρίως κάνω και λόγω μισθού γιατί είναι συνήθως μακριά από τον τόπο μου) Συνήθως μια ΣΟΧ γράφει κάτι τέτοιο: "Ως βαθμολογούμενη εμπειρία για τους παρακάτω κωδικούς θέσεων νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων." καθώς και: "Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής." Με άλλα λόγια, οι ίδιοι ανάλογα με το πως αντιλαμβάνονται τη "συνάφεια" θα μου μετρήσουν την εμπειρία ή όχι, ασχέτως εκπαιδευτικής βαθμίδας? Ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από vlzvl
mylo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Έχεις προϋπηρεσία ως πληροφορικαριος. Γιαυτό και δεν στην δέχονται στις αιτήσεις σου για διοικητικός. 2
vlzvl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, mylo είπε Έχεις προϋπηρεσία ως πληροφορικαριος. Γιαυτό και δεν στην δέχονται στις αιτήσεις σου για διοικητικός. Ευχαριστώ! Οπότε πρακτικά δεν "συνδέονται" (με συνάφεια) οι εμπειρίες μεταξύ ΔΕ Διοικ. με ΤΕ Πληρ. και να ψάχνομαι μόνο για ΤΕ Πληρ. αν θέλω να μετράνε και οι 8 που έχω και οι 8 που θα αποκτήσω, έτσι?? Απλά είχα την υποψία ότι και τα 2 περιλαμβάνουν διοικητική / πληροφορική δουλειά, ενώ και στο ΕΦΚΑ με έγραφε ως "διοικητικές υπηρεσίες" και μπερδεύτηκα. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από vlzvl
tsioulak Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Οι ΠΕ προϋπηρεσίες μετράνε για ΠΕ θέσεις, οι ΤΕ προϋπηρεσίες για τις ΤΕ θέσεις, οι ΔΕ προϋπηρεσίες για τις ΔΕ θέσεις, και τέλος όλες οι προϋπηρεσίες για τις ΥΕ θέσεις. Τα παραπάνω στην περίπτωση που η προϋπηρεσία είναι στο δημόσιο, αν είναι στον ιδιωτικό τομέα τότε το πράγμα περιπλέκεται. 1
mylo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, vlzvl είπε Ευχαριστώ! Οπότε πρακτικά δεν "συνδέονται" (με συνάφεια) οι εμπειρίες μεταξύ ΔΕ Διοικ. με ΤΕ Πληρ. και να ψάχνομαι μόνο για ΤΕ Πληρ. αν θέλω να μετράνε και οι 8 που έχω και οι 8 που θα αποκτήσω, έτσι?? Απλά είχα την υποψία ότι και τα 2 περιλαμβάνουν διοικητική / πληροφορική δουλειά, ενώ και στο ΕΦΚΑ με έγραφε ως "διοικητικές υπηρεσίες" και μπερδεύτηκα. Ευχαριστώ! ναι, θα ψαχνεις για ΤΕ πληροφορικης για μετρα η προυπηρεσία σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα