lionheart75 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, driver4 είπε Σήμερα παρέλαβα...14 μέρες αναμονή αλλά με αποζημίωσε η ποιότητα. Πολύ καλή, στιβαρή, βαριά, στα 120 Ευρώ εφάμιλλη ποιότητα καρέκλας 250 Ευρώ. Στην Αγγλία την πουλάνε 180 Ευρώ, αναλυτικό manual, τα μαξιλαράκια κάνουν δουλειά. Ρυθμιζόμενα σε ύψος αλλά & αριστερά-δεξια τα μπράτσα. Καλορίζικη και να την χαρείς! Εγώ την δική μου δεν έχω καταφέρει ακόμα να την ξεπακετάρω. Ευελπιστώ το ΣΚ. Μου αρέσει πολύ το pu leather της που μοιάζει εμφανισιακά με carbon fiber. Αυτός είναι και ο λόγος που την παρήγγειλα, πέραν της χαμηλής της βεβαίως τιμής. 1
MetronAriston Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 καλησπερα υπαρχει περιπτωση να ξαναβγει στα 120 η συγκεκριμενη? για εμας που δεν την προλαβαμε... η καποιος που να εκανε παραγγελια και να το μετανιωσε ?
driver4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Να το μετάνιωσε κάποιος, δεν νομίζω. Να την ξαναβάλει ο Κοτσόβολος, πιθανό το βλέπω.
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Εχω μια χαμενη στη κουριερ λες να την εχουν βουτήξει ; 1
driver4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Εχω μια χαμενη στη κουριερ λες να την εχουν βουτήξει ; Τώρα πως γίνεται να χαθεί μεγάλο κουτί 27kgr...είναι θέμα μαγείας...
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γενικη Παπαρικη και ολα γινονται .Τα καλα νεα ειναι οτι δε τη παρεδωσαν λαθος αφου δε παραδιδουν γενικως Μετα απο 1 βδομαδα το θυμηθηκαν , - Μπορειτε να περασετε να τη παρετε σημερα ; - Μηπως να τσακιστειτε να μου τη φερετε αυριο ; Δε ντρεπονται τωρα σημειωσαν και καλα τα στοιχεια και αυριο παραδοση 10:00 - 17:00 ..... Καθε φορα ο κοτσος σπαει @ρχιδια με αυτους στις παραδοσεις Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από Mhlogiatros
lionheart75 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Γενικη Παπαρικη και ολα γινονται .Τα καλα νεα ειναι οτι δε τη παρεδωσαν λαθος αφου δε παραδιδουν γενικως Μετα απο 1 βδομαδα το θυμηθηκαν , - Μπορειτε να περασετε να τη παρετε σημερα ; - Μηπως να τσακιστειτε να μου τη φερετε αυριο ; Δε ντρεπονται τωρα σημειωσαν και καλα τα στοιχεια και αυριο παραδοση 10:00 - 17:00 ..... Καθε φορα ο κοτσος σπαει @ρχιδια με αυτους στις παραδοσεις Δεν ξέρω για σένα πάντως εντός Αττικής (από προσωπική εμπειρία) ο Κώτσος όσες φορές τον χρειάστηκα ήταν άψογος. Χρησιμοποιεί δικό του μεταφορέα και σε παίρνει τηλέφωνο την ημέρα παράδοσης και έρχεται μέσα στο περιθώριο που έχεις θέσει. Αυτά σε δύο τελευταίες παραγγελίες που έχω κάνει και παραδόθηκαν στο σπίτι, η καρέκλα του θέματος πριν μερικές μέρες και μια οθόνη πριν μερικούς μήνες. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από lionheart75
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δεν αντιλεγω αλλα εδω μπλεκεις με τους λεγαμενους οταν δεν εχει επιλογη collect to store . Αν εχετε παρατηρησει συνηθως ο τελευταιος που παραλαμβανει κανα μηνα αφου εχει κλειδωθει το θεμα ειμαι εγω ...
Camel4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είχα παραγγείλει την καρέκλα του θέματος στις 9/01 και στο site του Κωτσόβολου ήταν διαθέσιμη και για αποστολή στον χώρο μου μιας και το κοντινότερο κατάστημα είναι στα 100+ χιλ μακριά .Την επόμενη μέρα,αργά το απόγευμα και αφού είδα ότι παρέμενε η παραγγελία μου "υπο επεξεργασία" και διαβάζοντας στο παρόν θέμα κάποια σχόλια για μη διαθεσιμότητα τους πείρα τηλέφωνο.Μιλώντας μαζί τους, μου είπαν ότι τελικά δεν ήταν δυνατό το προϊόν για αποστολή στο χώρο μου παρά μόνο για παραλαβή από κατάστημα!Φυσικά και ακύρωσα την παραγγελία! Την 11/01 έβγαλαν σε προσφορά την Sharkoon Skiller SGS4 και μιας και το είχα πάρει απόφαση ότι ήθελα να αγοράσω καρέκλα προχώρησα στην παραγγελία της.Κλασσικά εκτός απο το email επιβεβαίωσης της αγοράς η παραγγελία μέχρι και σήμερα (10 μέρες μετά) παρέμενε σε "υπό επεξεργασία". Βέβαια στο διάστημα αυτό τους έκανα 3 τηλεφωνήματα για να βεβαιωθώ ότι πράγματι έχει προχωρήσει η παραγγελία της Sharkoon και ότι υπάρχει διαθεσιμότητα και ότι έχει ακυρωθεί η 1η παραγγελία. Σήμερα το πρωί έλαβα sms ότι θα παραδοθεί η παραγγελία από μεταφορική.Πράγματι το μεσημέρι με πήραν τηλέφωνο και βγήκα στο δρόμο για να τους περιμένω.Εκεί με λύπη και θυμό εν τέλει διαπίστωσα ότι μου έστειλαν λάθος καρέκλα!!!Συγκεκριμένα την Sharkoon Erbrus 2. Απορώ μα κανένας μέχρι να φτάσει η καρέκλα στο τελικό προορισμό της δεν έλεγξε το δελτίο αποστολής και ποιο είναι το προϊόν της παραγγελίας και το δέμα που τελικά έστειλαν???Απαράδεκτος ο Κώτσος γενικά με τις online παραγγελίες του, απαράδεκτος και εγώ που ενώ την είχα πατήσει και παλιότερα με ακυρωθέντες παραγγελίες & καθυστερήσεις, συνεχίζω και παραγγέλνω από αυτούς. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2020 από Camel4
djdidi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Την παρήγγειλα και εγώ στα 149 ευρώ που έχει πλέον, γιατί είχα και ένα πιστωτικό οπότε βγήκε γύρω στα 100. Ελπίζω να βγει καλή, αν και αυτά που διαβάζω πιστεύω είναι. Πάμε στις χαζμάρες του κώτσου τώρα. Στο site γράφει άμεσα διαθέσιμο για ποστολή. Κάνω την παραγγελία 23 Μαρτίου, αφού πρώτα έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικά για να βεβαιωθώ πως υπάρχει απόθεμα. Με διαβεβαιώνουν πως υπάρχει απόθεμα και πως Πέμπτη 26, ή Παρασκευή 27 Θα παραλάβω (μεσολαβούσε η αργία 25ης Μαρτίου). Βρίσκομα Τρίκαλα, οπού υπάρχει και κατάστημα. Εντωμεταξύ από βδομάδα θα θα βρίσκομαι σε άλλη πόλη λόγω δουλειάς. Περιμένω Πέμπτη τίποτα, περιμένω Παρασκευή τίποτα. Και σήμερα Σάββατο 28/3 μου έρχεται νέο sms στο κινητο, πως η παραγγελία θα είναι έτοιμη για αποστολή Παρασκευή 27/3 (!). Εκεί καραφλιάζω και παίρνω τηλ. Μου λέει η κοπέλα είχε γίνει λάθος δρομολόγηση και η καρέκλα θα φύγει από εμάς Δευτέρα 30/3 και θα την έχετε σε 2 με 3 μέρες. Τι απαντάς εκεί μου λέτε; Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται λαλακία με παραγγελία από Κωτσο. Η πρώτη ήταν ένα ψυγείο Samsung των 1000 ευρώ, τα οποία έσκασα ντούκου και όταν ήρθε η μεταφορική στο σπίτι μετα από 20(!) μέρες-ήταν άμεσα διαθέσιμο και αυτό- βλέπω να κατεβαίνει ένα ψυγειάκι Candy φοιτητικό. Το δικό μου είχε μείνει στα κεντρικά Αθήνα. Όταν γίνονται τέτοιες τραγικότητες, το λιγότερο που πρέπει να κάνουν είναι να σου δώσουν δωροεπιταγή δώρο.
panaua Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια. Σκεφτομαι να την πάρω που την έχει τώρα προσφορά στα 150 αλλιώς μια Anda Axe στα 200 . Εχει κανεις εμπειρία αν αξίζουν τα 50 ευρώ για την Anda σε σχέση με την ΑDX ? Και εχω βρει και την SHARKOON ELBRUS 2 GAMING CHAIR στα 160. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από panaua 2
vaggospro Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 28/3/2020 στις 10:02 ΜΜ, panaua είπε Καλησπέρα παιδια. Σκεφτομαι να την πάρω που την έχει τώρα προσφορά στα 150 αλλιώς μια Anda Axe στα 200 . Εχει κανεις εμπειρία αν αξίζουν τα 50 ευρώ για την Anda σε σχέση με την ΑDX ? Και εχω βρει και την SHARKOON ELBRUS 2 GAMING CHAIR στα 160. Και εγώ στο ίδιο δίλημμα είμαι... Τελικά ποιά πήρες; Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από vaggospro
panaua Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Φιλε δυστυχώς δεν μπορεσα να δοκιμασω καμία. Την ADX θα έπαιρνα αλλα δεν βρήκα ουτε καν επίσημο σαιτ. Για την σαρκουν ενω μου έλεγαν πολύ καλα λόγια εγώ την εχω για valuefor money λυση. Ηθελα αυτο που θα πάρω να ειναι κάτι ανώτερο. Ημουν έτοιμος να πάρω την AXE , αλλα τελικά πήρα την Anda Seat AD12XL V2 Black -Orange https://www.skroutz.gr/s/19600826/Anda-Seat-AD12XL-V2-Black-Orange.html . Γιατι απο τα μέτρα ίσως να ήταν λίγο στενή για μένα η ΑΧΕ. 1,83 90+ κιλά. Θα δείξει η νεκροψία μολις την παραλάβω. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από panaua
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Τελος και το 150, 229€ τωρα. Μενει ανοικτο μονο για αναφορα εξελιξης ΑΝ και ΟΠΟΤΕ παραλαβει καποιος και θελει να γραψει εντυπωσεις, ωστε να ξερουν οσοι ενδιαφερονται αν αξιζει οποτε ξαναμπει σε προσφορα. 1
hasiotis_john Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Όποιος έχει χαμηλό μπάτζετ μπορεί να κοιτάξει σε προσφορά (82 ευρώ τελική τιμή) και το .... ξαδερφάκι της καρέκλας του θέματος! https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/periferiaka-pc/200512-adx-achfba0119-black-grey
Προτεινόμενες αναρτήσεις