Gulik Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Στις 6/1/2020 στις 7:43 ΜΜ, Kenny McCormick είπε Generic κατασκευή μου φαίνονται όπως οι Genesys και λοιπές αν δεν πάτε να τις δείτε από κοντά μην τις πάρετε! Ρωτήστε και τι παίζει με την εγγύηση!!! Εμένα πάλι generic μου φαίνονται όλες, έχω δει και στο εξωτερικό τα ίδια λένε, γιατί βγαίνουν όλες ίδιες...
PeopleAreStrange Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα μόλις παρέλαβα. Εξαιρετική. Δεν θα βρείτε άλλη σε αυτά τα χρήματα. Στιβαρή και ποιότητα κατασκευής. Ευχαριστώ τον TS. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από PeopleAreStrange 1 1
Daily_Commuter Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Την παρήγγειλα και εγώ, θα αντικαταστήσει μια άλλη generic gaming chair.
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Υπό κάποια έννοια ότι κατασκευάζεται στην Κινα Generic είναι.. Η καρέκλα τα σπάει,δεν έβαλα τα χερούλια γιατί είμαι λίγο στενά και είμαι ενθουσιασμένος σήμερα όλη μέρα με αυτή την επιλογή, πέταξα μια Generic από το eshop που μου είχαν κάνει δώρο πριν 3 χρόνια, είχε γίνει ρετάλι και σήμερα ανακάλυψα όλα τα γιατί.. 1
GoDRiC- Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 17 ώρες πριν, Itsme.pit είπε Παζαρευεις την τιμή. Οπως το λέει.αντι να την έχει σε "έκπτωση" ρίχνεις εσύ την τιμή μέχρι ενα όριο.... τι μουφα ειναι αυτη αφου η τιμη ειναι καθορισμενη ηδη απο τον κωτσοβολο να πουληθει τοσο, αρα τι παζαρι ακριβως;
SeNNinhA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι πρόσφατα είδα πολλές low budget gaming chairs. Καμία από τις συγκεκριμένες όπως αυτή δεν μου άρεσε. Προσωπικά κατέληξα σε αυτη: https://espiti.gr/διακόσμηση/pakketo/έπιπλα-γραφείου/καρέκλες-γραφείου-διευθυντή/καρέκλα-γραφείου-διευθυντή-momentum-bucket-κόκκινο-υφάσμα-mesh-πλάτη-pu-λευκό/ Υπάρχει και σε άλλα χρώματα και στο skroutz θα την βρείτε και από διάφορα μαγαζιά (το συγκεκριμένο είναι στην πόλη μου και δεν πλήρωσα μεταφορικά και είναι κανονική παλιά επωνυμη επιχειρηση). Για τα λεφτα της είναι δεμένη κατασκευή. Τα πλαστικά αν και φυσιολογικά έχουν κάποια τριξιματα δείχνουν πολύ καλής ποιότητας και όχι φθηνιαρικα. Έχει πολύ λιγη δερμάτινη θα έλεγα κάπως πιο ενισχυμένη σε σχέση με κάτι άλλες που ξεφτιζουν εύκολα και πολύ ύφασμα που για εμένα είναι καλο χαρακτηριστικό. Ευτυχώς όχι εκείνο το πολύ τρυπητό που προσωπικά δεν το εμπιστεύομαι. Η ανάκληση μένει στην θέση της με σταθερότητα. Τα μπράτσα ρυθμίζονται μέσα και έξω στο φαρδος της. Έχει ρύθμιση σκληρότητας της ανάκλισης όταν είναι ελεύθερη αλλά κλειδώνει κι ολας. Τα μαξιλάρια της είναι γεμάτα και όχι κούφια και είναι σχετικά αναπαυτική ούτε μαλακή ούτε σκληρή. Προς το παρόν έχει αφήσει καλες εντυπώσεις. Είναι και πιο φθηνή. Γνώμη μου πάντα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από SeNNinhA 1
mic2mic Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Είναι ανώτερη από αυτές που πήρε ο Πατούλης για την Περιφέρεια; 1
Itsme.pit Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, GoDRiC- είπε τι μουφα ειναι αυτη αφου η τιμη ειναι καθορισμενη ηδη απο τον κωτσοβολο να πουληθει τοσο, αρα τι παζαρι ακριβως; Οπως το είπες είναι. Μουφα παζάρι. Απλα σε βάζει στον τζόγο ότι και καλά κατεβάζεις εσύ την τιμη. Ειναι καθαρά θεμα μάρκετινγκ το συγκεκριμένο σκηνικό ...
Gulik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Εγώ πάλι πρόσφατα είδα πολλές low budget gaming chairs. Καμία από τις συγκεκριμένες όπως αυτή δεν μου άρεσε. Προσωπικά κατέληξα σε αυτη: https://espiti.gr/διακόσμηση/pakketo/έπιπλα-γραφείου/καρέκλες-γραφείου-διευθυντή/καρέκλα-γραφείου-διευθυντή-momentum-bucket-κόκκινο-υφάσμα-mesh-πλάτη-pu-λευκό/ Υπάρχει και σε άλλα χρώματα και στο skroutz θα την βρείτε και από διάφορα μαγαζιά (το συγκεκριμένο είναι στην πόλη μου και δεν πλήρωσα μεταφορικά και είναι κανονική παλιά επωνυμη επιχειρηση). Για τα λεφτα της είναι δεμένη κατασκευή. Τα πλαστικά αν και φυσιολογικά έχουν κάποια τριξιματα δείχνουν πολύ καλής ποιότητας και όχι φθηνιαρικα. Έχει πολύ λιγη δερμάτινη θα έλεγα κάπως πιο ενισχυμένη σε σχέση με κάτι άλλες που ξεφτιζουν εύκολα και πολύ ύφασμα που για εμένα είναι καλο χαρακτηριστικό. Ευτυχώς όχι εκείνο το πολύ τρυπητό που προσωπικά δεν το εμπιστεύομαι. Η ανάκληση μένει στην θέση της με σταθερότητα. Τα μπράτσα ρυθμίζονται μέσα και έξω στο φαρδος της. Έχει ρύθμιση σκληρότητας της ανάκλισης όταν είναι ελεύθερη αλλά κλειδώνει κι ολας. Τα μαξιλάρια της είναι γεμάτα και όχι κούφια και είναι σχετικά αναπαυτική ούτε μαλακή ούτε σκληρή. Προς το παρόν έχει αφήσει καλες εντυπώσεις. Είναι και πιο φθηνή. Γνώμη μου πάντα. Καλύτερη δείχνει αυτή, πραγματικά.
SeNNinhA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, Gulik είπε Καλύτερη δείχνει αυτή, πραγματικά. Βασικα ειναι καλυτερη απο οτι περιμενα διαβαζοντας και τις κριτικες στο skroutz. Σαφεστατα δεν ειναι καρεκλα των 250+€ αλλα ειναι καλυτερη απο αλλες. 1
Gulik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Έχω διαπιστώσει πως μετράει πολύ και τι σωματότυπο έχει ο καθένας, μου είχε τύχει να αγοράσω παρόμοια καρέκλα στα 100ε και να μην ταιριάζει καθόλου στο δικό μου σώμα (έφτασα να χρησιμοποιώ επιπλέον μαξιλάρακια δικά μου για να καθήσω άνετα), ενώ είχα διαβάσει πολλές θετικές κριτικές. Ε, σίγουρα θα συμβαίνει και το αντίστροφο κάποιες φορές.
driver4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 4 μέρες από την παραγγελία, τίποτα ακόμα. Στο site λέει τώρα "Μη διαθέσιμο για αποστολή"...θα ψάξω άλλη μάλλον...
DjAkis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Πήγα να πάρω την καρέκλα και δεν την φέρνουν μόνο στα Ιωάννινα ότι να ναι...
stafftw Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 17 ώρες πριν, driver4 είπε 4 μέρες από την παραγγελία, τίποτα ακόμα. Στο site λέει τώρα "Μη διαθέσιμο για αποστολή"...θα ψάξω άλλη μάλλον... Και εγώ αυτό μπήκα να γραψω , εδω και 4 ημέρες την έχω παραγγείλει και ακόμα σε επεξεργασία...τι να πω;
LaMereda Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Το πιο πιθανό είναι να τους τέλειωσε το απόθεμα και να περιμένουν νέο. Επειδή το είχα κοιτάξει, τις τελευταίες ημέρες η διαθεσιμότητα έλεγε κατόπιν παραγγελίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις