Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να καταθέσω χρήματα απευθείας στον λογαριασμό μου σε ΑΤΜ εθνικής, γιατί στην Πειραιώς ξέρω ότι γίνεται αλλά σήμερα που πήγα σε ένα ΑΤΜ εθνικής δεν είδα κάτι παρόμοιο 

Δημοσ.

Καλησπερα,

Το ατμ που πηγες ηταν στεγασμενο σε υποκαταστημα; Τουλαχιστον για την αλφα, απ' οσο ξερω, για να  κανεις καταθεση σε ατμ πρεπει να στεγαζεται σε υποκαταστημα της τραπεζας.

Δημοσ.

Η κατάθεση μετρητών που λέει είναι χωρίς φάκελο απευθείας στον λογαριασμό; 

Screenshot_2020-01-06-18-37-06-021_com.android.chrome.jpg

1 ώρα πριν, Alouvatar είπε

Καλησπερα,

Το ατμ που πηγες ηταν στεγασμενο σε υποκαταστημα; Τουλαχιστον για την αλφα, απ' οσο ξερω, για να  κανεις καταθεση σε ατμ πρεπει να στεγαζεται σε υποκαταστημα της τραπεζας.

Ναι έξω από κατάστημα εθνικής είναι 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, padelisv είπε

Η κατάθεση μετρητών που λέει είναι χωρίς φάκελο απευθείας στον λογαριασμό; 

Δεν το γνωρίζω.Στης Πειραιώς το site αν θυμάμαι καλά το διευκρίνιζε.Της Εθνικής δεν ξέρω.

Δημοσ.

Όταν πήγα να δω είχε επιλογή κατάθεση την οποία την πάταγα και δεν έκανε τπτ, και άλλη μια επιλογή fast cash αλλά σου είχε 5 συγκεκριμένα πόσα από 40 ευρώ το πρώτο ποσο

Ενώ στην Πειραιώς από 5 ευρώ σε αφήνει 

Δημοσ.

Γίνεται ναι. Σε συγκεκριμένα ατμ. Έχει επιλογή '' κατάθεση χωρίς φάκελο'' ανοίγει μια υποδοχη τα βάζεις μέσα τα καταμετραει και σου βγάζει να επιβεβαιώσεις το ποσό. Φαίνονται αμέσως στον λογαριασμό. Με την χρεωστική σου κάρτα βέβαια. Δεν ξέρω αν δέχεται 5-10 ευρω. 

Δημοσ.

Δεν το ξέρω αυτό πρώτη φορά το ακούω. Με την χρεωστική πας και στις επιλογές έχει ανάληψη ερώτηση κλπ, κάτω δεξιά αν θυμάμαι καλά έχει κατάθεση χωρίς φάκελο..

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είχε επιλογή κατάθεση χωρίς φάκελο, μόνο σκέτο κατάθεση, μου φαίνεται περίεργο γτ είναι στο κατάστημα εθνικής το ΑΤΜ, οκ θα ξανά περάσω να δω πάλι μπας κ έκανα λαθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...