Moderators stormrain Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ένα πράγμα όπως γίνεται αρκετές φορές με τον αδερφό της... sad but true..
KilliK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 δεν τους ενδιαφερει να αποδωσουν σωστα τους αυθεντικους χαρακτηρες, επειδη μονο ενα μικρο ποσοστο τους γνωριζει απο τα κομιξ. ο σκοπος τους ειναι να φτιαξουν οσο το δυνατον μια πιο εμπορικη ταινια ακολουθώντας τα trends της εποχης, συν οτι παραπανω royalties βγαλουν απο τις δικα τους reimaginations. απλως δειτε πως κατακρεουργησαν το Dark Tower. και ουτε νομιζω η Μarvel θα κανει καλυτερη δουλεια απο την FOX, τωρα που πηρε πισω τα movie rights των X-Men και F4. ειδικα κατι unPC χαρακτηρες οπως ο Wolverine και ο Punisher, δεν προκειται ποτε να γινουν οπως στα κομιξ.
spyroskonst Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δεν έχω διαβάσει New Mutants σε κομικ, δεν με τράβηξαν ποτέ ως κονσεπτ, γιαυτό και δεν ξέρω κανέναν απο τους χαρακτήρες. Ως ταινία όμως θα πω το εξής: Μου άρεσε, την απόλαυσα (για αυτό που είναι), αλλά φαίνεται απο μίλια μακριά ότι ήταν καθαρά ένα πείραμα. Αυστηρά γυρισμένη σε ένα "κτίριο", και με μόλις 5 (μετρημένους) συνολικά χαρακτήρες. Ούτε καν κομπάρσοι δεν υπήρχαν. Αν την έβλεπα σινεμά θα αισθανόμουν λιγάκι κοροίδο που πλήρωσα πλήρες εισητήριο σε ταινία που πολλές φορές θύμιζε ποιότητα tv series. Για streaming όμως, και για χαλαρό απόγευμα, τότε ναι full on μια χαρά είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα