georsev Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Θα ήθελα κάποιον ενισχυτή σήματος για να το βάλω στο εξοχικό μου στο οποίο λίγο ποιο πάνω από αυτό υπάρχει σε ένα σημείο που πιάνει πολύ ασθενές σήμα 2g ενώ μέσα σε αυτό και τριγύρω δεν πιάνει καθόλου σήμα καμία εταιρεία..έχετε να προτείνετε κάποιο καλό να τοποθετήσω την κεραια στο σημείο που πιάνει το κινητό ελάχιστα και να το ενισχύσω στο εξοχικό μου?
Vista32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Αν και είμαι κατά 99% βέβαιος ότι η απάντηση θα είναι αρνητική, μήπως έχεις σταθερό ίντερνετ στο εξοχικό σου; Η ύπαρξη σταθερού ίντερνετ θα μπορούσε -υπό συνθήκες- να δώσει λύση στο πρόβλημα, καθώς η Cosmote και η Vodafone υποστηρίζουν το VoWifi σε ορισμένες συμβατές τηλεφωνικές συσκευές, ενώ η τελευταία διαθέτει και Femtocell (ή τουλάχιστον διέθετε την τελευταία φορά που το κοίταξα), πράγμα βολικό αν η τηλεφωνική συσκευή δεν υποστηρίζει VoWifi. Για τη Wind δεν γνωρίζω.
georsev Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, Vista32 είπε Αν και είμαι κατά 99% βέβαιος ότι η απάντηση θα είναι αρνητική, μήπως έχεις σταθερό ίντερνετ στο εξοχικό σου; Η ύπαρξη σταθερού ίντερνετ θα μπορούσε -υπό συνθήκες- να δώσει λύση στο πρόβλημα, καθώς η Cosmote και η Vodafone υποστηρίζουν το VoWifi σε ορισμένες συμβατές τηλεφωνικές συσκευές, ενώ η τελευταία διαθέτει και Femtocell (ή τουλάχιστον διέθετε την τελευταία φορά που το κοίταξα), πράγμα βολικό αν η τηλεφωνική συσκευή δεν υποστηρίζει VoWifi. Για τη Wind δεν γνωρίζω. Όχι δυστυχώς...ούτε ρεύμα δεν έχει εκεί...μόνο ρεύμα με ηλιακα πάνελ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα