Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εληγε η συμβαση που ειχα στον ΟΤΕ και με πηραν τηλεφωνο για μια νεα προσφορα.

Το δεχτηκα και μου εστειλαν την συμβαση, οπου ειδα το εξης

spacer.png

Μπορω επομενως να παω να παρω καινουργιο router?

Θα πρεπει να επιστρεψω το παλιο αν παρω το καινουργιο?

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.

Ποια συσκευή έχεις τώρα; Η τηλεφωνία είναι VoIP;

Αν δεν έχεις VoIP και πρόκειται να σου την κάνουν, τότε χρειάζεται η νέα συσκευή. Πας την παλιά στο κατάστημα και παίρνεις τη νέα.

Αν έχεις ήδη VoIP ή δεν θα σου την αλλάξουν σε VoIP και είσαι ικανοποιημένος με την συσκευή που έχεις, δεν κάνεις τίποτα και παραμένεις με την ίδια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 ώρες πριν, jkoukos είπε

Ποια συσκευή έχεις τώρα; Η τηλεφωνία είναι VoIP;

Αν δεν έχεις VoIP και πρόκειται να σου την κάνουν, τότε χρειάζεται η νέα συσκευή. Πας την παλιά στο κατάστημα και παίρνεις τη νέα.

Αν έχεις ήδη VoIP ή δεν θα σου την αλλάξουν σε VoIP και είσαι ικανοποιημένος με την συσκευή που έχεις, δεν κάνεις τίποτα και παραμένεις με την ίδια.

Voip εχω, μου ειχαν βαλει router απο τον ΟΤΕ πριν καποια χρονια. Δεν εχω προχειρο τωρα ποιο ακριβως μοντελο ειναι γιατι το εχω στο μαγαζι (θα το κοιταξω αυριο), αλλα τουλαχιστον εμφανισιακα ειναι το ιδιο με αυτο που λεει παραπανω. Το t/p vdsl2 iad speedport entry 2i pstn ειναι κατα 90% επομενως.

Τo router που εχω τωρα μια χαρα δουλευει.

Απλα αν μου δινεται η δυνατοτητα να παρω και ακομα ενα router ωστε να το χρησιμοποιοησω καπου αλλου δεν θα με χαλαγε.

ΥΓ. Το συγκεκριμενο router δουλευει και σε γραμμη που ΔΕΝ ειναι voip ή οχι?

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.

Δεν το δίνουν δωρεάν αλλά με χρησιδάνειο όπως το προηγούμενο που έχεις. Είτε κρατάς το παλιό και δεν παραλαμβάνεις το νέο, είτε επιστρέφεις το παλιό και κρατάς το νέο, είτε παραλαμβάνεις και το νέο και θα είσαι με 2 συσκευές χρεωμένος (αν δεν σε ειδοποιήσουν στο μεταξύ για επιστροφή του παλιού).

Ναι, όλα δουλεύουν και σε γραμμή χωρίς VoIP, απλά δεν δουλεύει η τηλεφωνία μέσω των router, αλλά κανονικά από την γραμμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Δεν το δίνουν δωρεάν αλλά με χρησιδάνειο όπως το προηγούμενο που έχεις. Είτε κρατάς το παλιό και δεν παραλαμβάνεις το νέο, είτε επιστρέφεις το παλιό και κρατάς το νέο, είτε παραλαμβάνεις και το νέο και θα είσαι με 2 συσκευές χρεωμένος (αν δεν σε ειδοποιήσουν στο μεταξύ για επιστροφή του παλιού).

ok thanks φιλος.

Λογικα δεν γινεται απο οτι καταλαβαινω να εχω και τα 2, μιας και θα μου ζητησουν να επιστρεψω το παλιο. Θα το ρωτησω ομως μηπως και...

Μια τελευταια ερωτηση οσον αφορα τις υποχρεωσεις που εχω οσον αφορα το χρησιδανειο της συσκευσης.

Αν καποια στιγμη (κατα την διαρκεια της συμβασης ή εφοσον διακοψω μελλοντικα την συμβαση) καποιο router χαλασει ξερουμε τι γινεται? Σου το αντικαθιστουν και επιστρεφεις τo χαλασμενο χωρις καμια επιβαρυνση ή παιζει να σου χρεωσουν τιποτα?

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.

Όσο έχεις ενεργή την σύνδεση και ο εξοπλισμός είναι με χρησιδάνειο, έχεις εγγύηση σε περίπτωση βλάβης. Στο αντικαθιστούν αζημίως με νέο και παραλαμβάνουν τον παλιό. Αυτό συνήθως γίνεται σε κατάστημα Oteshop.

Όταν διακόπτεις την σύμβαση, υποχρεούσαι να επιστρέψεις τον εξοπλισμό, διαφορετικά θα τον πληρώσεις βάσει των όρων του συμβολαίου.

Δημοσ.
Στις 6/1/2020 στις 11:13 ΜΜ, crom251 είπε

ok thanks φιλος.

Λογικα δεν γινεται απο οτι καταλαβαινω να εχω και τα 2, μιας και θα μου ζητησουν να επιστρεψω το παλιο. Θα το ρωτησω ομως μηπως και...

Μια τελευταια ερωτηση οσον αφορα τις υποχρεωσεις που εχω οσον αφορα το χρησιδανειο της συσκευσης.

Αν καποια στιγμη (κατα την διαρκεια της συμβασης ή εφοσον διακοψω μελλοντικα την συμβαση) καποιο router χαλασει ξερουμε τι γινεται? Σου το αντικαθιστουν και επιστρεφεις τo χαλασμενο χωρις καμια επιβαρυνση ή παιζει να σου χρεωσουν τιποτα?

α) Δεν θα σε αφήσουν να έχεις και τα δύο. Αν πάρεις το καινούριο θα πρέπει να επιστραφεί το παλιό σε κατάστημα.
β) Αν χαλάσει το router στο αντικαθιστούν σε κατάστημα (όπως ορθά έγραψε και ο jkoukos) ή αν φανεί από δηλωμένη βλάβη ότι τελικά υπάρχει βλάβη λόγω ελλατωματικού router, και υπάρχει τεχνικός στο χώρο σου που το επιβεβαιώνει, συνήθως στο αντικαθιστά αυτός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...