Shadows Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα χρόνια πολλά καλή χρονια.Χτες συνέβη το εξής.Παραγγελνω από efood,δύο σουβλάκια,όπως τρώγαμε η γυναίκα μου παραπονιέται ότι είχε κόκαλο ο γύρος,το παίρνω να το δω και ήταν τελικά ένα μεγάλο(περίπου δύο εκατοστά) αιχμηρό κομμάτι πλαστικό.Επικοινωνω με efood μου,τους στέλνω email με την φωτο, τέλος πάντων μου δίνουν δώρο επιταγή,αλλά το θέμα είναι οτι ήταν πολύ χοντρό λάθος και θα τρέχαμε νοσοκομείο.Με το μαγαζί δεν έχω επικοινωνήσει αλλά νιώθω ότι πρέπει να κινηθώ πέρα από efood.Τι μου προτείνετε να κάνω;
Tempor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Ποσο ειχε η πιτα γυρος; Αν ηταν τσηπικο το μαγαζι οτι πληρωνεις παιρνεις. 2
Shadows Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Tempor είπε Ποσο ειχε η πιτα γυρος; Αν ηταν τσηπικο το μαγαζι οτι πληρωνεις παιρνεις. Δεν νομιζω οτι εχει σχεση,αυτο ελλειπε να τρωμε πλαστικα σε φτηνα σουβλατζιδικα,αλλα επειδη ρωτας να σου πω οτι ειναι πολυ γνωστο ''ανατολιτικο'' εστιατοριο που κανει και delivery.
Tempor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τοτε ενας λογος παραπανω να το τραβηξεις περεταιρω. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από Tempor
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 29 minutes ago, Shadows said: Καλησπέρα χρόνια πολλά καλή χρονια.Χτες συνέβη το εξής.Παραγγελνω από efood,δύο σουβλάκια,όπως τρώγαμε η γυναίκα μου παραπονιέται ότι είχε κόκαλο ο γύρος,το παίρνω να το δω και ήταν τελικά ένα μεγάλο(περίπου δύο εκατοστά) αιχμηρό κομμάτι πλαστικό.Επικοινωνω με efood μου,τους στέλνω email με την φωτο, τέλος πάντων μου δίνουν δώρο επιταγή,αλλά το θέμα είναι οτι ήταν πολύ χοντρό λάθος και θα τρέχαμε νοσοκομείο.Με το μαγαζί δεν έχω επικοινωνήσει αλλά νιώθω ότι πρέπει να κινηθώ πέρα από efood.Τι μου προτείνετε να κάνω; Τα αυτονόητα: να μιλήσεις με το εστιατόριο και να τους ενημερώσεις για το περιστατικό. Ατυχήματα μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή ακόμη και στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου και πρέπει να ενημερώνονται άμεσα ώστε να φροντίσουν να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες επανάληψης. Το "θα δείτε τι θα πάθετε" δε νομίζω πως έχει κανένα νόημα... 14
Thulogur Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Επικοινωνείς με το υγειονομικό σε τέτοιες περιπτώσεις ή δεν εχει νοημα ;
Muhammad Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 είμαι της ίδιας άποψης με τον billdanos. Στραβές μπορούν να συμβούν οπουδήποτε. Όταν επαναλαμβάνονται είναι θέμα. Για τον φίλο που λέει να μη τρώμε απ έξω έχει δίκιο. Έχω γνωστό μου άτομο που δουλεύει σε εστιατόριο στο εξωτερικό (χώρα Βόρειας Ευρώπης). Δεν είναι καμία τριτοκοσμική χώρα, το αντίθετο. Μου έχει περιγράψει σκηνικά που συμβαίνουν καθημερινά στην κουζίνα που απορείς πως δεν έχει πεθάνει ακόμα πελάτης τους. Αυτές τις μέρες κιόλας που είχε πολύ δουλειά και δούλευε παραπάνω μου έκανε παράπονα ότι έμεινε όλη μέρα νηστικός επειδή είχε τρέξιμο. Σε εστιατόριο του λέω και νηστικός, με δουλεύεις; Ούτε νερό δε πίνω από εδώ μέσα μου λέει. Και εννοείται ότι η εικόνα του καταστήματος δεν έχει καμία σχέση με το τι γίνεται στην κουζίνα. Οπότε μη παραμυθιάζεστε με φιγουρατζήδικα καταστήματα διότι στην κουζίνα ο σεφ μπορεί να παίζει ζάρια με τις κατσαρίδες και να ποντάρουν στο πόσες φορές θα πάτε τουαλέτα (στην καλύτερη)
Shadows Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υπερ της λογικης θα δειτε τι θα παθετε,λαθη γινονται σε κουζινες,σαν επαγγελματιας του χωρου γνωριζω απο πρωτο χερι.Αλλα αυτο δεν ειναι ενα συνηθισμενο λαθος,ειναι καθαρη αποπειρα κατα της σωματικης ακεραιοτητας του καταναλωτη και οποιος το ετρωγε κινδυνευε με σοβαρες βλαβες εως και θανατο. 2
vamvakoolas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 θυμαμαι πριν χρονια ενας γνωστος την εψαχνε σα και εσενα ειτε σε φορουμ ειτε σε υπηρεσιες ειτε στο ιντερνετ Τελικα η μονη λυση ηταν που εστειλε ενα email σε ολα τα καναλια. Ενα απο αυτα ενδιαφερθηκε εκανε ρεπορταζ, τα αλλα ιστορια....
giorgoskouro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Πριν καμιά δεκαετία και περισσότερο, φίλος μου περίμενε σε κάποιο σουβλατζιδικο στην Δάφνη για να παραγγείλει, όταν ξαφνικά βλέπει μια μεγάλη κατσαρίδα να κόβει βόλτες επάνω στις ντομάτες που είχαν για τα τυλιχτα. Δεν είπε τίποτα και έφυγε όπως ήταν. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 16 hours ago, Shadows said: Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υπερ της λογικης θα δειτε τι θα παθετε,λαθη γινονται σε κουζινες,σαν επαγγελματιας του χωρου γνωριζω απο πρωτο χερι.Αλλα αυτο δεν ειναι ενα συνηθισμενο λαθος,ειναι καθαρη αποπειρα κατα της σωματικης ακεραιοτητας του καταναλωτη και οποιος το ετρωγε κινδυνευε με σοβαρες βλαβες εως και θανατο. Το "καθαρή απόπειρα" καταλαβαίνεις πως είναι ...τέρμα υπερβολικό! 4
sexymwro7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Shadows είπε ειναι καθαρη αποπειρα κατα της σωματικης ακεραιοτητας του καταναλωτη και οποιος το ετρωγε κινδυνευε με σοβαρες βλαβες εως και θανατο. Μηηηηπως υπερβαλλεις λιιιιγο? Και καταρχας ποια κοπελα/γυναικα τρωει το πιτογυρο της χωρις να τσιμπαει λιγο λιγο σαν το σπουργιτακι, να κοβει λιγο γυρακι, λιγο πιτουλα, μιση πατατουλα ή στην τελικη να τρωει με μαχαιροπηρουνο στο πιατο? Θα μπορουσε να το βρει απο πριν. Εμεις τα κατεβαζουμε αμασητα με 2 μπουκιες και θα μπορουσαμε οντως να ειχαμε πνιγει... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από sexymwro7 1
The_Judas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Θέλω να πιστεύω ότι είναι μεμονωμένο γεγονός και ότι δεν βάζουν κομμάτια πλαστικού σε όλους τους γύρους. Κατά τ'άλλα μπορείς να κινηθείς όπως νομίζεις ή και να ζητήσεις αποζωμίωση. Σε αυτή την περίπτωση συμβουλέψου έναν δικηγόρο.
liakjim Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 17 ώρες πριν, Shadows είπε ειναι καθαρη αποπειρα κατα της σωματικης ακεραιοτητας του καταναλωτη lol 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις