Vasilis T 92 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Τι γίνετε με το acr ?? σε s10 plus με Android 10 δεν κρατάει της ηχογραφημένες κλήσεις τωρα δεν της εμφανίζει καν και ας ειναι ενεργοποιημένο Και πριν γίνει αυτο που πρόσεξα σήμερα. Κρατούσε της ήχογραφημενες κλήσεις Χωρίς όνοματα αριθμους τα έδειχνε όλα αγνωστα. τα γνωστα.. και επρεπε να ψάχνω μια ώρα να βρω την ηχογραφημένη κλησει που ήθελα να ακούσω για να κρατήσω σημιωσεις αλλά δεν ακουγοντουσαν καν ούτε εγώ ούτε ο συνομιλητής μου καθόλου τπτ και η δύο ... Και είχα στο τέρμα την φωνή να δω αλλά τπτ τζίφος μετά που την έβαλα να παίξει και ας φενοταν ότι έπαιζε στη μπαρα πως το λένε? τι φάση με αυτό? Υπαρχει οριστική λύση?? και στην έκδοση pro τα ίδια κάνει άμα την κατεβάσω τώρα ???
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Απαγορευτικε να ηχογραφεις κλήσεις, οπως απαγορευτικε να συλλέγει αριθμούς κινητών, ώρα που εγινε η κληση κλπ Γενικώς τέλος αυτές οι εφαρμογές
adi32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Για δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder 1 2
Warzycha Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Στο acr 23 λεπτά πριν, adi32 είπε Για δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder Αυτό δουλεύει μια χαρά σε αντροιντ 10. 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Στις 6/1/2020 στις 3:52 ΜΜ, adi32 είπε Για δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder Δουλεύει! ευχαριστώ πολύ καλή χρονιά 1
adi32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, georgedas είπε Υπάρχει τίποτα για android 9 Το πιο πάνω δουλεύει παντού
georgedas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Στις 4/2/2020 στις 7:22 ΠΜ, adi32 είπε Το πιο πάνω δουλεύει παντού Η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση galaxy s8 εχω
Vasilis T 92 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Γιατί δεν κρατάει μερικές ηχογράφησης κλήσεων δεν φαίνονται η δεν της γράφει ολόκληρες?? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder
adi32 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Στο Android 11 γράφει μόνο τις εισερχόμενες αν πατήσεις εγγραφή πριν το σηκώσεις
Vasilis T 92 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 10/2/2021 στις 2:31 ΜΜ, adi32 είπε Στο Android 11 γράφει μόνο τις εισερχόμενες αν πατήσεις εγγραφή πριν το σηκώσεις Το s10 lite που έχει Android 11 ηχογραφεί κανονικά. ενώ το S10 plus όχι που έχει και αυτό Android 11 όταν περνώ κάπου τηλέφωνο μου βγάζει αυτό το μύνημα γιατί?? Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από Vasilis T 92
Bitbit Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 κάτι που δεν έχω καταλάβει. Απλά έχει απαγορευτεί ή είναι τεχνικά δύσκολο; Καμια πειραγμένη έκδοση δεν υπάρχει; Είχα μια πειραγμένη του ACR, δούλευε στο 10, αναβάθμισα σε 11 (mi a3) και τώρα πάπαλα
adi32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μου απάντησαν από το support στα ρώσικα Καλή μέρα , Πείτε μου εάν η συσκευή σας έχει κάποια άλλη εφαρμογή εγγραφής κλήσεων (συμπεριλαμβανομένης της τυπικής, προεγκατεστημένης λειτουργίας εγγραφής) εγκατεστημένη ή χρησιμοποιεί κάποιον βοηθό φωνής (Google Assitant, Bixby, Alice); Μπορεί να υπάρχει σύγκρουση μεταξύ αυτών και του Cube. Επίσης, χρησιμοποιείτε Wi-Fi ή 4G VoLTE; Εάν δεν είστε σίγουροι, στείλτε μας μια εικόνα πλήρους οθόνης για αυτό που βλέπετε κατά τη διάρκεια της κλήσης.
Vasilis T 92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, adi32 είπε Μου απάντησαν από το support στα ρώσικα Καλή μέρα , Πείτε μου εάν η συσκευή σας έχει κάποια άλλη εφαρμογή εγγραφής κλήσεων (συμπεριλαμβανομένης της τυπικής, προεγκατεστημένης λειτουργίας εγγραφής) εγκατεστημένη ή χρησιμοποιεί κάποιον βοηθό φωνής (Google Assitant, Bixby, Alice); Μπορεί να υπάρχει σύγκρουση μεταξύ αυτών και του Cube. Επίσης, χρησιμοποιείτε Wi-Fi ή 4G VoLTE; Εάν δεν είστε σίγουροι, στείλτε μας μια εικόνα πλήρους οθόνης για αυτό που βλέπετε κατά τη διάρκεια της κλήσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα