Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλό και καλή χρονιά!

Όταν βγάζω βίντεο με την μπροστινή κάμερα , δεν υπάρχει ήχος ή μάλλον υπάρχει αλλά είναι ένα συνεχόμενο σφύριγμα.

Όταν βγάζω με την κανονική δεν υπάρχει πρόβλημα στον ήχο. Ούτε όταν ηχογραφώ υπάρχει κάτι.

Help!

Δημοσ.

Ειχε σπασει η οθονη μου , την αλλαξα ηδη 2 φορες στα παμπλικ ( μια πληρωσα και μια απο την εγγυηση αυτης της πληρωμης). 

Επρεπε να αναφερω οτι ειναι το iphone se 32αρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο earpiece έχει μικρόφωνο αν δεν απατώμαι, ίσως όταν γυρνάει η σελφι ανοίγει και αυτό. Όποτε πιθανολογώ χαλασμένο μικρόφωνο. Σαν κόστος αλλαγής μπροστινού flex και σελφι δεν νομίζω να σου πάρουν πάνω από 15-20€ (ανταλλακτικό 4-5€). Δοκίμασε αλλαγή και βλέπεις. Μπορείς να πας και εκεί που άλλαξες οθόνη μήπως στο κάνουν δωρεάν. Επίσης μπορείς να απενεργοποιήσεις το μικρόφωνο από τις ρυθμίσεις (το 2ο) το έχει σαν μείωση θορύβου, απενεργοποίησε αυτή την ρύθμιση και δες. Ενημέρωσε αν δούλεψε κάτι από αυτά να ξέρουμε.

Edit: δες φωτο την ρύθμιση.

edit: από Instagram ακούγεται ο θόρυβος; Διότι το instagram δεν χρησιμοποιεί κανένα από τα αλλά μικρόφωνα. 

21F40664-DA7D-40C1-9B77-444467C32777.jpeg

Επεξ/σία από taslikos
Δημοσ.

Ευχαριστω για το χρονο σου! Θα το κοιταξω αυτο που ειπες. Δεν εχω instagram οποτε δεν μπορω να το τσεκαρω τουλαχιστον μεχρι να βρω καποιον φιλο να συνδεθει εκεινος. 
θα υπαρξει update:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...