RaKa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους.δε ξέρω καν αν βρίσκομαι τη σωστή κατηγορία. Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα.εχω μια σκυλίτσα ,την έχω πάρει από καταφύγιο κ την αγαπώ πάρα πολύ. Δυστυχώς όμως έχω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που με καθιστά ανίκανη για κάποιο διάστημα (δε ξέρω πόσο ) να την προσέξω όπως της αρμόζει. Δε γνωρίζω καν αν θα τα βγάλω πέρα απο αυτό το πρόβλημα για να πω ότι είναι προσωρινό. Ψάχνω αγωνιωδώς κάποιον Θεσσαλονίκη κ γύρω περιοχές να την δώσω που θα την αγαπάει και θα μαθαίνω νέα της. Σε όποια φιλοζωική κ αν απευθύνθηκα βιάστηκαν να με κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν τον σοβαρό λόγο. Οι θεραπείες μου αρχίζουν και ακόμα δεν έχω βρει κάποιον να προσέχει την πολυαγαπημένη μου. Είναι 17 κιλά κοντουλα και γλυκιά. 1μιση έτους. Ίσως κάποιος έχει κάτι να προτείνει που εγώ στην αγωνία μου δε σκέφτηκα. Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά σε όλους Υ.Γ. πρώτα με νοιάζει να είναι καλά το ζωάκι μου κ όχι να την πάρει οποίος να ναι σ ένα χωράφι Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από RaKa 2
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Πανσιον; Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είναι περαστικά.
stelios18120 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βάλε και μια ωραία φωτογραφία της να ψήσεις τους υποψήφιους να την υιοθετήσουν 😁👍 Περαστικά σου εύχομαι 🙏 Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από stelios18120 1
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 15 minutes ago, RaKa said: Καλησπέρα σε όλους.δε ξέρω καν αν βρίσκομαι τη σωστή κατηγορία. Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα.εχω μια σκυλίτσα ,την έχω πάρει από καταφύγιο κ την αγαπώ πάρα πολύ. Δυστυχώς όμως έχω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που με καθιστά ανίκανη για κάποιο διάστημα (δε ξέρω πόσο ) να την προσέξω όπως της αρμόζει. Δε γνωρίζω καν αν θα τα βγάλω πέρα απο αυτό το πρόβλημα για να πω ότι είναι προσωρινό. Ψάχνω αγωνιωδώς κάποιον Θεσσαλονίκη κ γύρω περιοχές να την δώσω που θα την αγαπάει και θα μαθαίνω νέα της. Σε όποια φιλοζωική κ αν απευθύνθηκα βιάστηκαν να με κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν τον σοβαρό λόγο. Οι θεραπείες μου αρχίζουν και ακόμα δεν έχω βρει κάποιον να προσέχει την πολυαγαπημένη μου. Είναι 17 κιλά κοντουλα και γλυκιά. 1μιση έτους. Ίσως κάποιος έχει κάτι να προτείνει που εγώ στην αγωνία μου δε σκέφτηκα. Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά σε όλους Υ.Γ. πρώτα με νοιάζει να είναι καλά το ζωάκι μου κ όχι να την πάρει οποίος να ναι σ ένα χωράφι απο φιλωζωικη ξεχασε το.πριν λιγο καιρο βρεθηκε ενα σκυλακι θυληκο κατω απο το σπιτι μου.το ταισαμε κτλ και εμεινε εδω.πηραμε φιλοζωικες κτλ και εννοειτε τιποτα.στον κτηνιατρο μας ειπαν οτι ανηκει στα αδεσποτα του δημιυ χχχχ.τους πηραμε τηλ.και μας ειπαν οτι κοινως τα στειρωνουν και αν ειναι ενταξει στην υγεια τα αφηνουν στο δρομο.οποτε αυτο που καναμε ειναι να της παρουμε ενα σπιτακι.και να την ταιζουμε μεχρι και αν βρεθει καποιος.απο το να ειναι στο δρομο τουλαχιστον εχει φαγητο και σπιτι.το.λεω για να μην περιμενεις πολλα απο δημους κτλ. υπαρχουν και μερικα group στο fb που μπορεις να σηκωσεις φωτογραφια κτλ 1
RaKa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας. Δυστυχώς κ σε γκρουπ στο φεισμπουκ π απευθύνθηκα οι απαντήσεις ήταν του στυλ ανεύθυνη, αν ήταν το παιδί σου θα το έδινες κτλ. Η πανσιόν θα ήταν μια λύση αν ήξερα ότι είναι για συγκεκριμένο διάστημα αλλά δυστυχώς τίποτα δεν είναι σίγουρο. Για αυτό κ της ψάχνω ένα ζεστό σπιτάκι η έστω μια αυλή με σπιτάκι και όλα της τα έξοδα θα τα καλειπτω εγω
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 8 hours ago, RaKa said: Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας. Δυστυχώς κ σε γκρουπ στο φεισμπουκ π απευθύνθηκα οι απαντήσεις ήταν του στυλ ανεύθυνη, αν ήταν το παιδί σου θα το έδινες κτλ. Η πανσιόν θα ήταν μια λύση αν ήξερα ότι είναι για συγκεκριμένο διάστημα αλλά δυστυχώς τίποτα δεν είναι σίγουρο. Για αυτό κ της ψάχνω ένα ζεστό σπιτάκι η έστω μια αυλή με σπιτάκι και όλα της τα έξοδα θα τα καλειπτω εγω μην δινεις σημασια στον καθε βλακα του fb που πισω απο ενα πληκτρολογιο κρινει τον αλλον και δεν κοιταει τα μουτρα του.ολοι παντα ειναι ετοιμοι να κραξουν κρινουν τον αλλον οποτε μην μπαινεις στον κοπο καν να εξηγεις παραπανω πραγματα. 3
Dannie Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, RaKa είπε Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας. Δυστυχώς κ σε γκρουπ στο φεισμπουκ π απευθύνθηκα οι απαντήσεις ήταν του στυλ ανεύθυνη, αν ήταν το παιδί σου θα το έδινες κτλ. Η πανσιόν θα ήταν μια λύση αν ήξερα ότι είναι για συγκεκριμένο διάστημα αλλά δυστυχώς τίποτα δεν είναι σίγουρο. Για αυτό κ της ψάχνω ένα ζεστό σπιτάκι η έστω μια αυλή με σπιτάκι και όλα της τα έξοδα θα τα καλειπτω εγω Επειδη ειμαι σε καποιες ομαδες στο φεις με νευριαζει που οι περισσοτεροι το παιζουν πολυ ευκολα δικαστες.Με την συμπεριφορα τους οδηγουν ανθρωπους να αφηνουν τα ζωα τους στο δρομο γιατι φοβουνται τα σχολια και τις επιθεσεις.Αν κανεις αναρτησεις μην αφηνεις να γραφουν σχολια απο κατω μονο να σου στελνουν μηνυματα.Ευχομαι ολα να πανε καλα και για εσενα και για το σκυλακι σου.
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 3 minutes ago, Dannie said: Επειδη ειμαι σε καποιες ομαδες στο φεις με νευριαζει που οι περισσοτεροι το παιζουν πολυ ευκολα δικαστες.Με την συμπεριφορα τους οδηγουν ανθρωπους να αφηνουν τα ζωα τους στο δρομο γιατι φοβουνται τα σχολια και τις επιθεσεις.Αν κανεις αναρτησεις μην αφηνεις να γραφουν σχολια απο κατω μονο να σου στελνουν μηνυματα.Ευχομαι ολα να πανε καλα και για εσενα και για το σκυλακι σου. δυστυχως και σε fb αλλα και εδω εχουν ακουστει υπερβολικες αποψεις απο διαφορα ατομα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναφερεσαι προφανως σε πανσιον, θερετρο για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα παραμονης και φροντιδας του σκυλου. Τα παρακατω προσφερουν τετοιες υπηρεσιες , οποτε μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους, ισως να επισκεφτεις και καποια απο αυτα, για να σιγουρευτεις για την ποιοτητα της φροντιδας που παρεχουν. https://www.pallinikennels.gr/service/φιλοξενια-σκυλου/ http://animalhotel.gr/index_gr.php https://avrafarm.gr/, https://hotelfordogs.gr/ https://catsndogs.gr/σκυλος/ξενοδοχείο-σκύλων/ Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα