Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω κινητό με καλή μπαταρία για χρήση όλη μέρα Facebook, messenger, Viber.

θα ήθελα να έχει καλή selfie, καλό ήχο καταγραφής βίντεο και να κάνει αναβαθμίσεις.

ευχαριστω

Επεξ/σία από batman_gardiki
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε όλα μαζί στο τέλειο βαθμό σε αυτά τα λεφτά δεν γίνεται η καλύτερη επιλογή όμως είναι το xiaomi mi a3 σε αυτά τα λεφτά ειδικά σε μπλε όμορφο 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xacti εχεις δικαιο 😂 🤣

αναποφάσιστη η τιμή!!

τα έχω μαζεψει όλα σε μια συγκριση μαζι με αυτα που μου αρεσουν...

https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=20984985%2C19450932%2C20783222%2C17793486

δεν ξερω τι να αποφασίσω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, batman_gardiki είπε

Xacti εχεις δικαιο 😂 🤣

αναποφάσιστη η τιμή!!

τα έχω μαζεψει όλα σε μια συγκριση μαζι με αυτα που μου αρεσουν...

https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=20984985%2C19450932%2C20783222%2C17793486

δεν ξερω τι να αποφασίσω

mi a3 Και από εμένα...  καθαρό android (με αναβαθμίσεις κλπ) μεγαλύτερη ram/χωρητικότητα. Amoled οθόνη....

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
το mi a3 ομως υστερεί λίγο στην ανάλυση (1560 x 720 pixels) σε σχεση με τα άλλα . είναι αντιληπτό;;;;
το βιντεο έχει καλή καταγραφή ήχου πχ σε live μουσική ή μικροφωνίζει;;

Δημοσ.

Η οθόνη είναι super amoled, πολύ καλύτερη από ips. Η ανάλυση δεν είναι fhd, αλλά δεν είναι σε όλους αντιληπτό (εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί,αφού χρόνια τώρα 720p ανάλυση έχω σε κινητά) , αν το δεις από κοντά και θεωρηθεί ενοχλητικό, προφανώς και πας σε άλλα. Μέχρι τα 170€ δε νομίζω να υπάρχει αντίπαλος, πιο πάνω (190€+) υπάρχει και το redmi note 8 pro, με fhd και συνολικά πιο καλό κινητό, αλλά όχι με μεγάλη διαφορά. Πιο vfm θεωρώ το mi a3.

μια ακόμη παρατήρηση για το mi a3, είναι android one, ψάξε το λίγο τι σημαίνει και αν είναι καλύτερα για τις ανάγκες σου (π.χ. για αναβαθμίσεις που έγραψες). Επίσης σχετικά μαζεμένο για 6αρι κινητό, αν έχει σημασία.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, PSYHAS είπε

Η οθόνη είναι super amoled, πολύ καλύτερη από ips. Η ανάλυση δεν είναι fhd, αλλά δεν είναι σε όλους αντιληπτό (εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί,αφού χρόνια τώρα 720p ανάλυση έχω σε κινητά) , αν το δεις από κοντά και θεωρηθεί ενοχλητικό, προφανώς και πας σε άλλα. Μέχρι τα 170€ δε νομίζω να υπάρχει αντίπαλος, πιο πάνω (190€+) υπάρχει και το redmi note 8 pro, με fhd και συνολικά πιο καλό κινητό, αλλά όχι με μεγάλη διαφορά. Πιο vfm θεωρώ το mi a3.

μια ακόμη παρατήρηση για το mi a3, είναι android one, ψάξε το λίγο τι σημαίνει και αν είναι καλύτερα για τις ανάγκες σου (π.χ. για αναβαθμίσεις που έγραψες). Επίσης σχετικά μαζεμένο για 6αρι κινητό, αν έχει σημασία.

Υπάρχει το redmi note 8t

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ειμαι ενα βημα πριν παρω το mi a3

με προβληματιζει οπως ξαναειπα η super amoled οθονη επειδη δεν την βρηκα στην πολη μου να την δω απο κοντα και το sar που ειναι 0,301 W/kg .

δευτερη επιλογη το 8 ή 8Τ

να προχωρήσω λετε;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή ψάχνω κι εγώ για την γυναίκα μου, τι λέτε γι αυτό: https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/motorola-g7-4g-mayro/prod9964350pp/ 

Εκτός από την μπαταρία όλα τα άλλα φαίνονται κομπλέ και τιμή 159. Και sar eu: 0,45 (το eu μετράμε συνήθως;). Κάτι review από ξένα site είναι πολύ καλά αλλά motorola; Έχει κανείς; Θα βρώ θήκη;edit: θήκες βρήκα

Επεξ/σία από Stergios74
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Stergios74 είπε

Επειδή ψάχνω κι εγώ για την γυναίκα μου, τι λέτε γι αυτό: https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/motorola-g7-4g-mayro/prod9964350pp/ 

Εκτός από την μπαταρία όλα τα άλλα φαίνονται κομπλέ και τιμή 159. Και sar eu: 0,45 (το eu μετράμε συνήθως;). Κάτι review από ξένα site είναι πολύ καλά αλλά motorola; Έχει κανείς; Θα βρώ θήκη;edit: θήκες βρήκα

το Α3 είναι καλύτερο super amoled , μπαταρία, επεξεργαστής 

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...