1988panos2171 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Ίντερ, Λάτσιο, Έβερτον έχω βρει με αποδόσεις γύρω στο 2.00 Ψάχνω τουλάχιστον άλλα 2 γιατί συνήθως παίζω 4-5 αγώνες αλλά δε βρίσκω κάτι άλλο. 1
vairass Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Ίντερ, Λάτσιο, Έβερτον έχω βρει με αποδόσεις γύρω στο 2.00 Ψάχνω τουλάχιστον άλλα 2 γιατί συνήθως παίζω 4-5 αγώνες αλλά δε βρίσκω κάτι άλλο. Να κερδίσουν αυτές εννοείς; Δες κ για Αγγλία αν μπορέσεις.....Αντε να πάω να ρίξω
1988panos2171 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Nαι να κερδίσουν. Τελικά έβαλα και την Άρσεναλ 1
vairass Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Nαι να κερδίσουν. Τελικά έβαλα και την Άρσεναλ Καλή τύχη... Τι ώρα παίζουν;
1988panos2171 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Η Άρσεναλ τώρα 2.30, τα άλλα στις 5, 7 και 9 αλλά δε θυμάμαι ακριβώς 1
vairass Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε Η Άρσεναλ τώρα 2.30, τα άλλα στις 5, 7 και 9 αλλά δε θυμάμαι ακριβώς Άρσεναλ 1-1....τι γίνεται με αυτήν την ομάδα ρε παιδιά; πολύ χάλια.
bluesattack Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Ρε τους ....ηδες Πηγα ρωτησα ποσο δινει το cashout στο ημιχρονο για δυο ισοπαλιες και δεν δινει σχεδον τιποτα...κοντα στην μοναδα 😂 Στις 11/1/2020 στις 5:14 ΜΜ, vairass είπε Άρσεναλ 1-1....τι γίνεται με αυτήν την ομάδα ρε παιδιά; πολύ χάλια. Aυτη και η Μαντσεστερ Γ περασμενα μεγαλεια, διηγωντας τα να κλαις 😄 1
vairass Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, bluesattack είπε Ρε τους ....ηδες Πηγα ρωτησα ποσο δινει το cashout στο ημιχρονο για δυο ισοπαλιες και δεν δινει σχεδον τιποτα...κοντα στην μοναδα 😂 Aυτη και η Μαντσεστερ Γ περασμενα μεγαλεια, διηγωντας τα να κλαις 😄 Αστο φίλε... Κλάμα σήμερα πάλι μέχρι στιγμής χάνω 15. Νταξει είναι στ....να το 95% των παιχνιδιών. Να δεις που ο Παοκ θα χάσει σήμερα.
bluesattack Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επιασα ενα στοιχημα (ενα κατοσταρικακι κερδος νταξ ) Μιλαν 2 -Λατσιο 1-Ουντινεζε 1 .Αν ηταν αγωνες κυριακατικοι θα εβαζα ενα 30αρι αλλα ηταν..Σαββατο 😄 και εχασα το παρακατω στο 87 (βασικα το τελευταιο μηνα εχω χασει 3,4 στοιχηματα , ενα 50αρι δηλαδη στο 85 '' + ) Μοντενα-Πιατσενζα Χ Ποτεντζα-Τερνανα 2 Eιναι αυτα τα κατενατσια που ειχα πει θα παιξω.Πηγα στο ημιχρονο να δω τι δινουν οι ισοπαλιες , δεν εδιναν τιποτα σχεδον.Πηγα στο 85'' , ξεχαστηκα, δεν μου το βγαζει λεει ο πρακτορας .Aπο καταλαβα αν δεν εχεις app για το cash out δεν λεει,τζαμπα η βενζινη και η τσατιλα αν αργησεις Επαιξα και ενα δεκαρικακι για το βραδυ , μια που ειμαι ψιλοκερδισμενος Ρομα-Γιουβεντους Χ Παοκ-Αεκ Χ. Αυτο βεβαια ειναι ασσος με τζουριτσα Χ αλλα δεν βρηκα αλλο αγωνα (Θα εβαζα Πεζαρο -Τσεζενα Χ , αλλα δεν το εβαλα, γιατι αν το εχανα σε κανα 80 '' θα τσατιζομουνα παλι .Αν ειναι να το χασω ας βαλει 2,3 γκολ ο Παοκ ) Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από bluesattack 1
vairass Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, bluesattack είπε Επιασα ενα στοιχημα (ενα κατοσταρικακι κερδος νταξ ) Μιλαν 2 -Λατσιο 1-Ουντινεζε 1 και εχασα το παρακατω στο 87 (βασικα το τελευταιο μηνα εχω χασει 3,4 στοιχηματα , ενα 50αρι δηλαδη στο 85 '' + ) Μοντενα-Πιατσενζα Χ Ποτεντζα-Τερνανα 2 Eιναι αυτα τα κατενατσια που ειχα πει θα παιξω.Πηγα στο ημιχρονο να δω τι δινουν οι ισοπαλιες , δεν εδιναν τιποτα σχεδον.Πηγα στο 85'' , ξεχαστηκα, δεν μου το βγαζει λεει ο πρακτορας .Aπο καταλαβα αν δεν εχεις app για το cash out δεν λεει,τζαμπα η βενζινη και η τσατιλα αν αργησεις Επαιξα και ενα δεκαρικακι για το βραδυ , μια που ειμαι ψιλοκερδισμενος Ρομα-Γιουβεντους Χ Παοκ-Αεκ Χ. Αυτο βεβαια ειναι ασσος με τζουριτσα Χ αλλα δεν βρηκα αλλο αγωνα (Θα εβαζα Πεζαρο -Τσεζενα Χ , αλλα δεν το εβαλα, γιατι αν το εχανα σε κανα 80 '' θα τσατιζομουνα παλι .Αν ειναι να το χασω ας βαλει 2,3 γκολ ο Παοκ ) Στην Τούμπα έχει ψοφο αυτή τη στιγμή... Δίπλα στο γήπεδο μένω.... Σιγά μην μπει γκολ
bluesattack Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Το τσιμπησαμε το 150αρι Λεστερ-Λατσιο Χ Καλιαρι-Παρμα Χ (στο 92 ) Φαγαμε και ενα 10ευρω κουβαδακι στα Β'Ιταλιας , που αποφασισαν να την δουνε Αγγλοι 😝 Αυριο ξεκιναμε απο Παναθηναικο-Παοκ Χ Και μετα τι ? Ειμπαρ-Μπετις Χ ? Μπιλμπαο-Χεταφε Χ ? Νυρεμβεργη -Σαντχαουζεν Χ ? Η μηπως ΑΕΚ 2 και να παει να..κουρευτει το δευτερο Χ και οι συγκινησεις ? Η μηπως Λετσε-Τορινο Χ ? Η μηπως Νουμανθια-Αλμειρα Χ ? Τι λες και εσυ Vairass ? Δεν πιστευω να χασετε εε ? Δεν πιστευω να κερδισετε ε ? 😂 1
vairass Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 48 λεπτά πριν, bluesattack είπε Το τσιμπησαμε το 150αρι Λεστερ-Λατσιο Χ Καλιαρι-Παρμα Χ (στο 92 ) Φαγαμε και ενα 10ευρω κουβαδακι στα Β'Ιταλιας , που αποφασισαν να την δουνε Αγγλοι 😝 Αυριο ξεκιναμε απο Παναθηναικο-Παοκ Χ Και μετα τι ? Ειμπαρ-Μπετις Χ ? Μπιλμπαο-Χεταφε Χ ? Νυρεμβεργη -Σαντχαουζεν Χ ? Η μηπως ΑΕΚ 2 και να παει να..κουρευτει το δευτερο Χ και οι συγκινησεις ? Η μηπως Λετσε-Τορινο Χ ? Η μηπως Νουμανθια-Αλμειρα Χ ? Τι λες και εσυ Vairass ? Δεν πιστευω να χασετε εε ? Δεν πιστευω να κερδισετε ε ? 😂 Γιατί δεν μιλάς ρε απατεώνα;;; Πεινάμε. Εγώ την έφαγα... Έχασα 25. Δωσε κάτι για αύριο έλα. Βαρέθηκα μιλάμε βαρέθηκα
bluesattack Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, bluesattack είπε Αυριο ξεκιναμε απο Παναθηναικο-Παοκ Χ Η μηπως ΑΕΚ 2 και να παει να..κουρευτει το δευτερο Χ και οι συγκινησεις ? Eπαιξα μωρε ενα 25αρακι.Κερδισμενοι ειμαστε, ας κανουμε την πλακα μας.Κανονικα ετσι πρεπει να ερθει , αλλα μπορει να αρχισουν οι εξαλλοσυνες, ο Παναθηναικος να θυμηθει τις ενδοξες μερες και η Αεκ να την δει ...Ρομα 😄 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από bluesattack
bluesattack Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Oυτε μια ισοπαλια δεν μπορεσατε να παρετε απο τον Παναθηναικο ρε συ Vairass ? 😭
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα