Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, vairass είπε Μπράβο μάγκα ωραίος. Περιμένω δικά σου αύριο για Αγγλία μόνο αν βρω κάτι που να αξίζει. Αλλιώς απέχω
vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Xacti είπε μόνο αν βρω κάτι που να αξίζει. Αλλιώς απέχω Ολόκληρη Αγγλία βγάλε μια 3αδα να ρίξουμε 200 να ξυπνήσουμε λίγο. Κούβας η Ιταλία... Δεν παλεύεται
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vairass είπε Ολόκληρη Αγγλία βγάλε μια 3αδα να ρίξουμε 200 να ξυπνήσουμε λίγο. Τιποτα δεν εχει η Αγγλια , σκετο μπαρμπουτι (που ετσι και αλλιως ειναι , ) Εκτος αν παιξει καποιος για χαβαλε το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 1 (4.5 ) .Λιγκ καπ και τριχες θα μου πεις αλλα οι Αγγλοι ειναι ντουγρουδες, δεν πολυκαταλαβαινουν απο χαλαροτητες και σκοπιμοτητες.Ουτε καν over δεν πολυαξιζει Μπορει να ριξω ενα 5 ευρω για χαβαλε (δηλαδη να θυσιασω μια τυροπιτα και ενα λατε και να φτιαξω τοστ και φραπε σπιτι , γιατι δεν με εμπνεουν καθολου παλαβιαρικα πρωταθληματα 😀) μαζι με το Χ του ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (που ξερουμε και εμπιστευομαστε 😂) Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από bluesattack 2
vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, bluesattack είπε Τιποτα δεν εχει η Αγγλια , σκετο μπαρμπουτι (που ετσι και αλλιως ειναι , ) Εκτος αν παιξει καποιος για χαβαλε το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 1 (4.5 ) .Λιγκ καπ και τριχες θα μου πεις αλλα οι Αγγλοι ειναι ντουγρουδες, δεν πολυκαταλαβαινουν απο χαλαροτητες και σκοπιμοτητες.Ουτε καν over δεν πολυαξιζει Μπορει να ριξω ενα 5 ευρω για χαβαλε (δηλαδη να θυσιασω μια τυροπιτα και ενα λατε και να φτιαξω τοστ και φραπε σπιτι , γιατι δεν με εμπνεουν καθολου παλαβιαρικα πρωταθληματα 😀) μαζι με το Χ του ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (που ξερουμε και εμπιστευομαστε 😂) Φίλε επειδή είμαι Παοκ.... Αν δεν κερδίσουμε αύριο θα υπάρξει σοβαρό θέμα προπονητή.... Νίκη παοκ και οβερ 4.5 Τια Αγγλία εννοώ μικρες κατηγορίες
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, vairass είπε Κούβας η Ιταλία... Δεν παλεύεται Οι Ιταλοι εχουν κουβαδακι (μπορει να το γυρισω το παραμυθι την αλλη βδομαδα , να παιξω ενα 50αρι σε τιποτα καργα κατενατσιους και να το κοψω στο ημιχρονο ) Cash out δεν εχω δοκιμασει ποτε Οι Αγγλοι εχουν καταβοθρα 😂 1
vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, bluesattack είπε Οι Ιταλοι εχουν κουβαδακι (μπορει να το γυρισω το παραμυθι την αλλη βδομαδα , να παιξω ενα 50αρι σε τιποτα καργα κατενατσιους και να το κοψω στο ημιχρονο ) Cash out δεν εχω δοκιμασει ποτε Οι Αγγλοι εχουν καταβοθρα 😂 Βρες μια 4αδα για αύριο και θα την ρίξω.
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, vairass είπε Τια Αγγλία εννοώ μικρες κατηγορίες Ε ..μπαρμπουτι τελειως .Διαλεξε 3 αμφιρροπους αγωνες και παιξε Χ η διπλα 1
vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, bluesattack είπε Ε ..μπαρμπουτι τελειως .Διαλεξε 3 αμφιρροπους αγωνες και παιξε Χ η διπλα Βρε δδν πιάνω εγώ άστο... Γιαυτό ζητάω από άλλους. Κανόνισε μικρές κατηγορίες αύριο δώσε κάτι να βγάλω τα σπασμένα.
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, vairass είπε Νίκη παοκ και οβερ 4.5 Μπορει (δεν το κοβω για over, δεν μου φαινεται για παθιαρικος αγωνας , αλλα μην σε παρασυρω ) Δυσκολα τα πραγματα ομως ε.Γιατι μπορει ο Οφη να την αρπαξε απο τον Βολο αλλα κερδισε τον Αρη 😂 Βαλε και οτι ειναι και κυπελλο
Strigla Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, vairass είπε Εδώ ρίχνουμε προγνωστικά στοίχημα, μπάλα η μπάσκετ. Μην χαλάτε το θέμα, ηρεμία. Για σήμερα έχουμε κάτι; Νομίζω έχει εξαντληθεί το θέμα και μην κανεις τον χαζό.
vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Strigla είπε Νομίζω έχει εξαντληθεί το θέμα και μην κανεις τον χαζό. Προγνωστικά ζητάω
vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Xacti είπε το ένα έκατσε 1-3 σκορ. Το βραδυνό γαλλικό μένει. Αύριο περιμένω νέα σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Xacti είπε Rouen - Metz 1Χ Charlton U23 - Ipswich U23 2 3-0 και 1-3 και 2 στα 2. 6 ώρες πριν, vairass είπε Μπράβο μάγκα ωραίος. Περιμένω δικά σου αύριο για Αγγλία Τύχη.
vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Xacti είπε 3-0 και 1-3 και 2 στα 2. Τύχη. Οχι κ τύχη είσαι δυνατός. Βγάλε αύριο ότι θες είμαι μέσα
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 κωδ. 792 Aswan FC - El Gounah 2 για τους τολμηρούς, 2dnb για τους λιγότερο τολμηρούς, Χ2 για τους συντηρητικούς κωδ. 814 Fleetwood Town - Accrington Stanley Χ2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα