Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ ρίχνουμε προγνωστικά στοίχημα, μπάλα η μπάσκετ. 

Μην χαλάτε το θέμα, ηρεμία. 

Για σήμερα έχουμε κάτι; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vairass είπε

Εδώ ρίχνουμε προγνωστικά στοίχημα, μπάλα η μπάσκετ. 

Μην χαλάτε το θέμα, ηρεμία. 

Για σήμερα έχουμε κάτι; 

Κάτσε ρε φιλαράκι, εδώ συμφώνησες με την (σοφή) αμερικανική ρήση.

Τελικά θα πληρώσεις και σύ φόρο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O bluesattack τα τσιμπησε χτες τα δυο χηναρακια , θελτα- οσασουνα / οβιεδο- μαλαγα 

Σημερα με την ...αυτοπεποιθηση του νικητη επαιξα αλλα δυο , ενα μεσημεριανο ενα απογευματινο. Για να δουμε, ουνα φατσα ουνα ρατσα, η κουβαδακι ? Εγω θα χτυπησω ενα ζεστο  λατε σε λιγο ,  για να ειμαι αν χρειαστει προετοιμασμενος για τον στοιχηματικο Ηφαιστιωνα  😄

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Rouen - Metz

Charlton U23 - Ipswich U23 2

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Κάτσε ρε φιλαράκι, εδώ συμφώνησες με την (σοφή) αμερικανική ρήση.

Τελικά θα πληρώσεις και σύ φόρο?

Θα παίζω οπαπ πλέον στο χαλαρό όμως. 

8 λεπτά πριν, bluesattack είπε

O bluesattack τα τσιμπησε χτες τα δυο χηναρακια , θελτα- οσασουνα / οβιεδο- μαλαγα 

Σημερα με την ...αυτοπεποιθηση του νικητη επαιξα αλλα δυο , ενα μεσημεριανο ενα απογευματινο. Για να δουμε, ουνα φατσα ουνα ρατσα, η κουβαδακι ? Εγω θα χτυπησω ενα ζεστο  λατε σε λιγο ,  για να ειμαι αν χρειαστει προετοιμασμενος για τον στοιχηματικο Ηφαιστιωνα  😄

Δώσε ρε συ κωδικούς κ σημεία. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vairass είπε

Δώσε ρε συ κωδικούς κ σημεία. 

Οχι βρε συ,θα παρασυρουμε κανεναν και να μας βριζει ? Δεν ειναι ολοι τερατα ψυχραιμιας οπως εμεις να παιζουμε με αυστηρο οριο και με συγκεκριμενο σκοπο 😄

Ο ενας αγωνας Χ που επαιξα ειναι ο ψιλοπεθαμενος με τον ημιλιποθυμο .

Ο αλλος ειναι η Αταλαντα με την Παρμα με αποδοση 5.5 .Συνηθως αποφευγω να παιζω πανω απο 3-3.20 αλλα με κολασε η αποδοση.Λες και το μικρομεσαιο σκατουλακι η Αταλαντα, καραφορμαρισμενο δε λεω, ειναι η..Μπαρτσελονα 😂

Aλλα ειναι fun bet , για το καλο του χρονου και ετσι 😂

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Οχι βρε συ,θα παρασυρουμε κανεναν και να μας βριζει ? Δεν ειναι ολοι τερατα ψυχραιμιας οπως εμεις να παιζουμε με αυστηρο οριο και με συγκεκριμενο σκοπο 😄

Ο ενας αγωνας Χ που επαιξα ειναι ο ψιλοπεθαμενος με τον ημιλιποθυμο .

Ο αλλος ειναι η Αταλαντα με την Παρμα με αποδοση 5.5 .Συνηθως αποφευγω να παιζω πανω απο 3-3.20 αλλα με κολασε η αποδοση.Λες και το μικρομεσαιο σκατουλακι η Αταλαντα, καραφορμαρισμενο δε λεω, ειναι η..Μπαρτσελονα 😂

Aλλα ειναι fun bet , για το καλο του χρονου και ετσι 😂

Ο πεθαμένος ποιος είναι; 

Επίσης να κερδίσει η Πάρμα; 

Εγώ έλεγα να χάσει ο Ronaldo σήμερα...τι λες; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χασαμε (η μαλλον δεν το παιξαμε ) το γλυκο Χ Μπολονια-Φιορεντινα .Και ελεγα να το παιξω , να μην το παιξω, θα κερδισει η Μπολονια που ειναι σε φορμα την ψοφια Φιορεντινα η με την αλλαγη προπονητη και με ..σημαια το ενδοξο ονομα θα τσιμπησει ισοπαλια η Φιορεντινα

Να κατι τετοια με στεναχωρουν 😆.Να θα ερθει και κανα Ναπολι-Ιντερ Χ και θα νιωθω οτι εχασα , χωρις να εχω παιξω 😆

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 1
Δημοσ.

Σαρωσε τελικα η Αταλαντα ε ? Βλεπεις την 4αρα και λες τι ομαδαρα ειναι αυτη ...😆 .Σαν τον Αρη ,που εριξε 4αρα στον Παοκ και δεν μπορουσε να κερδισει την Λαμια 😀

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Xacti είπε

Rouen - Metz

Charlton U23 - Ipswich U23 2

το ένα έκατσε 1-3 σκορ. Το βραδυνό γαλλικό μένει. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Xacti είπε

το ένα έκατσε 1-3 σκορ. Το βραδυνό γαλλικό μένει. 

Μπράβο μάγκα ωραίος. Περιμένω δικά σου αύριο για Αγγλία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...