vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Εδώ ρίχνουμε προγνωστικά στοίχημα, μπάλα η μπάσκετ. Μην χαλάτε το θέμα, ηρεμία. Για σήμερα έχουμε κάτι;
turbat0s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, vairass είπε Εδώ ρίχνουμε προγνωστικά στοίχημα, μπάλα η μπάσκετ. Μην χαλάτε το θέμα, ηρεμία. Για σήμερα έχουμε κάτι; Κάτσε ρε φιλαράκι, εδώ συμφώνησες με την (σοφή) αμερικανική ρήση. Τελικά θα πληρώσεις και σύ φόρο?
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) O bluesattack τα τσιμπησε χτες τα δυο χηναρακια , θελτα- οσασουνα / οβιεδο- μαλαγα Σημερα με την ...αυτοπεποιθηση του νικητη επαιξα αλλα δυο , ενα μεσημεριανο ενα απογευματινο. Για να δουμε, ουνα φατσα ουνα ρατσα, η κουβαδακι ? Εγω θα χτυπησω ενα ζεστο λατε σε λιγο , για να ειμαι αν χρειαστει προετοιμασμενος για τον στοιχηματικο Ηφαιστιωνα 😄 Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από bluesattack 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Rouen - Metz 1Χ Charlton U23 - Ipswich U23 2 Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, turbat0s είπε Κάτσε ρε φιλαράκι, εδώ συμφώνησες με την (σοφή) αμερικανική ρήση. Τελικά θα πληρώσεις και σύ φόρο? Θα παίζω οπαπ πλέον στο χαλαρό όμως. 8 λεπτά πριν, bluesattack είπε O bluesattack τα τσιμπησε χτες τα δυο χηναρακια , θελτα- οσασουνα / οβιεδο- μαλαγα Σημερα με την ...αυτοπεποιθηση του νικητη επαιξα αλλα δυο , ενα μεσημεριανο ενα απογευματινο. Για να δουμε, ουνα φατσα ουνα ρατσα, η κουβαδακι ? Εγω θα χτυπησω ενα ζεστο λατε σε λιγο , για να ειμαι αν χρειαστει προετοιμασμενος για τον στοιχηματικο Ηφαιστιωνα 😄 Δώσε ρε συ κωδικούς κ σημεία.
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, vairass είπε Δώσε ρε συ κωδικούς κ σημεία. Οχι βρε συ,θα παρασυρουμε κανεναν και να μας βριζει ? Δεν ειναι ολοι τερατα ψυχραιμιας οπως εμεις να παιζουμε με αυστηρο οριο και με συγκεκριμενο σκοπο 😄 Ο ενας αγωνας Χ που επαιξα ειναι ο ψιλοπεθαμενος με τον ημιλιποθυμο . Ο αλλος ειναι η Αταλαντα με την Παρμα με αποδοση 5.5 .Συνηθως αποφευγω να παιζω πανω απο 3-3.20 αλλα με κολασε η αποδοση.Λες και το μικρομεσαιο σκατουλακι η Αταλαντα, καραφορμαρισμενο δε λεω, ειναι η..Μπαρτσελονα 😂 Aλλα ειναι fun bet , για το καλο του χρονου και ετσι 😂 1
vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, bluesattack είπε Οχι βρε συ,θα παρασυρουμε κανεναν και να μας βριζει ? Δεν ειναι ολοι τερατα ψυχραιμιας οπως εμεις να παιζουμε με αυστηρο οριο και με συγκεκριμενο σκοπο 😄 Ο ενας αγωνας Χ που επαιξα ειναι ο ψιλοπεθαμενος με τον ημιλιποθυμο . Ο αλλος ειναι η Αταλαντα με την Παρμα με αποδοση 5.5 .Συνηθως αποφευγω να παιζω πανω απο 3-3.20 αλλα με κολασε η αποδοση.Λες και το μικρομεσαιο σκατουλακι η Αταλαντα, καραφορμαρισμενο δε λεω, ειναι η..Μπαρτσελονα 😂 Aλλα ειναι fun bet , για το καλο του χρονου και ετσι 😂 Ο πεθαμένος ποιος είναι; Επίσης να κερδίσει η Πάρμα; Εγώ έλεγα να χάσει ο Ronaldo σήμερα...τι λες;
naimore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 8,50 πηγε το 2πλο της παρμα: https://www.flashscore.gr/match/pronkkt0/#match-summary 1
vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, naimore είπε 8,50 πηγε το 2πλο της παρμα: https://www.flashscore.gr/match/pronkkt0/#match-summary Άρα χλωμό να βγει...
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το χασαμε (η μαλλον δεν το παιξαμε ) το γλυκο Χ Μπολονια-Φιορεντινα .Και ελεγα να το παιξω , να μην το παιξω, θα κερδισει η Μπολονια που ειναι σε φορμα την ψοφια Φιορεντινα η με την αλλαγη προπονητη και με ..σημαια το ενδοξο ονομα θα τσιμπησει ισοπαλια η Φιορεντινα Να κατι τετοια με στεναχωρουν 😆.Να θα ερθει και κανα Ναπολι-Ιντερ Χ και θα νιωθω οτι εχασα , χωρις να εχω παιξω 😆 Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από bluesattack 1
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Σαρωσε τελικα η Αταλαντα ε ? Βλεπεις την 4αρα και λες τι ομαδαρα ειναι αυτη ...😆 .Σαν τον Αρη ,που εριξε 4αρα στον Παοκ και δεν μπορουσε να κερδισει την Λαμια 😀
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Xacti είπε Rouen - Metz 1Χ Charlton U23 - Ipswich U23 2 το ένα έκατσε 1-3 σκορ. Το βραδυνό γαλλικό μένει.
vairass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Xacti είπε το ένα έκατσε 1-3 σκορ. Το βραδυνό γαλλικό μένει. Μπράβο μάγκα ωραίος. Περιμένω δικά σου αύριο για Αγγλία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα