Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλη την παρέα. Έχω ένα μικρό θεματάκι με μία από τις μικρές τηλεοράσεις του σπιτιού . Τα μοντέλα είναι τα εξής

LG 24 MT49VF-PZ

LG 24MT45D-PZ

LG 28MT42VF-PZ

Η τελευταία η 28άρα τηλεόραση έχει ένα θέμα με το κοντρόλ. εκεί που πατάω για να ανοίξω τη φωνή ή να αλλάξω ένα κανάλι η ανταπόκριση του προς την τηλεόραση είναι πολύ αργή. αυτό γίνεται συνέχεια. από την αρχή που την αγόρασα.οι άλλες όμως δεν έχουν τέτοιο θέμα.τι μπορεί να σημαίνει αυτό;;μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω.ακομα και όταν πατάω το κουμπί για να την ανοίξω δεν μου εμφανίζει αμέσως τα στοιχεία στην οθόνη όπως για παράδειγμα το κανάλι και κάτι τέτοια που βγάζουν οι τηλεοράσεις όταν τις ανοίγεις.

Επεξ/σία από noobogadgetakias
Δημοσ.

Ειχα κ γω lg 2 διαφορετικες 4κ 65 και 50 ιντσων κανανε το ιδιο.με το που ανοιγα τη τν και αλλαζα συνεχεια καναλι δεν το εκανε αμεσως αλλα μετα απο 3 4 δευτερολεπτα ας πουμε τα αλλαζε μαζεμενα.το ιδιο κ με την φωνη

Δημοσ.

Εμένα η smart tv μια 55αρα samsung δουλεύει άψογα.οπως και οι άλλες 2 lg που έχω στα υπνοδωματια.μονο η 28αρα που έχω στην δική μου κρεβατοκάμαρα έχει τέτοιο θέμα.ειναι κάποια ρυθμιση που μπορώ να το διορθώσω αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...