Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Στις 7/1/2020 στις 8:07 ΜΜ, ikorolis είπε

έχω διαβάσει προσεκτικά τι γράφετε

και τι ψάχνετε

και σας εξηγώ τι έχουν τα xiaomi band και ίσως τα huawei band

δεν ξέρω αν γενικά υπάρχει κάτι τέτοιο που ψάχνεται παιδιά μου φαίνεται απίθανο να υπάρχει.?

to Garmin 735Xt παντως οταν αποσυνδεθεί/συνδεθεί χτυπάει κανονικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το honor band 4 που έχω την έχει τη λειτουργία αυτή, δηλαδή αν απομακρυνθείς από το κινητό και αποσυνδεθεί, το band δονείται. Φαντάζομαι την έχει και το honor band 5. Η αλήθεια είναι ότι βολεύει η λειτουργία αυτή. 

Επεξ/σία από zananiro
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι παρόμοιο? Επειδή ήμουν ανάμεσα σε mi band 4 και huawei band 5, τελικά επέλεξα το mi, λόγω αυτονομίας. Πέρα το ότι δεν έχει αυτή την λειτουργία που λέει ο ts μου φαίνεται ότι έχει αδύναμο bluetooth, έτσι όταν απομακρύνομαι χάνει την σύνδεση, εγώ δεν το καταλαβαίνω και περιμένω να με ειδοποιεισει σε κλήση, αλλά δεν δονει ποτέ... Είναι φυσιολογικό να μην πιάνει σε απόσταση ορόφου? Πρεπει να έχεις το τηλεφωνο συνέχεια πάνω σου... Ένα handfree της πλάκας είχε πιο δυνατή σύνδεση.

Δημοσ.
Στις 6/1/2020 στις 10:36 ΠΜ, isixos είπε

θελω να παρω ενα

Activity Trackers το οποίο να έχει δόνηση όταν απομακρύνεται από το κινητό κατά προτίμηση αδιάβροχο, εχω το 

bitmore SW200 με το οποίο είμαι ευχαριστημένος άλλα έσπασε το καπάκι και δεν μπορώ να βρω άκρη με την αντιπροσωπεία

πήρα το xiaomi mi smart bant 4 άλλα δεν έχει αυτήν την λειτουργία, όπως καταλαβαίνεται με ενδιαφέρει μόνο να το έχω για να μην χάσω το κινητό και κατά δεύτερον να είναι αδιάβροχο και να είναι όσο ποιο φτηνό γίνεται , βοηθήστε έχω χάσει την μπάλα με τόσα μοντέλα . 

Το mi band 4 το τσεκαρα δεν το έχει. Δοκίμασα σήμερα το amazfit bip ενός φιλου και το έχει.  Και εγώ που κοίταζα για παρόμοια band εκεί θα καταλήξω μου φαίνεται...

• Like 1
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια η ιδια ερωτηση μετα απο 4 χρονια.

Κανενα smartwatch το οποίο να ειδοποιει  όταν απομακρύνεται από το κινητό?

Δημοσ.

Γίνεται με 3d party εφαρμογές. Π.χ. notify for Amazfit. Notify For mi band. Notify for Xiaomi. Νομίζω tools for mi band. Η παρακάτω φωτό είναι από το notify for Amazfit συνδεδεμένο με T-Rex proScreenshot_2024-05-18-19-34-02-280_com_mc.amazfit1.jpg.94a961fd823b6cf8b25c64076cec682f.jpg

Δημοσ.
Στις 12/5/2024 στις 12:19 ΠΜ, ringboy είπε

Παιδια η ιδια ερωτηση μετα απο 4 χρονια.

Κανενα smartwatch το οποίο να ειδοποιει  όταν απομακρύνεται από το κινητό?

Τα Garmin 7/Epic το έχουν. Κατά πάσα πιθανότητα, και τα υπόλοιπα Garmin.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...