psyastral Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 γεια χαρά είχα ένα θέμα με την γραμμή μου στο θέμα ρουτερ , σε ότι ρουτερ είχα δουλέψει υπήρχε αυτό το θέμα σε ζτε και asus Που δοκίμασα έκανε αυτό ακριβώς το θέμα και σε τυχαίες στιγμές, Να μην τα πολύλογο σε Sercom του ΟΤΕ και tecnicolor δουλεύει σταθερά αυτό είναι το δεύτερο που λειτουργεί technicolor tg 789 v2 έχει όμως ένα θέμα, Oταν κάνω streaming στο Twitch κάνει spikes στο Ping από 80 ping πάει 300-400 και πέφτει και το κάνει πάρα πολύ συχνά σε φάση που να μην μπορώ να παίξω Online. Αυτό διορθώνετε η να ψάξω για άλλο ρουτερ ? εδώ και ένα παράδειγμα μικρο
physvlog Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Φιλε μη περιμενεις να κανεις streaming και να παιζεις online games ταυτοχρονα οτι ρουτερ και να βαλεις.
psyastral Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Με άλλα ρουτερ δεν είχα αυτό το θέμα
physvlog Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Τοτε εισαι ο μονος στο κοσμο και εχεις ανακαλυψει και το τροχο.
psyastral Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Φίλε με την 100mbps δεν είχα πότε θέμα με Ping , όπως έπαιζα χωρίς stream το ίδιο Ping είχα και onstream. Εγώ μπορώ να στο αποδείξω στο θέμα Streaming και ping . σε αυτό που έδειξα πιο πάνω βρήκα την λύση και πλέον είμαι οκ όπως πριν. Συγνώμη physvlog άλλα η απάντηση σου για μένα είναι κάπως ειρωνική, όποτε θα απαντήσω και εγώ ανάλογος. Όπως είπα βρήκα την λύση που είναι ο άξονας του τροχού όποτε δεν χρειάζεται να τον ανακαλύψω. Εαν δεν γνωρίζουμε το θέμα καλύτερο θα ήταν να μην μιλάμε έτσι .
physvlog Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Mονο αν σεταρες καποιου ειδους QOS - Β/L θα εκανες τη δουλεια σου. Το να αλλαζες ρουτερ ομως και να διορθωνοταν το προβλημα μιας και αυτη ηταν η ερωτηση σου εξ αρχης, επιμενω οτι θα ανακαλυπτες το τροχο. Το οτι ειχες καποια ρουτερ και μπορουσες να στριμαρεις ενω ταυτοχρονα παιζεις ονλινε games οπως ειπες χωρις να εφαρμοσεις καποιο QOS που προανεφερα, μονο σε ταινιες γινεται φιλε μου.
psyastral Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Καμιά σχέση με αυτά που λες , και βάζεις πληροφορίες που δεν χρειάζονται. Εξήγησα το θέμα που είχα με το μπούκωμα γραμμής που είχα και έλυσα το θέμα Ping που είχε ένα θέμα στο upload. Άπλα ερώτηση έκανα μήπως και μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει, κατά καιρούς έχω ρωτήσει αρκετά πράγματα σε forums και υπήρχε κόσμος που πραγματικά δεν το έπαιζαν ξερόλες, και για το όλο θέμα περί streaming video games . Όταν έχεις 10upload και είσαι affiliate το Μαξ που μπορείς να δόσεις είναι 6upload και για να μην κάνει αυτό το θέμα το peak πρέπει να έχεις το λιγότερο 1,50 με 2 mb κάτω από το όριο σου ... Όποτε θέλεις μπορώ να στο αποδείξω ,
physvlog Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε χρειαζεται να μου αποδειξεις τπτ μιας και εκανες ακριβως αυτο που σου ειπα πιο πανω, B/L (bandwidth limit). H απαντηση μου ως προς το να ανακαλυψεις το τροχο ηταν για το αν θα αλλαξεις ρουτερ οπως ανεφερες αν θα εχεις καποιο οφελος. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από physvlog
psyastral Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δεν έκανα αυτό που είπες , ιδικά μιας που ξέρεις τόσο καλά από αυτά δεν ξέρεις ότι τα tecnicolor είναι φουλ κλειδωμένα και δεν έχει καν αυτές τις επιλογές
physvlog Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Ε τοτε γραψε εδω τη λυση που βρηκες ετσι ωστε να βοηθηθουν οσοι το χρειαζονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα