adtakhs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Η νέα χρονιά δεν ξεκίνησε καλά ... για εμένα. Προχθές μου έσπασαν τον καθρέπτη του αυτοκινήτου ενώ ήταν παρκαρισμένο. Εχθές το βράδυ μου έπεσε το κινητό από τα χέρια και έγινε κομμάτια .... η οθόνη. Έχω ένα Nexus 6 της Motorola (Google) το οποίο από το 2014 με έχει βγάλει ασπροπροσωπο. Το ερώτημα λοιπόν είναι τι κάνουμε τώρα ... Να κοιτάξω για αλλαγή οθόνης ( Amoled 2K) ή για κάποιο καινούριο; Είδα πως παίζουν στο ebay και το amazon γυαλιά οθόνης σκέτα (δεν ξέρω αν είναι γνήσια) με 20€ . Επίσης είδα σετ οθόνης (αναφέρεται ως LCD) από 50€ έως 80€ , ενώ είδα οθόνες (αναφέρονται ως amoled) από 140 έως 190€ ..... https://www.skroutz.gr/c/3241/othones-kiniton-tilefonon.html?from=catspan&keyphrase=motorola+nexus+6&o=motorola+nexus+6+screen Δεν ξέρω αν οι οθόνες είναι οι ίδιες ή οι οικονομικές είναι κινεζικές αντιγραφές σε κατώτερη ποιότητα , αλλά προβληματίζομαι. Αν το κινητό για να αποκτήσει τα ίδια χαρακτηριστικά οθόνης θέλει 200€, θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος συζήτησης. Αν λοιπόν ήθελα ένα κινητό με μεγάλη σχετικά οθόνη υψηλής ποιότητας, αναλυσης, λόγω συνήθειας. Υψηλής ποιότητας κατασκευής, με μεγάλη μπαταρία , σχετικά πλήρες σε λειτουργιες, που να αντέξει ΟΣΟ το NEXUS, τι θα έπρεπε να κοιτάξω ; Δεν θέλω να αλλάζω κινητά κάθε χρόνο. Δεν θέλω κινητά που να κολλάνε μετά από λίγο. Δεν θέλω κινητά που οι εταιρείες τους να παραστούν την υποστήριξη σε 6 μήνες.... Ποιο θα ήταν το σωστό budget για να αγοραστεί ένα τέτοιο τηλέφωνο ; Να πω εδώ πως δεν είμαι των κινητών των 500-900€ . Το Nexus το είχα αγόρασε στα 310€ σε internetικη προσφορά από Vodaphone τον Μάιο του 2014. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από adtakhs
adi32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δε συμφέρει να το φτιάξεις. Έπαθα ακριβώς το ίδιο με άλλο κινητό με amoled και μου ζητάγανε 160€ για original και 80-100 για οθόνη που δε θα ήξερα τι είναι. Με 160€ πήρα το mia3 και ησύχασα. Λογικά αφού είχες amoled και καλές φώτο πρέπει να πας σε κάτι αντίστοιχο Αν δε θες να δώσεις πολλά πας ή σε mi9 lite ή mia3
adtakhs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, adi32 είπε Δε συμφέρει να το φτιάξεις. Έπαθα ακριβώς το ίδιο με άλλο κινητό με amoled και μου ζητάγανε 160€ για original και 80-100 για οθόνη που δε θα ήξερα τι είναι. Με 160€ πήρα το mia3 και ησύχασα. Λογικά αφού είχες amoled και καλές φώτο πρέπει να πας σε κάτι αντίστοιχο Αν δε θες να δώσεις πολλά πας ή σε mi9 lite ή mia3 Είδα αρκετά κινητά της κατηγορίας 150 -250€ . Μπορώ να πω πως δεν κατάλαβα τι διαφορές έχουν , ειδικά κάτι κινητά σαν το MI9 Lite, Mi 9T , MI9S κ.λ.π. Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω πλέον, απέχω καιρο από τα κινητά, την διαφορά των κινητών της τάξης 150-250€ με της τάξης 350-450€ . Εντύπωση μπορώ να πω πως μου έκανε το LG G8S https://www.skroutz.gr/s/19283100/LG-G8S-ThinQ-Dual-128GB.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+g8s Έχει νομίζω αυτά που θέλω και καλές κριτικές. Αλλά και 450€ πολλά μου φαίνονται. 2 ώρες πριν, adi32 είπε Δε συμφέρει να το φτιάξεις. Έπαθα ακριβώς το ίδιο με άλλο κινητό με amoled και μου ζητάγανε 160€ για original και 80-100 για οθόνη που δε θα ήξερα τι είναι. Με 160€ πήρα το mia3 και ησύχασα. Λογικά αφού είχες amoled και καλές φώτο πρέπει να πας σε κάτι αντίστοιχο Αν δε θες να δώσεις πολλά πας ή σε mi9 lite ή mia3 Είδα αρκετά κινητά της κατηγορίας 150 -250€ . Μπορώ να πω πως δεν κατάλαβα τι διαφορές έχουν , ειδικά κάτι κινητά σαν το MI9 Lite, Mi 9T , MI9S κ.λ.π. Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω πλέον, απέχω καιρο από τα κινητά, την διαφορά των κινητών της τάξης 150-250€ με της τάξης 350-450€ . Εντύπωση μπορώ να πω πως μου έκανε το LG G8S https://www.skroutz.gr/s/19283100/LG-G8S-ThinQ-Dual-128GB.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+g8s Έχει νομίζω αυτά που θέλω και καλές κριτικές. Αλλά και 450€ πολλά μου φαίνονται. Ερωτήσεις. - Κινητό με σταθεροποιητή εικόνας με σχετικά καλή κάμερα. - με Amoled 2K μεγάλη ! - με στερεοφωνικό καλό μεγάφωνο - με Snapdragon επεξεργαστή σχετικά καλό - μπόλικη μνήμη ραμ - μπαταρία όσο πιο μεγάλη γίνεται - NFC Αν έχει και IR ίσως να ήταν και ένα ατού παραπάνω. - σχετική ποιότητα κατασκευής. Σε τι τιμές μπορώ να βρω ? Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από adtakhs
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Πόσο το είχες αγοράσει τότε το Nexus6? Γιατί δεν το θυμάμαι και πολύ φτηνό,πρέπει να έπαιζε στα +400€
adtakhs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πόσο το είχες αγοράσει τότε το Nexus6? Γιατί δεν το θυμάμαι και πολύ φτηνό,πρέπει να έπαιζε στα +400€ To Nexus έπαιζε τότε κάπου στα 600+€ αν θυμάμαι καλά και η Voda μέσωτης σελίδας της για προσφορά 1 Μαίου το είχε βγάλει στα 320€. Αυτός ήταν και ο λόγος που το είχα αγοράσει. Το θεμα είναι πως ήμουν καλομαθημένος με μια συσκευή χωρίς προβλήματα, ποιοτικότατη και με υποστήριξη για χρόνια. Πλέον ψάχνω κάτι αντίστοιχο σε τιμές σχετικά προσγειωμένες. Το ποιοτικό VFM ψάχνω. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από adtakhs
kp1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, adtakhs είπε To Nexus έπαιζε τότε κάπου στα 600+€ αν θυμάμαι καλά και η Voda μέσωτης σελίδας της για προσφορά 1 Μαίου το είχε βγάλει στα 320€. Αυτός ήταν και ο λόγος που το είχα αγοράσει. Το θεμα είναι πως ήμουν καλομαθημένος με μια συσκευή χωρίς προβλήματα, ποιοτικότατη και με υποστήριξη για χρόνια. Πλέον ψάχνω κάτι αντίστοιχο σε τιμές σχετικά προσγειωμένες. Το ποιοτικό VFM ψάχνω. Καλημέρα φίλε δν αξίζει και για μενα να το φτιάξεις πήγαινε σε stock android αφού το εσείς συνηθισει xiaomi mi a3 το ποιο vfm αν θες να δώσεις μέχρι 160€
imr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Εχει χαλασει η οθονη η μονο το digitizer (το μπροστα τζαμακι) εαν μονο digitizer και αλλαζει και το βρισκεις φτηνα ισως συμφερει 1
panatha1369 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.germanos.gr/product/nokia-8/20368775/ https://www.skroutz.gr/s/20402683/Nokia-7-2-128GB.html Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από panatha1369 1
adtakhs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, imr είπε Εχει χαλασει η οθονη η μονο το digitizer (το μπροστα τζαμακι) εαν μονο digitizer και αλλαζει και το βρισκεις φτηνα ισως συμφερει Το τζαμί έχει σπάσει. Κατά τα άλλα σου γράφω αυτή την στιγμή από το κινητό. Είδα κάποια βίντεο για το πώς αλλάζει και το κόστος αγοράς εδώ . https://www.ebay.com/itm/Motorola-Google-Nexus-6-Replacement-Screen-Genuine-Glass-Repair-Kit-Black-Tape/263769949235?_trkparms=ispr%3D1&hash=item3d69ea0433:g:l5gAAOSw9H5bPAIA Υπάρχει κάποια εταιρεία που αναλαμβάνει τέτοια επισκευή για να ρωτήσω? Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από adtakhs
d_gkal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Το να μείνεις με το σπασμένο τζάμι και να ψάξεις να αγορασεις αλλο τηλέφωνο(καλύτερο από αυτό από έχεις) παίζει;
imr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, adtakhs είπε Το τζαμί έχει σπάσει. Κατά τα άλλα σου γράφω αυτή την στιγμή από το κινητό. Είδα κάποια βίντεο για το πώς αλλάζει και το κόστος αγοράς εδώ . https://www.ebay.com/itm/Motorola-Google-Nexus-6-Replacement-Screen-Genuine-Glass-Repair-Kit-Black-Tape/263769949235?_trkparms=ispr%3D1&hash=item3d69ea0433:g:l5gAAOSw9H5bPAIA Υπάρχει κάποια εταιρεία που αναλαμβάνει τέτοια επισκευή για να ρωτήσω? Παρε ενα τζαμακι απο ebay και πηγενε το σε μαζαζι επισκευων, πιστευω θα στο φτιαξουν οικονομικα Οπως βλεπεις και στο video θεωρητικα και μονος σου μπορεις Αφου εισαι ευχαριστημενος μην τα σκασεις για καινουργιο κινητο, θα φτιαχτει οικονομικα το δικο σου
adtakhs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, d_gkal είπε Το να μείνεις με το σπασμένο τζάμι και να ψάξεις να αγορασεις αλλο τηλέφωνο(καλύτερο από αυτό από έχεις) παίζει; Αν αγοράσω κινητό θα αγοράσω κάτι καλό για μια 4-ετια και πάνω. Το Νexus έλεγα να το κρατήσω για ένα έτος ακόμα μέχρι να πιάσουν οι επεξεργαστές τα 5nm και το 5g να μπει σε όλα τα κινητά.
life is music Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Στις 8/1/2020 στις 2:22 ΜΜ, adtakhs είπε Αν αγοράσω κινητό θα αγοράσω κάτι καλό για μια 4-ετια και πάνω. Το Νexus έλεγα να το κρατήσω για ένα έτος ακόμα μέχρι να πιάσουν οι επεξεργαστές τα 5nm και το 5g να μπει σε όλα τα κινητά. Αν θες να πας σε άλλο κινητό δες το xiaomi mi a3 πολύ καλό και αξίζει τα λεφτά του!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα