talibanakos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Καλημερα αυπνα αλανια. Θελω να αγορασω ενα tracker για το Crypton X μου,του εχω συναγερμο αλλα ειναι πιο πολυ για να αποθαρρυνει επιδοξους και πρεζακια,αν θελουν να το σηκωσουν,θα το σηκωσουν. Παραλληλα,φαγαν αυτες τις μερες και ενα wave ενος φιλου,και επειδη τελευταια το παρκαρω σε πιο κεντρικο σημειο,θελω να ειμαι ας πουμε καλυμενος,εαν το σηκωσουν. Εχει να προτεινει καποιος κατι σχετικα οικονομικο; Βλεπω συσκευες με συνδρομη,δεν ξερω τι παιζει και ποσο live feed ή οχι θα ειναι,θα εκτιμουσα πολυ μια βοηθεια απο καποιον που εχει χρησιμοποιησει κατι αναλογο.. Εαν αξιζει ( και συμφερει ) θα ηθελα να βαλω και στο Golf 6 που εχω.
TechnoState Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για το αυτοκίνητο σου (όντας ακριβότερο) συμφέρει. Για το crypton X σου όχι. Μην παρεξηγηθω, δεν είναι ότι δεν το θεωρώ περιουσία σου. Οι αξιόπιστες, ποιοτικές κ σωστές λύσεις για κάτι τέτοιο ξεφεύγουν αρκετά στην τιμή. Κάποια κερδίζουν στην εμβέλεια, κάποια στην σωστή λειτουργία(χαμηλή κατανάλωση), κάποια στην ποιοτική κατασκευή κ αντοχή σε καιρικές συνθήκες (στεγανοποίηση), κάποια στο σωστό interface (εφαρμογή χρήσης) ...στις μπάτζετ κατηγορίες δεν υπάρχει το ιδανικό. Ίσως να το προστατεύσεις καλύτερα κάνοντας χρονοβόρα οποια διαδικασία επιχειρήσει κάποιος για να στο σηκώσει. (Κουλούρες σε δύο σταθερά σημεία, άγκυρες, λουκέτα δισκοπλακας κλπ.) Το θέμα των λύσεων (για tracking αλλά κ τηλεειδοποιησης) έχει συζητηθεί αρκετά. Ψάξε σε πιο παλιές (ελάχιστων μηνών) αναρτήσεις. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από TechnoState
agamoi-thytai Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, talibanakos είπε Καλημερα αυπνα αλανια. Θελω να αγορασω ενα tracker για το Crypton X μου,του εχω συναγερμο αλλα ειναι πιο πολυ για να αποθαρρυνει επιδοξους και πρεζακια,αν θελουν να το σηκωσουν,θα το σηκωσουν. Παραλληλα,φαγαν αυτες τις μερες και ενα wave ενος φιλου,και επειδη τελευταια το παρκαρω σε πιο κεντρικο σημειο,θελω να ειμαι ας πουμε καλυμενος,εαν το σηκωσουν. Εχει να προτεινει καποιος κατι σχετικα οικονομικο; Βλεπω συσκευες με συνδρομη,δεν ξερω τι παιζει και ποσο live feed ή οχι θα ειναι,θα εκτιμουσα πολυ μια βοηθεια απο καποιον που εχει χρησιμοποιησει κατι αναλογο.. Εαν αξιζει ( και συμφερει ) θα ηθελα να βαλω και στο Golf 6 που εχω. Ακόμη κι αν στο κλέψουν και ακόμα κι αν βρεις πως είναι π.χ. Ασπροπυργο σε συγκεκριμένη τοποθεσια, κάνεις αστυνομικός δεν πάει να στο φέρει και μην κάνεις μαλακια να πας εσυ εκεί. Φρόντισε αυτά τα λεφτά που θα χαλασεις να τα χαλασεις σε συναγερμό, κλειστό γκαράζ με συναγερμό η ότι άλλο για να τους αποθαρρύνεις. Ακόμη και μια κουκούλα είναι σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του τίποτα. 2
Aztec Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή αναμένω και εγώ παραλαβή αυτοκινήτου και το έχω ψάξει θα πω τα εξής. Το σημαντικό είναι να μην φύγει το αυτοκίνητο. Γιατί δεν ξέρεις πως θα το βρεις . Προσωπικά έχω καταλήξει στα εξής μέτρα με σειρά σπουδαιότητας. Ουσιαστικά όλα παραβιάζονται απλά χρησιμοποιείς πολλά επίπεδα ασφαλείας 1. Ασφάλεια ολικής κλοπής σε αξιόπιστη εταιρεία με εγγύηση αξίας ειδικά όταν είναι νέο και χρηματοδοτούμενο (και εύχεσαι να μην βρεθεί το αυτοκίνητο) 2. Parking κλειστό 3. Δεύτερο aftermarket immobilizer και προστασία της OBD θύρας 4. Ο εργοστασιακός συναγερμος είναι τελείως διακοσμητικός. Αν δεις το AUDI S3 που βγάλανε την καταδίωξη στο Μενίδι είχαν αλλάξει τον εγκέφαλο. Είχε GPS tracker και κατά την καταδίωξη το έκανε μπουρδέλο ο άλλος. Άλλοι χρησιμοποιούν jammers και τα αχρηστέυουν . Άλλοι τα αφήνουν δύο τρεις ημέρες κάπου να δουν αν τα αναζητήσει κάποιος. Άλλοι τα ανιχνέυουν και τα απενεργοποιουν. Καλό ειναι όμως να ακούσουμε και εμπειρίες από παιδιά που έχουν βάλει tracker η αν έχουν βρει καποιους που έχουν anti jamming Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από Aztec
Addicted_21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μακράν το νούμερο 1 είναι ασφάλεια κλοπής. Ούτε κοιμάσαι με το ένα μάτι ανοιχτό, ούτε άγχος, ούτε τίποτα. Τα παπιά δεν τα ασφαλίζουν, οπότε πάμε στο αμέσως επόμενο που είναι το κλειστό γκαράζ. Δίνεις 20-30 ευρώ το μήνα και μειώνεις (δεν εξαλείφεις) αισθητά τις πιθανότητες να στο βουτήξουν. Δεν θα μπει ο άλλος εύκολα στην διαδικασία να διαρρήξει ΚΑΙ την πόρτα του γκαράζ για να κλέψει ένα παπί, βαριά του χιλιάρικου, όταν βρομάει πάπιες και το τελευταίο πεζοδρόμιο του νομού και περιχώρων. Χώρια που τα παπιά τα κλέβουν κυρίως πρεζόνια ή κλεφτρόνια της οκάς. Οπότε το γκαράζ είναι μια λύση αξιοπρέπειας. Το να βάζεις 3 κουλούρες, 5 disclocks, 1 κουκούλα και δεν ξέρω'γω τί άλλο, σίγουρα θα αποθαρρύνει τον επίδοξο κλέφτη και θα στραφεί στο δίπλα, αλλά δεν ξέρω για πόσο θα το εφαρμόσεις. Το πιο πιθανό είναι να το κάνεις μία, δύο, τρεις φορές και μετά να βαρεθείς, δεδομένου ότι το παπί το χρησιμοποιείς για ψίλου πήδημα. Εγώ ένα disclock πετάω πάνω και πολλές φορές βαριέμαι. Τέλος για gps και τα συναυτά, δεν ξέρω αν αξίζει να μπεις σε τέτοια διαδικασία, ειδικά αν μιλάμε για μηνιαία συνδρομή, για ένα παπί. Ακόμη και να στο βουτήξουν, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι δεν το εντοπίσουν σύντομα και θα το απενεργοποιήσουν ή κάτι άλλο. Αν φύγει το παπί, αντίο ζωή. Το βασικό είναι να μην σε νοιάζει αν φύγει (ασφάλεια κλοπής) ή δευτερευόντως να μειώσεις αισθητά τις πιθανότητες να φύγει (κλειστό γκαράζ). Έχεις να κάνεις με τις πιθανότητες, καμία απάντηση δεν σε καλύπτει εξ'ολοκλήρου, όσο πιο γρήγορα το συνηδειτοποιήσεις και το αποδεχτείς, τόσο το καλύτερο για την ψυχική σου ισορροπία. 2
Ihavetheanswers Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1) Συναγερμός φυσικά, δες το βιντεάκι αυτό ως παράδειγμα συναγερμού με immobilizer: 2) Μαζί με τον προηγούμενο συναγερμό ή κάποιον αντίστοιχο και λουκέτο δισκόφρενου επίσης με συναγερμό για έξτρα ασφάλεια edit: Συμφωνώ φυσικά και με το κλειστό γκαράζ Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από Ihavetheanswers
talibanakos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Αρχικα να τονισω οτι εχω συναγερμο στο παπι. Μενω Καλαματα,οποτε αν το φανε δε θα το φανε τιποτα oceans eleven κυκλωματα,καποιο κωλοπαιδο θα το φαει που δε θελει να δωσει 30 ευρω για να παρει σελα. Το σπιτι μου ειναι ας πουμε σε προαστιο,σε στενο,που δεν περναει ποτε κανεις,οποτε δεν εχουμε τοσο φοβο. Αντιθετως,το σπιτι της κοπελας μου ειναι σε κεντρικο σημειο,και το βλεπουν πολλα ματια το παπι. Δεν υπαρχει τροπος να μπει σε γκαραζ,η να δεθει σε σταθερο σημειο εκει που το παρκαρω. Απο οσα μου λετε,το μονο που με καλυπτει ειναι καμια κουλουρα στη ροδα,και λουκετο στο δισκοφρενο..
chill Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Ο κόσμος είναι πολύ επικίνδυνος για να παίξεις το κεφάλι σου για ένα crypton / οποιαδήποτε λαμαρίνα. Κάνεις ασφάλεια κλοπής. Problem solved.
BadBoy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Ασφάλεια κλοπής σε παπάκι; Έχετε υπόψιν σας κάποια εταιρεία που το προσφέρει;
babisskg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 23 ώρες πριν, Aztec είπε Επειδή αναμένω και εγώ παραλαβή αυτοκινήτου και το έχω ψάξει θα πω τα εξής. Το σημαντικό είναι να μην φύγει το αυτοκίνητο. Γιατί δεν ξέρεις πως θα το βρεις . Προσωπικά έχω καταλήξει στα εξής μέτρα με σειρά σπουδαιότητας. Ουσιαστικά όλα παραβιάζονται απλά χρησιμοποιείς πολλά επίπεδα ασφαλείας 1. Ασφάλεια ολικής κλοπής σε αξιόπιστη εταιρεία με εγγύηση αξίας ειδικά όταν είναι νέο και χρηματοδοτούμενο (και εύχεσαι να μην βρεθεί το αυτοκίνητο) 2. Parking κλειστό 3. Δεύτερο aftermarket immobilizer και προστασία της OBD θύρας 4. Ο εργοστασιακός συναγερμος είναι τελείως διακοσμητικός. Αν δεις το AUDI S3 που βγάλανε την καταδίωξη στο Μενίδι είχαν αλλάξει τον εγκέφαλο. Είχε GPS tracker και κατά την καταδίωξη το έκανε μπουρδέλο ο άλλος. Άλλοι χρησιμοποιούν jammers και τα αχρηστέυουν . Άλλοι τα αφήνουν δύο τρεις ημέρες κάπου να δουν αν τα αναζητήσει κάποιος. Άλλοι τα ανιχνέυουν και τα απενεργοποιουν. Καλό ειναι όμως να ακούσουμε και εμπειρίες από παιδιά που έχουν βάλει tracker η αν έχουν βρει καποιους που έχουν anti jamming Και εύχεσαι να μην βρεθεί το αυτοκίνητο .......... πολύ σωστά , να τους διευκρινισετε περισσότερο τι ακριβώς σημαίνει αυτό που πολύ σωστά επισημάνατε !
Aztec Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, babisskg είπε Και εύχεσαι να μην βρεθεί το αυτοκίνητο .......... πολύ σωστά , να τους διευκρινισετε περισσότερο τι ακριβώς σημαίνει αυτό που πολύ σωστά επισημάνατε ! ότι σε περίπτωση που βρεθεί το αυτοκίνητο πεταμένο σε έναν γκρεμό μέσα σε Χ ημέρες από την δήλωση συμβάντος κλοπής η ασφαλιστική μπορεί να καταβάλει αποζημίωση για επισκευή καθώς πρόκειται για μερική κλοπή. Δηλαδή αντί να πάρεις όμορφα και ωραία το πόσο και να πας να αγοράσεις αυτοκίνητο θα πας να φτιάξεις το μπουρδέλο που σου παρέδωσαν και μένεις με το ψυχολογικό , ένα αυτοκίνητο επισκευασμένο και με μικρότερη μεταπωλητική αξία ανάλογη των ζημιών. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν και πιο μικρά γράμματα στα συμβόλαια η τι γίνεται σε περίπτωση που βρεθεί μόνο το σασί καθώς μιλάμε για ολική καταστροφή. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν λόγω χαλαρών ποινών. Ακόμα και τον κλέφτη να πιάσουνε την άλλη μέρα θα είναι έξω Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από Aztec
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα