rAge15 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Έχω την εξής οθόνη/monitor: Samsung Syncmaster FX2490HD Την χρησιμοποιώ σαν τηλεόραση! Έχει usb υποδοχή!! Όταν βάζω να δω ταινία με αγγλικούς υπότιτλους μέσω του usb όλα κομπλέ. Όταν κάνω το ίδιο με ελληνικούς μου τους εμφανίζει με περίεγα σύμβολα. Έχω δοκιμάσει υπότιτλους από διαφορα sites! Εγώ βάλει μέσω τον ρυθμίσεων υποτίτλων εντός της TV να επιλέξω ελληνικά. Βάζω την ταινία k τους υπότιτλους με ίδια ονόματα. Έχω δοκιμάσει όλα τα πιθανά encoding για τους υπότιτλους k πάλι τίποτα! Δεν μπορώ να φανταστώ τι πρόβλημα μπορεί να έχει! Καμια ιδέα?
papoys1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, rAge15 είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχω την εξής οθόνη/monitor: Samsung Syncmaster FX2490HD Την χρησιμοποιώ σαν τηλεόραση! Έχει usb υποδοχή!! Όταν βάζω να δω ταινία με αγγλικούς υπότιτλους μέσω του usb όλα κομπλέ. Όταν κάνω το ίδιο με ελληνικούς μου τους εμφανίζει με περίεγα σύμβολα. Έχω δοκιμάσει υπότιτλους από διαφορα sites! Εγώ βάλει μέσω τον ρυθμίσεων υποτίτλων εντός της TV να επιλέξω ελληνικά. Βάζω την ταινία k τους υπότιτλους με ίδια ονόματα. Έχω δοκιμάσει όλα τα πιθανά encoding για τους υπότιτλους k πάλι τίποτα! Δεν μπορώ να φανταστώ τι πρόβλημα μπορεί να έχει! Καμια ιδέα? Είναι κάποιες τηλεοράσεις κυρίως samsung (και εγώ έχω μία) που δεν διαβάζουν μέσω usb Ελληνικούς υπότιτλους και τους βγάζουν με διάφορα σύμβολα. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτε ούτε συμφέρει να την πας για αναβάθμιση.Η καλύτερη λύση ένα media player με 50-60 ευρώ (εγώ αυτό έκανα) και δεν έχεις πρόβλημα.Επίσης θα βλέπεις και ταινίες blueray από τις οποίες τις περισσότερες δεν τις μπορείς να τις προβάλεις μέσω usb στην τηλεόραση.
neo80 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Κάνε αναβάθμιση το firmware. Αλλιώς ενσωμάτωσε τους στην ταινία (embeded subtitles).
inflation Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άλλαξε απο τις ρυθμίσεις (encoding) των υποτίτλων στο μενού της τηλεόρασης ενω παίζει η ταινία σε utf8 ή καπως ετσι ( εχει πετύχει και με encoding windows 123 ) Είναι 99% σίγουρο οτι θα δουλέψει, αν πέσεις στο 1% άνοιξε το αρχείο .srt των υποτίτλων με notepad και πατα "αποθήκευση ως" στο παράθυρο που θα σου ανοίξει έχει επιλογή (πάνω από το πλαίσιο που γράφεις τ' όνομα) "κωδικοποίηση" νομίζω το λέει και άλλαξέ το από ansi σε utf8, έπειτα σώσε το με το ίδιο όνομα. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από inflation
2MikronS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δοκιμασε να αλλαξεις κωδικοποιηση στο αρχειο .srt
rAge15 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παιδιά βρήκα το πρόβλημα k το έφτιαξα αμέσως . Το πρόβλημα προερχόταν από τον υπολογιστή τελικά. Πας στο : control panel-region-administrative-Language for non unicode programs. Eκεί αλλάζεις την γλώσσα στα ελληνικά. Έπειτα κάνεις restart τον υπολογιστή. Βάζεις ταινία k υπότιτλους στο usb stick k δουλεύουν μια χαρά στην TV. Ελπίζω να βοηθήσει k άλλους η λύση!! Ευχαριστώ k πάλι για τον χρόνο σας. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από rAge15 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα