Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα, ρε παιδιά. Έχω εγκαταστήσει από το Microsoft store την εφαρμογή του Netflix στο pc μου. Την ανοίγω, μπαίνω με τους κωδικούς μου, αλλά αν κλείσω και ξαναμπώ στην εφαρμογή, μου ζητάει κάθε φορά να ξαναβάλω τους κωδικούς μου. Στο κινητό μου (android) μού τους αποθηκεύει και δε μου τους ξαναζητάει. Τι μπορώ να κάνω στα windows (10) για να μου τους αποθηκεύσει -όπως στο κινητό- και να μην τους ξαναζητά μονίμως;

Δημοσ.

Μηπως εχεις καποιο utility software που σου καθαριζει το συστημα αυτοματα; Σαν το ccleaner ας πουμε; Εαν ναι αλλαξε τις ρυθμισεις. Διαφορετικα απεγκατεστησε την εφαρμογη και ξανα εγκατεστησε την.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, 29gk είπε

Μηπως εχεις καποιο utility software που σου καθαριζει το συστημα αυτοματα; Σαν το ccleaner ας πουμε; Εαν ναι αλλαξε τις ρυθμισεις. Διαφορετικα απεγκατεστησε την εφαρμογη και ξανα εγκατεστησε την.

Φαίνεται να φταίει το ccleaner, τελικά. Δεν μπορώ να βρω τον τρόπο, όμως, να του βάλω εξαίρεση, ώστε να μην καθαρίζει την εφαρμογή του netflix.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά το βρήκα, παιδιά. Έπρεπε να δώσω το netflix com στη διαδρομή "επιλογές/cookies" του ccleaner. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια πάντως.

Επεξ/σία από Kavamarou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...